[1 kolejka] Ruch Chorzów - Lech Poznań, 21.07.13; 20:30

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Tomasz
Kontakt:

Re: [1 kolejka] Ruch Chorzów - Lech Poznań, 21.07.13; 20:30

#106 Post autor: Tomasz » 22 lip 2013, o 11:55

moze i my mogli, ale rownie dobrze mogli my go przegrac, to moze dejcie sie spokoj z gdybaniem i przestoncie sie wadzic, jo rozumia ze tako jest naszo swiecko Niebiesko tradycja ze sie wadzymy na forum ale chyba juz starczy.
PLUSY -
- Ten mecz byl lepszy niz wszystkie w poprzednim sezonie w naszym wykonaniu
- Mlode chopcy zaczynajom grac i stanowic o sile druzyny
- Rywal byl ciezki i ten ich mecz w LE dzialol na ihc korzysc, bo kozdy kolejny rozegrany przed sezonem zasadniczym i to o stawka to jest plus tym bardzi cieszy nasza postawa
- Obrona na zero
- Duzo gry podaniami utrzymanie pilki
- Celne podania z daleka
- Sultes pokozol ze poradzi przyjac pilka w assyscie dwoch oboroncow wiynkszych od niego dwa razy - Babi pokozol ze mu ta pilka poradzi ciepnac z 30 metrow do nogi
- Stworzyli my sie conajmnie 3 sytuacje do zdobycia gola

Minusy
- Brak klarownych 100% sytuacji, choc ta kaj Sultes zostol zablokowany przez Arboleda na 10met. byla prawie 100.
- Chwilami niepewny bramkarz, musi sie jeszcze troche pouczyc, chcyc dowiadczynie
- Slabszo wspolpraca na lini napad - pomoc (godom o Starzynskim)

niy wiym jak wom ale w porownaniu z tym co my widzieli przez poprzedni sezon i calo poprzednio runda mi sie ta zmiana podobo i daje nadzieja na przyszlosc. Mogymy sie teraz gdybac ze moze warto bylo zagrac Sultes- Kuswik albo Janoszki dac na napad a Sultesa na prawo strona albo Zienczuka niy wpuszczac bo juz niy daje ty wartosci co downi i by my wygrali 3-0 i by mi sie teraz spuszczali jaki to byl piykny szpil albo by my wdupili za 4-0 i by bylo ze klatwa Lecha, Ruch do spadku razme z bracmi z Widzewa.... ale to niy o to idzie. Jo som ich ganiol w zeszlym sezonie nawet za dobre mecze jesli chodzi o wynik bo one byly fatalne pilkarsko, dzis momy troche slabszy wynik niz by sie chcialo ale jest cos czego my nie mieli przez caly poprzedni sezon, podstawa do tego zeby pedziesz. Z TYCH CHOPCOW BYDZIE DRUZYNA... to jest do mnie nojwaznioejsze w ty chwili - PLUS za doping nareszcie na Cichej bylo jak w doma :)
Ruch Ruch HKS!

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#107 Post autor: HKSADIK » 22 lip 2013, o 11:57

gerhat
weszlo.com pisze:- Wcześniej na mecze zakładałem garnitur, ale w Ruchu kilka osób z rzędu nosiło dres. Nie chciałem zaprzeczać tradycji – twierdzi z kolei szkoleniowiec „Niebieskich”, Jacek Zieliński.
;)

Co do meczu to było ok. Walki, zaangażowania odmówić nikomu nie można, a do tego doszła jeszcze całkiem obiecująca gra(szczególnie w drugiej połowie). Nie ma co popadać też w hurraoptymizm, trzeba dobrą dyspozycję potwierdzić w kolejnych meczach. Zwycięstwo z Lechią byłoby w tym momencie super ważne :)

Malinowski, Babiarz. Jak to miło popatrzeć na takich walczaków w środku boiska, mając w pamięci spacerującego Panke z poprzedniego sezonu :)

abnamro
Kontakt:

#108 Post autor: abnamro » 22 lip 2013, o 12:01

Polemika z Tobą ma taki sens, jak spotkanie grillowe Tuska i Kaczyńskiego...
Trwaj w Twojej wierze, przeanalizuj Twoje posty, również z historii i odpowiedz na pytanie komu to marudzenie kiedykolwiek pomogło, albo otwarło oczy.

Mimo wszystko życzę Ci, żebyś na następnych meczach miał powody do bicia brawa!
Zawsze i wszędzie RUCH

Thoth
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#109 Post autor: Thoth » 22 lip 2013, o 12:07

dziekuja ci miszczu za stosowno i merytoryczno krytyka jak i głeboko ocena sytuacji :padam: :padam:
Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!

abnamro
Kontakt:

#110 Post autor: abnamro » 22 lip 2013, o 12:11

Thoth pisze:dziekuja ci miszczu za stosowno i merytoryczno krytyka jak i głeboko ocena sytuacji :padam: :padam:

Ale ja już stosownie i merytorycznie się wypowiedziałem i na tym poprzestaje.
Nie mam zamiaru jednego zdania przedstawiać Tobie na 5 sposobów... i tak nie dotrze

A tymczasem Panie jadzie żegnam się ozięble, bo widzę że Twoja polaczkowatość opanowała całkowicie Twój organizm.

