[2 kolejka] Jagiellonia - Ruch Chorzów 23.07.16 18:00
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: [2 kolejka] Jagiellonia - Ruch Chorzów 23.07.16 18:00
Już dawno nie widziałem takiego syfu. Zero wybiegania, zero agresji, zero ambicji. Czekanie na koniec meczu 

Ostatnio zmieniony 23 lip 2016, o 19:35 przez spyru, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Bronicie Fornalika, ale kto odpowiada za przygotowanie ? taktyka? ustawienie? Przeciez my wyglądomy jak dzieci we mgle albo jk gracze blindfootballu...
-
- Kontakt:
@jajo
Zacząłem pisać posta w przerwie,ale zrezygnowałem.Jednak napiszę teraz.Bez spiny,ale popatrz na chłodno na Koja z Oleksym,to są statyści.
Sam kiedyś po meczu broniłem Cichockiego,ale to nie ma sensu.Obrońca powinien dać odczuć napastnikowi,że sobie nie pogra...oczywiście w inteligentny sposób - łokieć,kolano,twarda gra.A oni obaj statystują.Przy drugiej bramce statystował Cichocki a Koj popełnił szkolny błąd,no qrva kto gra w taki sposób w poprzek boiska???
Z Łęczną to samo,zawodnik wszedł między nich jak w masło.Przed chwilą Koj też statystował w prostej sytuacji idąc na raz i gdyby Pepe nie pomógł to znowu byłoby groźnie.Nie lubię rzucać nazwiskami,bo grajkom pewien szacunek się należy i sezon się nie skończył,każdemu może zdarzyć się wpadka,ale Cichocki,Koj i Hanzel to są pierdoleni minimaliści i do tego cwaniaczek Moneta (tak,tak,jeszcze Wom przypomna moje słowa).Jedna udana akcja,podanie,asysta nie zmienią tego,że to są piertoleni pozoranci.
Śmieją się z Waldka,że mówi o wyciąganiu wniosków.Jemu chodzi o to,że to ci minimaliści powinni te wnioski wyciągnąć,tylko że gość ma klasę i nie powie tego wprost.Kto mo qrva wyciągać wnioski,on? Trzeba umieć czytać między wierszami.A te ćwoki co mecz odpiertalają to samo,ino czasem po prostu mają więcej szczęścia niż rozumu.I Waldek widzi to tak samo,jak my.Ale pytanie: jaka alternatywa? Juniory?
edit:
Zapomniołek o Cichockim...ten gość mo zawsze wyraz twarzy na poziomie swojej pseudo gry - debilizm w oczach.
Zacząłem pisać posta w przerwie,ale zrezygnowałem.Jednak napiszę teraz.Bez spiny,ale popatrz na chłodno na Koja z Oleksym,to są statyści.
Sam kiedyś po meczu broniłem Cichockiego,ale to nie ma sensu.Obrońca powinien dać odczuć napastnikowi,że sobie nie pogra...oczywiście w inteligentny sposób - łokieć,kolano,twarda gra.A oni obaj statystują.Przy drugiej bramce statystował Cichocki a Koj popełnił szkolny błąd,no qrva kto gra w taki sposób w poprzek boiska???
Z Łęczną to samo,zawodnik wszedł między nich jak w masło.Przed chwilą Koj też statystował w prostej sytuacji idąc na raz i gdyby Pepe nie pomógł to znowu byłoby groźnie.Nie lubię rzucać nazwiskami,bo grajkom pewien szacunek się należy i sezon się nie skończył,każdemu może zdarzyć się wpadka,ale Cichocki,Koj i Hanzel to są pierdoleni minimaliści i do tego cwaniaczek Moneta (tak,tak,jeszcze Wom przypomna moje słowa).Jedna udana akcja,podanie,asysta nie zmienią tego,że to są piertoleni pozoranci.
Śmieją się z Waldka,że mówi o wyciąganiu wniosków.Jemu chodzi o to,że to ci minimaliści powinni te wnioski wyciągnąć,tylko że gość ma klasę i nie powie tego wprost.Kto mo qrva wyciągać wnioski,on? Trzeba umieć czytać między wierszami.A te ćwoki co mecz odpiertalają to samo,ino czasem po prostu mają więcej szczęścia niż rozumu.I Waldek widzi to tak samo,jak my.Ale pytanie: jaka alternatywa? Juniory?
edit:
Zapomniołek o Cichockim...ten gość mo zawsze wyraz twarzy na poziomie swojej pseudo gry - debilizm w oczach.
Ostatnio zmieniony 23 lip 2016, o 19:39 przez hornet, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
Radoslav Latal podał sie do dymisji. Tłumaczenie, ze ma się do dyspozycji takich a nie innych zawodników, to zadne tłumaczenieRadvan138 pisze:To co Waldek raus ?
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
Ostatnio zmieniony 23 lip 2016, o 19:39 przez FredyKruger, łącznie zmieniany 2 razy.
Misiu, jeden z drugim!! W XXI wieku liczy się kasa, tylko kasa i jeszcze raz kasa! Historię, tradycję, honor można sobie między bajki włożyć! Przestańcie pisać, że ten jest nasz, ten jest gorol, ten czarny lub zółty, bo się kompromitujecie.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
jeszcze jeden, jeszcze jeden
- legeartis
- Kontakt:
W 8 siedzą w tym polu karnym i jeszcze nie umiom dobrze pokryć... to ino świadczy o naszym poziomie...

