najbardziej, to jest potrzebna stabilizacja
sezon trwa 37 kolejek
sam pomysł na zwolnienie faceta dzięki któremu to wszystko jeszcze nie pie.d.lnęło, to pewnie emocje po kolejnym słabym meczu
słabym ale nie upokarzającym, suma szczęścia równa do zera, tego się trzymam
co do reszty mogę się zgodzić, a bramkarz co jakiś czas musi dać coś ekstra, nie mówię już o błędach, bo te się zdarzają, ale mam wrażenie, że Kamil często reaguje ułamek sekundy za późno
nie może być tak, że bramkarz dostaje więcej szans niż inni, tylko dlatego, że jest młody, na kolejną szansę zasłużył, ale czas chyba na małą przerwę
Lipski też powinien sobie dychnąć, chyba, że mu się "gwiazdorka" włączyła, ale bardziej wygląda na przemęczonego, w sumie ma prawo, niedawno grał jeszcze w rezerwach
Duszello pisze:Chopy zawsze zech bronił Waldka ale chyba jest potrzebny efekt nowy miotły. Wtedy kozdy musi od nowa walczyc o miejsce w składzie i jest zaangazowanie i duch walki bo na ta chwila wyglado to mizernie ba nawet drastycznie słabo. Co do tormana to ta niepewność mnie martwi w polu bramkowym plus dwa babole co mecz i stąd sie bierom problemy ze straty bramki bo o obronie nie wspominom tu juz wszystko zeście powiedzieli. Najgorszo jest ta nijako gra. Bo niby lotaja niby robią róznica a uja z tego wyniko. Brak jasnych punktow w drużynie, nie ma tego przywodcy co pociagnie ten zespół. Kiedyś takim punktem buł Surma a teroz?
Dziś żech zwrocił uwaga na Pepe. Mo chop jaja ale czasem wydaje mi sie ze łon jest szybszy od bala i tyla razy ila mu łona odskoczyła to jest nie do pomyślenia w zawodowy grze. Mazek chop bez gowy w tym sezonie, Lipski pare przebłysków w meczu i tyla i tak na koniec podsumowując-----cieżko praca przed nimi bo już sie gorko robi a światełka w tunelu ni huhu.
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]