[28 kolejka] Ruch Chorzów - Podbeskidzie 28.03.2014 18:00

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
luki232
Kontakt:

Re: [28 kolejka] Ruch Chorzów - Podbeskidzie 28.03.2014 18

#106 Post autor: luki232 » 28 mar 2014, o 21:06

Każdy trzeźwo patrzący na dzisiejszy mecz kibic wie , że nasi piłkarze tego meczu po prostu wygrać NIE CHCIELI. Robi mi się nie dobrze jak myślę o meczach które nasi piłkarze wygrać po prostu nie chcieli o meczu 0-2 z Polonią Bytom zaraz po pamiętnych śnieżnych derbach śląska, o meczu 2-2 z Podbeskidziem przez który nie zostaliśmy mistrzem Polski, o 2-2 z śp. ŁKS Łódź w tym samym sezonie. Po dzisiejszym meczu zaczynam się zastanawiać czy to czym zawodowo zajmują się te 23 osoby to jest jeszcze sport czy może już teatr z ustalonym scenariuszem??

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#107 Post autor: Lutz » 28 mar 2014, o 21:06

Michalik85 pisze:
Lutz pisze:
19gorek20 pisze:W tamtym sezonie sie nie wybralismy a teraz jak jest pewne sportowe utrzymanie sie wybierzemy ?
... no i po co - myślisz że tych ludzi bez honoru to cokolwiek ruszy ? Takiymu jednymu abo drugiymu w pysk naplujesz i nic niy powiedzom, conajwyży że deszcz pado. . Jeszcze wos do sondu podajom !

no i następny! Wiesz co? jo otworza firma, przyjdziesz do mie robić jo Ci nie zapłaca i jak bedziesz w ch*** walił w robocie to Ci powiedza żes jest człwiekiem bez honoru bo w ch*** walisz? wiesz jak jest naprawde? widza że wszyscy chca żeby piłakrze grali za darmo. Dzięki takim jak Wy smagor do dzis tu siedzi!
Odpowiedziołch ci na poprzedni stronie.

19kyjok20
Kontakt:

#108 Post autor: 19kyjok20 » 28 mar 2014, o 21:08

Wstyd i hańba. Po co nom taki kapitan co nie umi nawet głosu podnieść na drugigo, po co nom taki rozgrywający co człapie cały mecz jak panienka. Na plus Dziwniel i Zieniu ( za wola walki ) a Włodyga to nie wiem jako musi mieć sytuacja żeby do pustej bramy trafić. To są jakieś jaja to co ten facet dzisiej zrobił. Pskit wiela wziąłeś za tyn mecz?

adamo_R

#109 Post autor: adamo_R » 28 mar 2014, o 21:09

Kocian chce zmian i deklaruje ze takowe będą , ale jak drużyna kładzie lache na wynik , na postawę to pierw trzeba sięgnąć zródła dlaczego drużyna nie chce grać i zakończyła sezon.
puchary nie ?
kasy brak ?
Wódki i cigaret brak ?

Co jest grane.

Awatar użytkownika
Michalik85
Kontakt:

#110 Post autor: Michalik85 » 28 mar 2014, o 21:12

Lutz pisze:
Michalik85 pisze:
Lutz pisze:
19gorek20 pisze:W tamtym sezonie sie nie wybralismy a teraz jak jest pewne sportowe utrzymanie sie wybierzemy ?
... no i po co - myślisz że tych ludzi bez honoru to cokolwiek ruszy ? Takiymu jednymu abo drugiymu w pysk naplujesz i nic niy powiedzom, conajwyży że deszcz pado. . Jeszcze wos do sondu podajom !

no i następny! Wiesz co? jo otworza firma, przyjdziesz do mie robić jo Ci nie zapłaca i jak bedziesz w ch*** walił w robocie to Ci powiedza żes jest człwiekiem bez honoru bo w ch*** walisz? wiesz jak jest naprawde? widza że wszyscy chca żeby piłakrze grali za darmo. Dzięki takim jak Wy smagor do dzis tu siedzi!
Odpowiedziołch ci na poprzedni stronie.
teroz widza :)
sory ale jo zawsze beda za piłakrzami! ( może przez to że jakos nie lubia pANA sMAGORA ) przed sezonem kożdy z nos by wzioł na 3 kolejki przed zakonczeniem sezonu zasadniczego 4 miejsce w ciemno. Piłkarze se myśla - ?utrzymali my sie to kibice nie moga mieć pretensji"
Na 90minut.pl ktoś napisoł komentarz ( nie pamietom kto ) ---> Ruch zakończył sezon, kumpel ( gieksiorz ) napisoł mi ---> widza że juz nie maja ambicji.
I tu sie z tym wszystkim i z Toba Lutz zgodza. Lepij dać walkowery do konca i spokój. My już sezon skonczyli. Tak jak było kiedys tak dziś sądza ze podział na grupy to poroniony pomysł bo już dziś Ruch i Górnik ( prawdopodobnie skonczy sezon ) a i conajmniej 4 drużyny zakończa sezon na 7 kolejek przed końcem. Emocje będa tylko w grupie spadkowej.
Obrazek

