Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
-
Duszello
-
Kontakt:
arturos2002 pisze:Duszello pisze:Zajmnijcie sie chopy pozyteczniejszymi sprawami. NOWY CICHY NIE BYDZIE !!!!!!!!!!!! SS jest nom przypisany i basta. Za duzo spraw poszlo w tamtym kierunku ba nawet ultimatum. Dlatego otworzcie temat odnoscie pomyslow zapelnienia tego molocha itd
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
Skoro Ty nie masz j.j to sie nie wypowiadaj !!! Miejsce Ruchu jest na Cichej !!!
Myślę że kibice Ruchu mają ja.a i nie powiedzieli ostatniego słowa w sprawie stadionu na Cichej i będą jeszcze walczyć o stadion na Cichej,najlepsze wyjście będzie chyba zaznaczenie tego przed wyborami i rozmowy z partiami które będą startować,oni będą mieć wiele do powiedzenia odnośnie budżetu miasta.Bo jak wszystkim wiadomo klub nie jest zainteresowany nowym stadionem i nic w tej sprawie nie zrobił i nie zrobi.
A tos ty mnie ostatnio podgladol na szpilu w kiblu. To czego tys nie widziol to jo miol na plecy zaciepniete ;-) a tak ogolnie bez komentarza na te twoje wywody.
-
Kujav
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
Kiedy ta manifestacja ?
Mój głos rozsądku, wszyscy spuszczali wzrok:
https://ibb.co/0tL0xPD
https://www.youtube.com/watch?v=eix_F8y4S5U
-
arturos2002
autor: arturos2002 » 26 sie 2014, o 21:05
Klo. Duszello to może idz do Smagorowicza i zostań jego doradcą ?! Może przedstawisz nam jak zapełnisz stadion Śląski chętnie posłuchamy ?
-
Duszello
-
Kontakt:
arturos2002 pisze:Klo. Duszello to może idz do Smagorowicza i zostań jego doradcą ?! Może przedstawisz nam jak zapełnisz stadion Śląski chętnie posłuchamy ?
Tak ty czytosz chopie. Jeden post zes przeczytoł i na mnie siadosz. Poczytej inne dzialy co pisza o przenosinach itd. Jo chca nowy Cichy i basta ino jo patrza co sie dzieje jak wszystko idzie w kierunku SŚ. Zobocz dzial modernizacja stadionu poczytej sie co pisza. A potem zaliczej mnie do zwolennikow SŚ.a po drugie mom uja do godki bo je ze Świon a moj el prezidento baseny buduje nie stadiony. Chyba ze chcecie ma skalce grac. Kiedys byl taki pomysł moze z 20 lot tymu a moze z 15 pamietocie?
-
19SK20
simonsays pisze:Oczywiscie te zwady sa spowodowane brakiem informacji odnosnie naszego planu dlugoterminowego. Smagor sie cieszy bo mu Buzek sponsorow nagoni ale problemem jest wiek Buzka i pusta kieen Smagora. Tam gdzie sa checi, plan i kasa, tam sie nie pi***oli z podejmowaniem decyzji. U nas trawa kiepsko rosnie a TVP ma nas w du***. Do tego nikt nie mowi przekonywujaco do kibicow, ze SS ma jednak sens. Za to Kopel karmi nas kielbasa, ktora chwile wczesniej nas zabral z talerza. O zdrajcy a prywatnie ojcu jednego forumowicza nie wspomne. Prawda jest taka ze taki Filipiak z wizja checia do dzialania i kasa, dzisiaj walczylby o LE z Ruchem przy pelnej nowej Cichej i transmisji w tv.
Nic dodać nic ująć.Smagorowicz to gołodupiec.Co do ostatniego zdania to niy o LE a o LM
-
ASM
Ukazywane sa zdjecia z innych miast, gdzie niestety dla nas jest noz w plecy. Inne miasta moga budowac i stawiac na rozwoj swojego klubu .M.Chorzow umie jedno. Mydlic oczy wszystkim. Stadion Slaski to niestety wielgachny znak zapytania. I co dalej? I znowu mydlynie nam wszystkim ucz? Jak nie poprzez Prezesa klubu oraz to przez wladze miasta.
-
Duszello
-
Kontakt:
Zadne miasto nie buduje 2 stadionoow jeden na codzien a drugi od swieta i to chyba jedyny argument dlaczego Cicha nie powstanie. Zarozki mi ktos napisze ze to nie nosz ino wojewodzki itd. I bydzie miol racja. Ino ze SŚ musi mieć lokatora. I padlo na nos. A szkoda. Pech ze Ślaski lezy m.in. na terenie Chorzowa. Bo jak by był bliży centrum katowic to wiadomo jako druzyna by tam grała. A my cieszyli by my sie z nowo budowanego stadionu. Chopy podcie go przesunemy co?
-
Fanatyczny NRŚL
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
autor: Fanatyczny NRŚL » 29 sie 2014, o 23:20
29.05.2022 w szatni przed meczem RUCH-MOTOR
T.Foszmańczyk:
"Nie będziemy drużyną o której będą mówić że prawie zrobiła awans bo my go k**** zrobimy!Z Bogiem i po zwycięstwo!Kto wygra mecz?RUCH!
