[28 kolejka] Ruch Chorzów - Podbeskidzie 28.03.2014 18:00
-
- Kontakt:
Re: [28 kolejka] Ruch Chorzów - Podbeskidzie 28.03.2014 18
Każdy trzeźwo patrzący na dzisiejszy mecz kibic wie , że nasi piłkarze tego meczu po prostu wygrać NIE CHCIELI. Robi mi się nie dobrze jak myślę o meczach które nasi piłkarze wygrać po prostu nie chcieli o meczu 0-2 z Polonią Bytom zaraz po pamiętnych śnieżnych derbach śląska, o meczu 2-2 z Podbeskidziem przez który nie zostaliśmy mistrzem Polski, o 2-2 z śp. ŁKS Łódź w tym samym sezonie. Po dzisiejszym meczu zaczynam się zastanawiać czy to czym zawodowo zajmują się te 23 osoby to jest jeszcze sport czy może już teatr z ustalonym scenariuszem??
- Lutz
- Kontakt:
Odpowiedziołch ci na poprzedni stronie.Michalik85 pisze:Lutz pisze:... no i po co - myślisz że tych ludzi bez honoru to cokolwiek ruszy ? Takiymu jednymu abo drugiymu w pysk naplujesz i nic niy powiedzom, conajwyży że deszcz pado. . Jeszcze wos do sondu podajom !19gorek20 pisze:W tamtym sezonie sie nie wybralismy a teraz jak jest pewne sportowe utrzymanie sie wybierzemy ?
no i następny! Wiesz co? jo otworza firma, przyjdziesz do mie robić jo Ci nie zapłaca i jak bedziesz w ch*** walił w robocie to Ci powiedza żes jest człwiekiem bez honoru bo w ch*** walisz? wiesz jak jest naprawde? widza że wszyscy chca żeby piłakrze grali za darmo. Dzięki takim jak Wy smagor do dzis tu siedzi!
-
- Kontakt:
Wstyd i hańba. Po co nom taki kapitan co nie umi nawet głosu podnieść na drugigo, po co nom taki rozgrywający co człapie cały mecz jak panienka. Na plus Dziwniel i Zieniu ( za wola walki ) a Włodyga to nie wiem jako musi mieć sytuacja żeby do pustej bramy trafić. To są jakieś jaja to co ten facet dzisiej zrobił. Pskit wiela wziąłeś za tyn mecz?
-
Kocian chce zmian i deklaruje ze takowe będą , ale jak drużyna kładzie lache na wynik , na postawę to pierw trzeba sięgnąć zródła dlaczego drużyna nie chce grać i zakończyła sezon.
puchary nie ?
kasy brak ?
Wódki i cigaret brak ?
Co jest grane.
puchary nie ?
kasy brak ?
Wódki i cigaret brak ?
Co jest grane.
- Michalik85
- Kontakt:
teroz widzaLutz pisze:Odpowiedziołch ci na poprzedni stronie.Michalik85 pisze:Lutz pisze:... no i po co - myślisz że tych ludzi bez honoru to cokolwiek ruszy ? Takiymu jednymu abo drugiymu w pysk naplujesz i nic niy powiedzom, conajwyży że deszcz pado. . Jeszcze wos do sondu podajom !19gorek20 pisze:W tamtym sezonie sie nie wybralismy a teraz jak jest pewne sportowe utrzymanie sie wybierzemy ?
no i następny! Wiesz co? jo otworza firma, przyjdziesz do mie robić jo Ci nie zapłaca i jak bedziesz w ch*** walił w robocie to Ci powiedza żes jest człwiekiem bez honoru bo w ch*** walisz? wiesz jak jest naprawde? widza że wszyscy chca żeby piłakrze grali za darmo. Dzięki takim jak Wy smagor do dzis tu siedzi!

sory ale jo zawsze beda za piłakrzami! ( może przez to że jakos nie lubia pANA sMAGORA ) przed sezonem kożdy z nos by wzioł na 3 kolejki przed zakonczeniem sezonu zasadniczego 4 miejsce w ciemno. Piłkarze se myśla - ?utrzymali my sie to kibice nie moga mieć pretensji"
Na 90minut.pl ktoś napisoł komentarz ( nie pamietom kto ) ---> Ruch zakończył sezon, kumpel ( gieksiorz ) napisoł mi ---> widza że juz nie maja ambicji.
I tu sie z tym wszystkim i z Toba Lutz zgodza. Lepij dać walkowery do konca i spokój. My już sezon skonczyli. Tak jak było kiedys tak dziś sądza ze podział na grupy to poroniony pomysł bo już dziś Ruch i Górnik ( prawdopodobnie skonczy sezon ) a i conajmniej 4 drużyny zakończa sezon na 7 kolejek przed końcem. Emocje będa tylko w grupie spadkowej.

