Sparingi/przygotowania - zima 2014
- JDM
- Kontakt:
Re: Sparingi/przygotowania - zima 2014
byłech na szpilu i oni se tam truchtali.
Jakoś sie niy załamuja bo grali praktycznie rezerwami i testowanymi.
Tyn co w pirszyj połowie groł na lewyj obronie dość dobrze wyglądoł.
Akcji za bardzo se nie stwarzali a tyscy dość trocha ciśli i bardzij im sie chciało grać niż Ruchowi.
Na meczu sporo ludzi.
Jakoś sie niy załamuja bo grali praktycznie rezerwami i testowanymi.
Tyn co w pirszyj połowie groł na lewyj obronie dość dobrze wyglądoł.
Akcji za bardzo se nie stwarzali a tyscy dość trocha ciśli i bardzij im sie chciało grać niż Ruchowi.
Na meczu sporo ludzi.
-
Jan Kocian załamany grą Ruchu Chorzów. "Jest mi wstyd, to była masakra"
Ruch Chorzów w kompromitującym stylu i rozmiarze przegrał sparingowy mecz z GKS-em Tychy.
Pierwszoligowiec niepodzielnie panował na boisku ze sztuczną nawierzchnią przy ulicy Edukacji (5:0). Po meczu Jan Kocian, trener niebieskich był załamany. - Nie wiem, jak piłkarzom, ale mnie po takim meczu jest wstyd. To była masakra - mówił.
Słowak zapowiedział, że to spotkanie będzie mieć konsekwencje dla niektórych graczy. - Jedyny plus jest taki, że część zawodników, którzy już bujali głowami w obłokach, teraz zejdzie na ziemię. Plusów czysto piłkarskich nie ma żadnych. Brakowało zaangażowania. Popełnialiśmy błędy taktyczne. Zawodnicy mylili się też indywidualnie - dodał.
Kocian nie przesądził o przeszłości trzech testowanych przez Ruch graczy. - Dołączyli do nas w trakcie ciężkiego zgrupowania, rozegrali dwa trudne mecze. Mam wyrobione zdanie na ich temat, ale czekają mnie jeszcze rozmowy z działaczami - wyjaśnił.
-
- Kontakt:
Ja tylko mam nadzieję że Pan Mosór lub ktoś inny z działaczy nie będzie się wcinał Panu Jankowi do pracy i wyciąganiu przez Niego konsekwencji w stosunku do piłkarzy i ich podejścia do pracy.
-
skąd te info że ormianin odpada?bielszowice pisze:najważniejsze ze rusek zostaje a ormanina puscili bo za drogi![]()
- arango-mokre
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
To po co testuja chlopa jak i tak jest za drogi
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
bylo widac, ze zawodnicy mieli ciezkie nogi, ale tym sie tez nie mozna usprawiedliwiac, kopanina nic wiecej z naszej strony, mecz bez akcji praktycznie u nas, bramki tracone po prostych bledach, zle to wygladalo.
My Wspieramy zawsze Cie
Głośny doping, mecz wygrany
To dziś dla nas liczy się ...
-
- Kontakt:
Czy mi sie zdowo czy zwykle mielimy jeden trening po krajowym zgrupowaniu, na som koniec? Niy zebych usprawiedliwiol ich abo cos
-
- Kontakt:
Kocian powinien wszystkich sprowadzic na ziemia tak profilaktycznie
-
- Kontakt:
To mi przypomino sytuacja kiedy rezerwy wzmocnione wieloma piłkarzami z szerokiej kadry nie wygrały na Radzionkowie.
Tyle , że wtedy Darek Fornalak godoł o konsekwencjach dla piłkarzy.
Tyle , że wtedy Darek Fornalak godoł o konsekwencjach dla piłkarzy.
-
- Kontakt:
hehe to jednak synek co pisoł o sparingu w Rybniku mioł racja i wyszło na jego.
Pierwszemu podziękowano Ormianinowi,
Ten torman to też nie wyglądo za pewnie,
a Rusek już kontuzja skoro tak zmienio kluby i dawno nie groł to pewnie dopiero co jakoś zakończył, może to drobny uraz, ale jeżeli podkręcił staw skokowy to zaś 2 tydnie minimum bez treningu. W takim okresie i z takimi zaległościami nawet jak nic innego mu się nie zdarzy to też pewnie wzmocnieniem nie będzie.
Pierwszemu podziękowano Ormianinowi,
Ten torman to też nie wyglądo za pewnie,
a Rusek już kontuzja skoro tak zmienio kluby i dawno nie groł to pewnie dopiero co jakoś zakończył, może to drobny uraz, ale jeżeli podkręcił staw skokowy to zaś 2 tydnie minimum bez treningu. W takim okresie i z takimi zaległościami nawet jak nic innego mu się nie zdarzy to też pewnie wzmocnieniem nie będzie.
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jak co roku autobus szrotu niczym cygański tabor krąży po kraju a naiwni łapią się na haczyk , mieli budować na krajowych zawodnikach i wychowankach to niech idą tą drogą a nie śmiecą wynalazkami.
Jak ma być zagraniczny gość to konkretny ale na to kasy brak.
Jak ma być zagraniczny gość to konkretny ale na to kasy brak.
-
- Kontakt:
Wyszło na moje ale najpierw najłatwiej było mie skryklać
o sparingu w Tychach nie pisza bo nie ma o czym pisać...wstyd i gańba. Te 0-5 to w ciul większy wstyd niż 2-9 z Zilina, bo po słowakach było widać, że to dobro drużyna, a wczorej my wdupili z borokami.

"One day I'll be stronger and you better watch out"
-
- Kontakt:
Taki mały konkurs.
Piłkarze mieli ciężki zapierdol na zgrupowania, ale Kocian w piątek ogłosił dzień luźny. Dziwnym trafem dzień wcześniej Sadlokowi urodziło się dziecko.W wspomniany piątek zrobiono tylko mały rozruch, a potem w godzinach popołudniowych wjechano z alkomatem. No i rekordzista wydmuchał ponad 1.2 promila. Jak myślicie, który z piłkarzy mógł się pochwalić zwycięstwem w tych zawodach?
Ten post nie ma celu zdyskredytowania piłkarzy, bo na serio wylewają siódme poty na treningach.
Piłkarze mieli ciężki zapierdol na zgrupowania, ale Kocian w piątek ogłosił dzień luźny. Dziwnym trafem dzień wcześniej Sadlokowi urodziło się dziecko.W wspomniany piątek zrobiono tylko mały rozruch, a potem w godzinach popołudniowych wjechano z alkomatem. No i rekordzista wydmuchał ponad 1.2 promila. Jak myślicie, który z piłkarzy mógł się pochwalić zwycięstwem w tych zawodach?

Ten post nie ma celu zdyskredytowania piłkarzy, bo na serio wylewają siódme poty na treningach.
-
- Kontakt:
- Duszello
- Kontakt:
Stawiom na Maline do fajek dobrze smakuje procencik