-
Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"

Duszello pisze:Zadne miasto nie buduje 2 stadionoow jeden na codzien a drugi od swieta i to chyba jedyny argument dlaczego Cicha nie powstanie. Zarozki mi ktos napisze ze to nie nosz ino wojewodzki itd. I bydzie miol racja. Ino ze SŚ musi mieć lokatora. I padlo na nos. A szkoda. Pech ze Ślaski lezy m.in. na terenie Chorzowa. Bo jak by był bliży centrum katowic to wiadomo jako druzyna by tam grała. A my cieszyli by my sie z nowo budowanego stadionu. Chopy podcie go przesunemy co?
Racja, jest wiele miast które nie budują żadnego stadionu.
-
monisia2812
-
Kontakt:
autor: monisia2812 » 30 sie 2014, o 07:03
W Warszawie są dwa stadiony to w Chorzowie też mogą.
A tak poważnie taka manifestacja powinna być co 3 miesiące, aż do skutku, a nie co 2 lata.
Każdy to powie Czternastokrotni Mistrzowie! CDN...
-
ExtremeHKS
-
Kontakt:
i tak nie bedzie juz manifestacji w tym ani w kolejnym roku temat powinien byc zamkniety
MANCHESTER CITY
pierwszy mecz:08.07.2010 Ruch Chorzów-Szachtior Karaganda 1:0...
-
ASM
Szanowni kibice.
Tu juz manifestacja nie pomoze. Bo cala sytuacja jest tak jakby w ulu. Brzeczy i tylko brzeczy, to brzeczenia nie daje nam nic. Tu nalezaloby podjac jakiec powazne kroki. Nie demonstracja na trybunach stadionu, czy na ulicy. Czy tez jakimis haslami na plotach stadionu.
Moja to tylko jest propozycja.
Powolac komitet budowy stadionu "G.Ciesli" w Chorzowie ul. Cicha 6.
Komitet ten musialby byc prawnie zatwierdzony.
Komitet mialby przewodniczacego i zastepca, oraz sekretarza. Sekretarz mialby role rzecznika prasoweg.
Dlaczego prawnie zatwierdzony , gdyz miali by prawo dzialac w imieniu kibicow w sprawie nowego stadionu.
Otworzyc konto w banku na ktore byloby wplacane datki na budowe. Datki te bylyby tez zbierane na samym stadionie
(Jezeli pamietamy film Francik Bula tam tez bezrobotni zbierali datki na nowy powazno giwera. I co najwazniesze to oni ja kipili od zyda.)
Moze i nom by sie cos z tego udalo. Co kwartal byloby podawane stan konta.
Kogo bym tam widzialbym. Jakiegos mlodego prawnika czy tez dziennikarza. Ludzi ktorzy by miali sile przebicia. Wiedzieli do kogo uderzyc, gdzie ewentualnie poszukac pomocy.
To jest tylko maja osobista propozycja. Cos nalezy dzialac. Samym siedzeniem i brzeczeniem nic nie zrobimy.
-
niebieski98
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
autor: niebieski98 » 30 sie 2014, o 18:20
ASM pisze:Szanowni kibice.
Tu juz manifestacja nie pomoze. Bo cala sytuacja jest tak jakby w ulu. Brzeczy i tylko brzeczy, to brzeczenia nie daje nam nic. Tu nalezaloby podjac jakiec powazne kroki. Nie demonstracja na trybunach stadionu, czy na ulicy. Czy tez jakimis haslami na plotach stadionu.
Moja to tylko jest propozycja.
Powolac komitet budowy stadionu "G.Ciesli" w Chorzowie ul. Cicha 6.
Komitet ten musialby byc prawnie zatwierdzony.
Komitet mialby przewodniczacego i zastepca, oraz sekretarza. Sekretarz mialby role rzecznika prasoweg.
Dlaczego prawnie zatwierdzony , gdyz miali by prawo dzialac w imieniu kibicow w sprawie nowego stadionu.
Otworzyc konto w banku na ktore byloby wplacane datki na budowe. Datki te bylyby tez zbierane na samym stadionie
(Jezeli pamietamy film Francik Bula tam tez bezrobotni zbierali datki na nowy powazno giwera. I co najwazniesze to oni ja kipili od zyda.)
Moze i nom by sie cos z tego udalo. Co kwartal byloby podawane stan konta.
Kogo bym tam widzialbym. Jakiegos mlodego prawnika czy tez dziennikarza. Ludzi ktorzy by miali sile przebicia. Wiedzieli do kogo uderzyc, gdzie ewentualnie poszukac pomocy.
To jest tylko maja osobista propozycja. Cos nalezy dzialac. Samym siedzeniem i brzeczeniem nic nie zrobimy.
Pomysł do zrealizowania, ale raczej w dłuższej perspektywie czasu. Zawsze kasa uzbierana przez komitet mogłaby wspomóc w małym stopniu ewentualną budowę C6, bo raczej niemożliwe jest abyśmy wszyscy w kilka lat choćby 10 mln na 1 trybune zebrali. Co nie oznacza, że nie warto spróbować, dobrze że są jeszcze kibice którzy mają pomysły i próbują działać

-
ExtremeHKS
-
Kontakt:
ref
to jak staramy się o stadion czy temat już upadł?
MANCHESTER CITY
pierwszy mecz:08.07.2010 Ruch Chorzów-Szachtior Karaganda 1:0...
-
ASM
Cos mi tukej nic a nic nie sztimuje.
Ba nawet ktos sie podszywo pod Cieslika. Chodzi o slawtna laweczke. Dyc to jie jest Gerard ! Czyja to geba?
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], PiterCidry i 28 gości