:wstyd:
Zawsze i wszędzie RUCH

Thoth
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#111 Post autor: Thoth » 22 lip 2013, o 12:13

i tego sie trzymej

moRi95
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#112 Post autor: moRi95 » 22 lip 2013, o 12:21

Jak Wos tak czytom to mi rynce opadajom :wstyd: Jak pojawi sie jakos nadzieja że może coś ruszyło, że bydzie lepij itd. to musi pojawić sie ftoś żeby to wszysko zgasić. Zero jakigokolwiek optymizmu że startujymy od zera, zaroz w piatek szpil z Lechiom kaj idzie walnonc 3 pkt, iść w góra tabeli... Niy. Jak zwykle trza marudzić bo rzekomo nic sie nie zmienio ( luty 2013 0-4 z Amicom, lipiec 2013 1-1 ). Jo Cie Toth prosza żebyś już doł pokój

Awatar użytkownika
atleticomadryt
Kontakt:

#113 Post autor: atleticomadryt » 22 lip 2013, o 12:23

Jak na razie nie wyeleminowalismy czesto popelnianego bledu w zeszlym sezonie czyli najczesciej pierwsi tracilismy bramki i musielismy gonic wynik.
Reszta formacji poprawnie jesli chodzi o klase przeciwnika.

[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
„Naszym HonoRem WieRnosc jeeeeeesst - Naszym Klubem (H)KS RUCH
"z wychowankami i lokalnym wsparciem, nie potrzeba obcokrajowców"

Thoth
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#114 Post autor: Thoth » 22 lip 2013, o 12:23

moRi95 pisze:zaroz w piatek szpil z Lechiom kaj idzie walnonc 3 pkt, iść w góra tabeli...
wczoraj tych 3 pkt nie szło walnać?

adamo_R

#115 Post autor: adamo_R » 22 lip 2013, o 12:35

Jo tyn rymis przijmuja jako dobro wróżba na kolejne szpile. Po tych dość czynstych kompromitacjach rymis brołbych w ciymno, a czułech ze dostanymy srogie baty uod Amici , tak wjync niy ma żle. Amica doś słabo , a moze niy dość dobro, zeby z nami wygrać. Trza patrzeć z optymizmem , wiadomo ze jedyn szpil niy moze nom przesłonić całościowego obrazu z poprzedniego sezonu, ale wczoryj trocha mi wlali nadziei, że jak sie niy mo umiejetnosci, to przynajmni mozna zniwelować to walkom i zaangażowaniem, czego nom brakowało w tamtym sezonie.

OnlyRuch
Kontakt:

#116 Post autor: OnlyRuch » 22 lip 2013, o 12:36

marek79 pisze:
OnlyRuch pisze:Nie podobol mi sie Malinowski mimo ,ze strzelil brama zas caly mecz praktycznie chowol sie za przeciwnikiem tak jak zeszly sezon, ale za brama szacun sie nalezy

tys bol na szpilu czy ogladol w tv kaj na 21 calach Ci sie Malina niy miescil?

a co , może był cały czos przy bali i sie pokazywol? Chop polowa meczu przestol ale przeca to kapitan to on moze nie? Moze mi powiesz ,ze zeszly sezon tez miol udany?

marek79
Kontakt:

#117 Post autor: marek79 » 22 lip 2013, o 13:10

Co za ludzie. Tyn marudzi choby od pol roku od baby dobrze pojesc niy dostol, drugi wytyko blyndy ortograficzne innym a mistrz pisze przez szcz, nastympny ocynio wczorajszo gra Maliny na podstawie zeszlego sezonu bo mu sie przypomnialo ze tam stol a wczoraj lotol.

Jak widac ino co niykiere na tym forum czimiom non stop wysoki poziom marudzyniym i wypado ino zalowac ze niy ma Mistrzostw Swiata abo Europy w marudzyniu bo mieliby my medal pewny abo i "miszcza"

Thoth
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#118 Post autor: Thoth » 22 lip 2013, o 13:17

marek79 pisze:drugi wytyko blyndy ortograficzne innym a mistrz pisze przez szcz,
jak rozumia aluzja do mie no cóż zanim taki tekst szrajbniesz to trocha poszukej interpretacji słów bo potym co po niekerym richtig by do gowy wlazło że są tymi MISTRZAMI nastympnym razym jak byda do kogoś godoł w ironii "MISZCZU" je*** to w cudzysłow co byś mioł dusza spokojniejszo.

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#119 Post autor: jajo » 22 lip 2013, o 13:28

Obrazek
W tym momencie rozcięli Włodyce wargę? Bo zszedł w sumie od razu po golu.
Bardzo dobrze grający cały mecz Stawar, coś jednak musiał zadupić ;)

Bardzo pozytywnie mnie Babiarz zaskoczył. Myślałem, że jego jedyną zaletą jest to, że będzie tani i pochodzi z Chorzowa, a na poziom Ekstraklasy nie wskoczy. A tutaj proszę :]
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

robotrix
Kontakt:

#120 Post autor: robotrix » 22 lip 2013, o 13:42

kur*a czy tu nima jakigo admina co by tego marudera wyeksmitowol bo juz sie czytac tego niy do. Jo rozumia ze mozna miec inksze zdanie ale do ku*wy nyndzy to juz zakrawo na jakes szczewostwo, jad sie leje szyrokim strumiyniym choby go kerys z tych chopcow abo zielinski zle dotykol. Daleko mi do jarania sie grom ale chopcy pokozali to czego niy bylo na cichyj downo downo widac xzyli ambicja i walka. prosili my o to i zondali tego colki zeszly sezon... miala byc czysto kartka wiync niy rozumia komyntarza ze malina to czy tamto bo w zeszlym sozonie czlapol.

Brawo do chopcow za walka (tyn Babi to je wsza, non stop sie kierymus pod szlapy wkryncol) i dlo kibicow za wiara (jak my je*bli sialalala to niy wiedziolech czy piyrsze byda miol wylyw czy zawal ;) )

Do piatku chopy i jadymy ku*wa z nimi!!!!

Zablokowany