-
- Kontakt:
Dokladnie a do tego najprawdopodobniej ten podzial wejdzie na stale
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
- Duszello
- Kontakt:
Tam cza 3/4 druzyna na lawa wy***ac i to gibko.....kuźwa dawac juniorow,rezerwy przy ty grze kopaczy gorzy nie zagraja!adamo_R pisze:Kocian chce zmian i deklaruje ze takowe będą , ale jak drużyna kładzie lache na wynik , na postawę to pierw trzeba sięgnąć zródła dlaczego drużyna nie chce grać i zakończyła sezon.
puchary nie ?
kasy brak ?
Wódki i cigaret brak ?
Co jest grane.
-
- Kontakt:
Dla mnie sezon skonczony. Jeszcze tylko Bayern-Dortmund na żywo w Monachium i finał pucharu Niemiec w Berlinie . Cicha 6 w tym sezonie mnie nie zobaczy. Ale to nie moja wina. To mnie się oszukuje a nie ja oszukuję. Zaczynam analizować i widzę ,że porażki nie były przypadkowe. A myślcie sobie o mnie co chcecie. Za ciula mnie nie będą robić. Za tydzień moje 60 zł na trybunę wydam na butelkę Metaxy. A na dobre i złe jest się z ludźmi z ambicją a nie z wyrobnikami i niedorajdami. I ta ich godka po meczach. Sędzie ciul już w pierwszej połowie pokazał ,że jest zainteresowany przerywając na ostatnią akcję .
Ostatnio zmieniony 28 mar 2014, o 21:27 przez RonalDynio, łącznie zmieniany 1 raz.
ci obywatele nie mają mojego zaufania:
Marek Kopel, Joachim Otte, Ryszard Sadlon, Tomasz Krawczyk, Tomasz Piecuch, Henryk Wieczorek, Marian Salwiczek, Adam Trzebinczyk, Romuald Fojcik, Marek Dudek, Mariola Roleder, Halina Hiltawska, Bozena Pietrzyk.Dariusz Smagorowicz,Andrzej Kotala
Marek Kopel, Joachim Otte, Ryszard Sadlon, Tomasz Krawczyk, Tomasz Piecuch, Henryk Wieczorek, Marian Salwiczek, Adam Trzebinczyk, Romuald Fojcik, Marek Dudek, Mariola Roleder, Halina Hiltawska, Bozena Pietrzyk.Dariusz Smagorowicz,Andrzej Kotala
-
- Kontakt:
Wynik smieszny ale do przewidzenia,dwa mecze do konca tyz przejebiemy na bank!co niezmienio faktu ze wszyscy do bydgoszczy!
NRŚL GANG
-
- Kontakt:
zrozumcie jedno nie możemy pchać sie do pucharów i zawodnicy pewnie jasny przekaz od działaczy dostali...nie mamy kasy (długi ), po sezonie odchodzą najlepsi zawodnicy... nie stać nas na wyjazdy do kazachowa bo dopłacać ino bydymy, a tu nawet na wypłaty niema.
co do meczu widać ewidentny brak KUSWIKA bez takiego chopa w ofensywie nie istniejemy.
co do meczu widać ewidentny brak KUSWIKA bez takiego chopa w ofensywie nie istniejemy.
Niebieska Dzielnica Halemba
- Korfanty
- Kontakt:
radzion pisze:nie poszolch dzisiej na szpil bo czulch ze nasi kopacze zrobili nos w 2 osttanich meczach za ciuli i dzis to powtorza, i kur... mialem racje, nie trafia dzis do mnie sformulowanie ze jestesmy z druzyna na dobre i na zle, to ma racje bytu tylko wtedy gdy porazka jest po walce a nie ku...l po odpuszczeniu 3 kolejnych spotkan. dla mnie jest to banda bez ambicji, checi ugraNIA czegos wiecej niz 6-8 miejsce w lidze, pieprzeni minimalisci, zero walki pomyslu, dla naszych kopaczy to katastrofa ze jeszcze po sezonie beda musieli zagrac kolejnych 7 meczow
jakby tego bylo malo to jeszcze trafia sie taka ku,rwa jak pskit, ile trzeba wziasc w lape albo jak slepym trzeba byc zeby zagwizdac karnego po metrowym spalonym by za pare chwil odgwizdac spalonego na zawodniku ktory byl 2 metry przed linia ofsajdu
szkoda gadac, dla mnie ten sezon sie skonczyl i moja noga na cichej w tym sezonie nie wstanie, nie bede sie dawal robic za ciula po raz kolejny, bo to samo bylo 2 lata temu i 4, z tymze wtedy mielismy tyle szzczescie ze inni grali pod nas, tyle ode mnie i do zobaczenia w sierpniu
Nic dodać Nic ująć.To są karykatury