Kibic1983
Kontakt:

#111 Post autor: Kibic1983 » 28 mar 2014, o 21:15

Dokladnie a do tego najprawdopodobniej ten podzial wejdzie na stale

[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]

Awatar użytkownika
Duszello
Kontakt:

#112 Post autor: Duszello » 28 mar 2014, o 21:18

adamo_R pisze:Kocian chce zmian i deklaruje ze takowe będą , ale jak drużyna kładzie lache na wynik , na postawę to pierw trzeba sięgnąć zródła dlaczego drużyna nie chce grać i zakończyła sezon.
puchary nie ?
kasy brak ?
Wódki i cigaret brak ?

Co jest grane.
Tam cza 3/4 druzyna na lawa wy***ac i to gibko.....kuźwa dawac juniorow,rezerwy przy ty grze kopaczy gorzy nie zagraja!

RonalDynio
Kontakt:

#113 Post autor: RonalDynio » 28 mar 2014, o 21:22

Dla mnie sezon skonczony. Jeszcze tylko Bayern-Dortmund na żywo w Monachium i finał pucharu Niemiec w Berlinie . Cicha 6 w tym sezonie mnie nie zobaczy. Ale to nie moja wina. To mnie się oszukuje a nie ja oszukuję. Zaczynam analizować i widzę ,że porażki nie były przypadkowe. A myślcie sobie o mnie co chcecie. Za ciula mnie nie będą robić. Za tydzień moje 60 zł na trybunę wydam na butelkę Metaxy. A na dobre i złe jest się z ludźmi z ambicją a nie z wyrobnikami i niedorajdami. I ta ich godka po meczach. Sędzie ciul już w pierwszej połowie pokazał ,że jest zainteresowany przerywając na ostatnią akcję .
Ostatnio zmieniony 28 mar 2014, o 21:27 przez RonalDynio, łącznie zmieniany 1 raz.
ci obywatele nie mają mojego zaufania:
Marek Kopel, Joachim Otte, Ryszard Sadlon, Tomasz Krawczyk, Tomasz Piecuch, Henryk Wieczorek, Marian Salwiczek, Adam Trzebinczyk, Romuald Fojcik, Marek Dudek, Mariola Roleder, Halina Hiltawska, Bozena Pietrzyk.Dariusz Smagorowicz,Andrzej Kotala

chorzowski_rsl
Kontakt:

#114 Post autor: chorzowski_rsl » 28 mar 2014, o 21:23

Wynik smieszny ale do przewidzenia,dwa mecze do konca tyz przejebiemy na bank!co niezmienio faktu ze wszyscy do bydgoszczy!

NRŚL GANG

nrsl-halemba
Kontakt:

#115 Post autor: nrsl-halemba » 28 mar 2014, o 21:27

zrozumcie jedno nie możemy pchać sie do pucharów i zawodnicy pewnie jasny przekaz od działaczy dostali...nie mamy kasy (długi ), po sezonie odchodzą najlepsi zawodnicy... nie stać nas na wyjazdy do kazachowa bo dopłacać ino bydymy, a tu nawet na wypłaty niema.

co do meczu widać ewidentny brak KUSWIKA bez takiego chopa w ofensywie nie istniejemy.
Niebieska Dzielnica Halemba

Awatar użytkownika
Korfanty
Kontakt:

#116 Post autor: Korfanty » 28 mar 2014, o 21:32

radzion pisze:nie poszolch dzisiej na szpil bo czulch ze nasi kopacze zrobili nos w 2 osttanich meczach za ciuli i dzis to powtorza, i kur... mialem racje, nie trafia dzis do mnie sformulowanie ze jestesmy z druzyna na dobre i na zle, to ma racje bytu tylko wtedy gdy porazka jest po walce a nie ku...l po odpuszczeniu 3 kolejnych spotkan. dla mnie jest to banda bez ambicji, checi ugraNIA czegos wiecej niz 6-8 miejsce w lidze, pieprzeni minimalisci, zero walki pomyslu, dla naszych kopaczy to katastrofa ze jeszcze po sezonie beda musieli zagrac kolejnych 7 meczow

jakby tego bylo malo to jeszcze trafia sie taka ku,rwa jak pskit, ile trzeba wziasc w lape albo jak slepym trzeba byc zeby zagwizdac karnego po metrowym spalonym by za pare chwil odgwizdac spalonego na zawodniku ktory byl 2 metry przed linia ofsajdu
szkoda gadac, dla mnie ten sezon sie skonczyl i moja noga na cichej w tym sezonie nie wstanie, nie bede sie dawal robic za ciula po raz kolejny, bo to samo bylo 2 lata temu i 4, z tymze wtedy mielismy tyle szzczescie ze inni grali pod nas, tyle ode mnie i do zobaczenia w sierpniu

