O Matko Boska Rozancowa, chron nas przed tym wynalazkiemCSL pisze:Dziś w Sporcie wzmianka,że interesujemy się Skabą.
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
niy zebych byl za, ale nom nigdy nikt niy bydzie pasowac... Za mody, za stary, za slaby, za drogi itp.Bania pisze:Skaba za Buchala myślę porównywalny kaliber
obaj z Rybnika obaj raczej rezerwowi w swoich poprzednich klubach
tyle że Skaba 5 lat starszy.
sportowefakty.pl pisze:25-latek w Ruchu miałby okazję zagrać w eliminacjach Ligi Europejskiej. Bramkarz woli jednak Wisłę Kraków. - Potraktuję to jako krok do przodu w mojej karierze. Nie muszę nikogo przekonywać, że "Biała Gwiazda" to jest w polskim futbolu po prostu duża, rozpoznawalna marka. Dlatego jeśli będę mógł grać w takim klubie, potraktuję to jako wyróżnienie, ale i wyzwanie - stwierdził.
to jest to, Casillas by sie przydol, ale raczyj nic z tego19aRtuR20 pisze:niy zebych byl za, ale nom nigdy nikt niy bydzie pasowac... Za mody, za stary, za slaby, za drogi itp.
Jedym z priorytetów na teraz jest też bramkarz bo na tą chwile na dzień 2 lipca będziemy mieć tylko Kamińskiego. Czy Skaba jest nieudacznikiem - nie wiem, nie interesowałem się za bardzo, z resztą w Legii za dużo nie pograł, chyba jak Kuciak miał kontuzje. Na bramke moim zdaniem powinien być ktoś bardziej doświadczony i ewentualnie na rezerwie jakiś młody perspektywiczny. [Chociaż Buchal młody jak na bramkarza też jest] Tak jak już ktoś wspomniał, na Legii raczej słabych bramkarzy nie mają bo tam jest Dowhań, który zna się na robocie. Jeśli Skaba miałby przyjść za darmo albo za niewielkie pieniądze i miałby podpasować Kocianowi, to czemu nie.Eidem pisze:A ja se mysla po co sciagiasc znanych nieudacznikow kiedys byly panki itp. i co to dalo lepiej pojechac na Niemcy i odnalezc mlodych zawodnikow typu Dziwniel..a priorytetem powinieni byc napastnik dobry obronca i pomocnik.....
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 70 gości