[5 kolejka] Ruch Chorzów - Zagłębie Lubin 22.09.12; g.15:45

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Siiwy1920
Kontakt:

Re: [5 kolejka] Ruch Chorzów - Zagłębie Lubin 22.09.12; g.1

#106 Post autor: Siiwy1920 » 22 wrz 2012, o 22:29

scaneRboy pisze:daremna ta wasza godka. Bylem na dziesionie i nie podobało mi się, że w pierszej fazie meczu, kiedy wygladalo to w miarę dobrze, nikogo nie było stac na to, żeby ryknąć "jesteście lepsi" lub cos w tym stylu= zupełnie bez szydery. Później była strata bramki i do końca I polowy paraolimpiada totalna. I teraz pytanie (które zadaje od dawna): czy na piłkarzy lepiej działa poklepywanie po plecach bez względu na to co prezentują, czy zjeba - nie wiem. Jeśli od tego miały by zależeć zwycięstwa, to moge ich jebbać w każdym meczu i mogą się na mnie obrażać, niech się wkuurwiają, spinają, cokolwiek... byleby trafiali do bramki.

Uważam, że tu się nie ma co obrażać. Obrazić się mogą piałkarze na tych, co zostali w domach, na stadionie nie było dzisiaj kibiców sukcesu! Ci co rzucali zjebki (mniej lub bardziej wyszukane) robili to z troski o wynik meczu, mobilizacje, wywarcie presjii... Nie można miec za złe przyjacielowi, jak mówi w oczy prawdę.

Co do meczu, to po raz drugi mimo paralitycznego stylu mimo wszystko pokazali trochę charateru, po raz drugi gonili wynik, ostatnio wystarczyło na remis, dziś udało się wygrać - I TRZEBA TO DOCENIĆ! To obrażenie się tez mi się mimo wszystko podobało, jest w nich jednak jakiś nerw, jakieś namiastki adrenaliny, zbuntowali się przeciwko postawieniu ich w roli kelnerów, czy chłopczyków do bicia. I BARDZO DOBRZE!
Było dosłownie kilka minut gry z prawdziwym zębem. Podobno maja dobrze wyniki wydolnościowe... napisał bym, żeby sie nie przejmowali i robili dalej swoje, ale nie da rady, za dużo punktów już stracilismy.

Indywidualnie moim zdaniem (w przeciwieństwie do większości na forum) nie ma sensu oceniać, bo nie wiadomo jakie zadania trener postawił przed nimi, ale mi rzucił sie w oczy Niedzielan - z jednej strony byl widoczny wielki apetyt na gre, z drugiej brak ogrania i czucia tempa gry.

to przyjdzie z czasem, bedziemy z niego mieli jeszcze w tym sezonie pożytek :)
Pamiętaj Ślubowałes K.S. Ruch

Lipiniorz25
Kontakt:

#107 Post autor: Lipiniorz25 » 22 wrz 2012, o 22:39

NIEBIESKA GODULA pisze:Za tych co śpiewali z "10" Chorzów gRać ku*** mać -jo odpowiadom ch** w w twaRz bRawo dla gRajków że nie pRzyszli wom podziekować
Skoncz sie z tym tekstem wszedzie kompromitowac :wstyd:
Od dawna gromy piach i tyla
Dobrze ze chociaz 3 punkty w koncu!

Obrona a zwlaszcza Szyndrowski --> :wstyd: :wstyd: :wstyd:
Niebieski od uRodzenia

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#108 Post autor: spyru » 22 wrz 2012, o 22:42

piknik XXL pisze:Popierom ,mogom pod Dziesiona nie podłazic i nie dzienkowac za doping ,gorzyj jak się obrażom kibice ,a co do dopingu to młyn bez DZIESIONY nic specialnego
Tylko że w młynie zbierają się ludzie którzy chcą dopingować. Jest ich może 5 razy mniej niż na dziesionie, ale dzisiaj byli 10 razy głośniejsi. Także byłbym ostrożny z takimi osądami.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

Awatar użytkownika
SODA

#109 Post autor: SODA » 22 wrz 2012, o 22:47

miałem nadzieję że będziemy cieszy się z wygranej
p.s. co do CIUlów ..miałem na myśli nie których kibiców ..ludzie jest dwudziesty pierwszy wiek
WiaRa czyni cuda
WiaRa jest mądrością

Awatar użytkownika
19flasteR20
Kontakt:

#110 Post autor: 19flasteR20 » 22 wrz 2012, o 23:47

nananan nananana cieszmy sie z rzeczy malych nananan nanananan 3 pkt momy nananan nanananan od dolnyj kreski sie oddolomy nanananana nanananan :) .
Chyba poleku widac reka Zielinskiego czy wy, to zauwozocie ??
W/g mie nojlepsi Zielu i Piech oraz bohater 2 tora Smektala ;), a najslabsi Jankes i Stawarczyk kiery wespol z Skuterem dali sie ograc grajkom z Zaglebia.
Czyli nadal do poprawy linia obrony.Szwankowalo mi tyz brak w poru akcjach zrozumienio w ataku np. bale zagrywane do niewidzialnych grajkow.
Sprawy finansowe pozostowiom bez komyntarza, bo to znow szukanie dziury w calym przez "przyjazne gazety lub portale".!

