PLUSY -
- Ten mecz byl lepszy niz wszystkie w poprzednim sezonie w naszym wykonaniu
- Mlode chopcy zaczynajom grac i stanowic o sile druzyny
- Rywal byl ciezki i ten ich mecz w LE dzialol na ihc korzysc, bo kozdy kolejny rozegrany przed sezonem zasadniczym i to o stawka to jest plus tym bardzi cieszy nasza postawa
- Obrona na zero
- Duzo gry podaniami utrzymanie pilki
- Celne podania z daleka
- Sultes pokozol ze poradzi przyjac pilka w assyscie dwoch oboroncow wiynkszych od niego dwa razy - Babi pokozol ze mu ta pilka poradzi ciepnac z 30 metrow do nogi
- Stworzyli my sie conajmnie 3 sytuacje do zdobycia gola
Minusy
- Brak klarownych 100% sytuacji, choc ta kaj Sultes zostol zablokowany przez Arboleda na 10met. byla prawie 100.
- Chwilami niepewny bramkarz, musi sie jeszcze troche pouczyc, chcyc dowiadczynie
- Slabszo wspolpraca na lini napad - pomoc (godom o Starzynskim)
niy wiym jak wom ale w porownaniu z tym co my widzieli przez poprzedni sezon i calo poprzednio runda mi sie ta zmiana podobo i daje nadzieja na przyszlosc. Mogymy sie teraz gdybac ze moze warto bylo zagrac Sultes- Kuswik albo Janoszki dac na napad a Sultesa na prawo strona albo Zienczuka niy wpuszczac bo juz niy daje ty wartosci co downi i by my wygrali 3-0 i by mi sie teraz spuszczali jaki to byl piykny szpil albo by my wdupili za 4-0 i by bylo ze klatwa Lecha, Ruch do spadku razme z bracmi z Widzewa.... ale to niy o to idzie. Jo som ich ganiol w zeszlym sezonie nawet za dobre mecze jesli chodzi o wynik bo one byly fatalne pilkarsko, dzis momy troche slabszy wynik niz by sie chcialo ale jest cos czego my nie mieli przez caly poprzedni sezon, podstawa do tego zeby pedziesz. Z TYCH CHOPCOW BYDZIE DRUZYNA... to jest do mnie nojwaznioejsze w ty chwili - PLUS za doping nareszcie na Cichej bylo jak w doma