Nic dodać Nic ująć.To są karykatury :krzeslem: Trzeba zażywać butapren,aby nie widzieć tych układanych spotkań w szczególności mecz z Piastem oraz dzisiejszy,oddawać też trzeba potrafić.Napluli każdemu kto był dzisiaj na Cichej 6.

Ps.Moja wada polega na tym,że i tak będę na Cichej w następny Poniedziałek o 18:00 :looka:
Jestem Górnoślązakiem czyli Polakiem
"Małe ojczyzny uczą żyć w ojczyznach wielkich i w wielkiej ojczyżnie ludzi"
Za Ruchem zawsze pochłonięty całkiem
44 !!!

Awatar użytkownika
Michalik85
Kontakt:

#117 Post autor: Michalik85 » 28 mar 2014, o 21:33

nrsl-halemba pisze:zrozumcie jedno nie możemy pchać sie do pucharów i zawodnicy pewnie jasny przekaz od działaczy dostali...nie mamy kasy (długi ), po sezonie odchodzą najlepsi zawodnicy... nie stać nas na wyjazdy do kazachowa bo dopłacać ino bydymy, a tu nawet na wypłaty niema.

co do meczu widać ewidentny brak KUSWIKA bez takiego chopa w ofensywie nie istniejemy.
zgadzom sie! ale Kuświk nie jest lekarstem na wszelkie zło! Cało ławka do wymiany, nie momy jej poprsotu momy jedna z najcienszych ławek w lidze.Puchary? hahaha! najgorsze jest to ze pAN sMAgor siedzi i sie cieszy że my sie utrzymali i pi***oli ze dostanymy licenca w pierwszym terminie!
Obrazek

Awatar użytkownika
Duszello
Kontakt:

#118 Post autor: Duszello » 28 mar 2014, o 21:34

nrsl-halemba pisze:zrozumcie jedno nie możemy pchać sie do pucharów i zawodnicy pewnie jasny przekaz od działaczy dostali...nie mamy kasy (długi ), po sezonie odchodzą najlepsi zawodnicy... nie stać nas na wyjazdy do kazachowa bo dopłacać ino bydymy, a tu nawet na wypłaty niema.

W takim razie uwazom ze licencji my nie powinni dostac. Jak momy co roku grac o pietruszka bo kasy ni ma to jo to pi***ola wola na 4 liga lazic przynajmni mnie nikt ciulac nie bydzie.

ruchfans
Kontakt:

#119 Post autor: ruchfans » 28 mar 2014, o 21:36

Jakkolwiek chujowo to wyglądało to dla mnie największą parodią tego meczu jest to, co od***rdolił liniowy. Na to dla mnie nie ma wytłumaczenia. Na gorąco przez tych debili z chorągiewkami pamiętam niesłusznie uznany gol Głowackiego u siebie, dzisiaj z tym tworem z Bielska i odgwizdany 3 metrowy spalony Ecika ze szczewami, którego nie było...
Napewno jeszcze za chwile coś dołożycie.

Dla nie taki ch** powinien mieć od razu degradację. Okrada drużynę z 1 punktu przez swój brak kompetencji
'
I jeszcze jedno:

Potrafię przełknąć porażkę, potrafię przełknąć wypadek przy pracy - ale nie potrafię przeżyc porażek z takimi ciotami. Przecież te boroki z Bielska nie zrobili w tej drugiej połowie ani jednej akcji, nie stworzyli żadnej sytuacji. I takie c i p y wygrywają na naszym stadionie.... wstyd - wygrywają z nami kaleki, które nie mają żadnej taktyki. Ojrzyński dupczy, że przyjechał po 3 pkt a ten odblaskowy czesiu w bramce, od początku drugiej połowy zwalnia gre.

A Janek też pojechał - "Podbeskidzie wygrało, bo walczyło". Wygrało bo pomógł mu sędzia!!!
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#120 Post autor: Scypion » 28 mar 2014, o 21:37

Żenujące.

Zablokowany