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Fornalik wyciągnie wnioski i zakontraktujemy dwóch środkowych pomocników.
historiaruchu.pl
-
- Kontakt:
A kto by chciał prowadzić ten zespół, przecież Mourinho nie przyjdzie nom sam trenować tych inwalidów. Takie momy warunki, na takich trenerów nos stać i na takich fusbalerów.
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ale wiela kosztujom te chopy z obrony razym z tormanym ? to som plewy i takimi zostanom te 60 bramek straconych to niy boł przypadek.
-
Gańba. Strzelo nom głowom je***y kurdupel parobek, skrzydłowy. TO JEST ku*** NIEPOJĘTE
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
To jest komedia. Totalna kompromitacja. Włazi jakis ciul i od razu lepi nom tor? Co te lebry tam robią?
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
najlepiej jechanie na Waldka pdosumowuje to, ze w 9 sie bronimy przeciw 11, a potem w polu karnym przy rownych prooprckjach a nawet przewadze stoimy jak pozoranci.
tu nie chodzi o taktyke, ustawienie, przygotowanie.
decyduja bledy indywidualne w obronie.
mamy slabych bocznych obroncow, jednego stopera na poziomie i slabych defensywnych pomocnikow.
= jestesmy chujowi w obornie
czasem uda sie to zakumflowac taktyka i wybbieganiem.
tu nie chodzi o taktyke, ustawienie, przygotowanie.
decyduja bledy indywidualne w obronie.
mamy slabych bocznych obroncow, jednego stopera na poziomie i slabych defensywnych pomocnikow.
= jestesmy chujowi w obornie
czasem uda sie to zakumflowac taktyka i wybbieganiem.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
- legeartis
- Kontakt:
Widzicie to? Probierz się wk***ia pomimo wygranej 4-1... a Waldemar siedzi abo paczy w zol... CO TO MO BYĆ? TU CZA MIEĆ CHARAKTER DO TYCH STATYSTÓW.

-
- Kontakt:
Myśla, że jakby my grali 11 na 11 to te byłoby bliżej wyniku 4:1 niż 3:3.
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
wydupilbys waldka a za 3 mieisace nastepnego.legeartis pisze:Widzicie to? Probierz się wk***ia pomimo wygranej 4-1... a Waldemar siedzi abo paczy w zol... CO TO MO BYĆ? TU CZA MIEĆ CHARAKTER DO TYCH STATYSTÓW.
zrozum, ze nie mamy skladu na top8 a je zrobilismy wlasnie dzieki Fornalikowi.
terazmimo chujni dzisiaj i tak pewnie zrobbimy wynik ponad stan.
Dorcia - nie wiem, wyszlismy z okazja na 2-2 i od razu znow tragedia w boornie i 3-1. ciezko oceniac co by sie wydarzylo.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...