Ps.Moja wada polega na tym,że i tak będę na Cichej w następny Poniedziałek o 18:00

Jestem Górnoślązakiem czyli Polakiem
"Małe ojczyzny uczą żyć w ojczyznach wielkich i w wielkiej ojczyżnie ludzi"
Za Ruchem zawsze pochłonięty całkiem
44 !!!
"Małe ojczyzny uczą żyć w ojczyznach wielkich i w wielkiej ojczyżnie ludzi"
Za Ruchem zawsze pochłonięty całkiem
44 !!!
- Michalik85
- Kontakt:
zgadzom sie! ale Kuświk nie jest lekarstem na wszelkie zło! Cało ławka do wymiany, nie momy jej poprsotu momy jedna z najcienszych ławek w lidze.Puchary? hahaha! najgorsze jest to ze pAN sMAgor siedzi i sie cieszy że my sie utrzymali i pi***oli ze dostanymy licenca w pierwszym terminie!nrsl-halemba pisze:zrozumcie jedno nie możemy pchać sie do pucharów i zawodnicy pewnie jasny przekaz od działaczy dostali...nie mamy kasy (długi ), po sezonie odchodzą najlepsi zawodnicy... nie stać nas na wyjazdy do kazachowa bo dopłacać ino bydymy, a tu nawet na wypłaty niema.

- Duszello
- Kontakt:
W takim razie uwazom ze licencji my nie powinni dostac. Jak momy co roku grac o pietruszka bo kasy ni ma to jo to pi***ola wola na 4 liga lazic przynajmni mnie nikt ciulac nie bydzie.nrsl-halemba pisze:zrozumcie jedno nie możemy pchać sie do pucharów i zawodnicy pewnie jasny przekaz od działaczy dostali...nie mamy kasy (długi ), po sezonie odchodzą najlepsi zawodnicy... nie stać nas na wyjazdy do kazachowa bo dopłacać ino bydymy, a tu nawet na wypłaty niema.
-
- Kontakt:
Jakkolwiek chujowo to wyglądało to dla mnie największą parodią tego meczu jest to, co od***rdolił liniowy. Na to dla mnie nie ma wytłumaczenia. Na gorąco przez tych debili z chorągiewkami pamiętam niesłusznie uznany gol Głowackiego u siebie, dzisiaj z tym tworem z Bielska i odgwizdany 3 metrowy spalony Ecika ze szczewami, którego nie było...
Napewno jeszcze za chwile coś dołożycie.
Dla nie taki ch** powinien mieć od razu degradację. Okrada drużynę z 1 punktu przez swój brak kompetencji
'
I jeszcze jedno:
Potrafię przełknąć porażkę, potrafię przełknąć wypadek przy pracy - ale nie potrafię przeżyc porażek z takimi ciotami. Przecież te boroki z Bielska nie zrobili w tej drugiej połowie ani jednej akcji, nie stworzyli żadnej sytuacji. I takie c i p y wygrywają na naszym stadionie.... wstyd - wygrywają z nami kaleki, które nie mają żadnej taktyki. Ojrzyński dupczy, że przyjechał po 3 pkt a ten odblaskowy czesiu w bramce, od początku drugiej połowy zwalnia gre.
A Janek też pojechał - "Podbeskidzie wygrało, bo walczyło". Wygrało bo pomógł mu sędzia!!!
Napewno jeszcze za chwile coś dołożycie.
Dla nie taki ch** powinien mieć od razu degradację. Okrada drużynę z 1 punktu przez swój brak kompetencji
'
I jeszcze jedno:
Potrafię przełknąć porażkę, potrafię przełknąć wypadek przy pracy - ale nie potrafię przeżyc porażek z takimi ciotami. Przecież te boroki z Bielska nie zrobili w tej drugiej połowie ani jednej akcji, nie stworzyli żadnej sytuacji. I takie c i p y wygrywają na naszym stadionie.... wstyd - wygrywają z nami kaleki, które nie mają żadnej taktyki. Ojrzyński dupczy, że przyjechał po 3 pkt a ten odblaskowy czesiu w bramce, od początku drugiej połowy zwalnia gre.
A Janek też pojechał - "Podbeskidzie wygrało, bo walczyło". Wygrało bo pomógł mu sędzia!!!
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"