Awatar użytkownika
SODA

#111 Post autor: SODA » 23 wrz 2012, o 00:33

zdecydowanie :) coś grali Zieńczuk i Piech oraz Smektała , obrony brak niestety
WiaRa czyni cuda
WiaRa jest mądrością

Awatar użytkownika
bluemario
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#112 Post autor: bluemario » 23 wrz 2012, o 00:33

Dla mnie obrażanie się piłkarzy jest śmieszne po tym co prezentują na boisku. Należy im się krytyka. Ale wyśmiewanie się z Lisowskiego podczas rozgrzewki to już przesada.

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#113 Post autor: Scypion » 23 wrz 2012, o 08:01

bluemario pisze:Dla mnie obrażanie się piłkarzy jest śmieszne po tym co prezentują na boisku. Należy im się krytyka. Ale wyśmiewanie się z Lisowskiego podczas rozgrzewki to już przesada.

Z leksza przesadzocie. Kto obraził piłkarzy? mobilizujacy okrzyk 'ku*** mać Chorzów" grac to chyba nie to samo co np. "Wy w dupę je***e murzyńskim hu*** patalachy, wy***rdalać dalej gzić się nawzajem w Silesii." Kto z nos nie dostoł zasłużonej zjebki w robocie, w doma?? Natomiast inną sprawa jest to co od pewnego czasu dzieje się na 10. Ten sektor z jego dobrym dopingiem i konkretnymi bywalcami to już przeszłość. Osoby, które próbują dopingować są kwitowane pobłażliwym spojrzeniem i wzgardliwym splunięciem łupina słoniola przez licznie przybywajacych tam ostatnio gadżeciarzy, wpierdalaczy ziarna, randkowiczów i domorosłych satyryków. Patologia.

Roni2580

#114 Post autor: Roni2580 » 23 wrz 2012, o 08:14

dla tych co mówią, że nie potrzebnie krzyczeliśmy "Chorzów grać" niech obejrzą jeszcze raz pierwszą bramkę dla Zagłębia, 4 obrońców i bramkarz, na jednego zawodnika Zagłębia. Wolę żebyśmy grali w 10 niż żeby taki inwalida piłkarski jak Szyndrowski grał w naszej drużynie.

Awatar użytkownika
_BiADACZ_
Kontakt:

#115 Post autor: _BiADACZ_ » 23 wrz 2012, o 10:01

Może by tak lepij zawrzić tymat? Sam znaczno czynść osób chyba nie odróżnio obrazy od "ostrzeżenia".
"Jesteśmy zawsze tam, gdzie nasz Ruch Chorzów gra..."

kattowitz
Kontakt:

#116 Post autor: kattowitz » 23 wrz 2012, o 10:13

Wracając do meczu nie wiem czy zauważyliście jak wykonywane są w tym sezonie stałe fragmenty gry (rzuty wolne, rożne). Wszyscy nasi zawodnicy stoją jak manekiny nieruchomo, zamiast walczyć o pozycję w polu karnym. Totalna stagnacja. A przecież w zeszłym sezonie to była Nasza "zabójcza" broń.

Rafał19R20
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#117 Post autor: Rafał19R20 » 23 wrz 2012, o 10:20

Scypion pisze:
bluemario pisze:Dla mnie obrażanie się piłkarzy jest śmieszne po tym co prezentują na boisku. Należy im się krytyka. Ale wyśmiewanie się z Lisowskiego podczas rozgrzewki to już przesada.

Z leksza przesadzocie. Kto obraził piłkarzy? mobilizujacy okrzyk 'ku*** mać Chorzów" grac to chyba nie to samo co np. "Wy w dupę je***e murzyńskim hu*** patalachy, wy***rdalać dalej gzić się nawzajem w Silesii." Kto z nos nie dostoł zasłużonej zjebki w robocie, w doma?? Natomiast inną sprawa jest to co od pewnego czasu dzieje się na 10. Ten sektor z jego dobrym dopingiem i konkretnymi bywalcami to już przeszłość. Osoby, które próbują dopingować są kwitowane pobłażliwym spojrzeniem i wzgardliwym splunięciem łupina słoniola przez licznie przybywajacych tam ostatnio gadżeciarzy, wpierdalaczy ziarna, randkowiczów i domorosłych satyryków. Patologia.
zgadzom się z Tobą odnośnie okrzyków, tylko czemu np nie śpiewomy równie mocno Niebiescy Hej..., czy Ruchu Nasz Ukochany..., natomiast co do składu sektora nr 10 weź pod uwagę że siedzi teraz tutaj mieszanka co najmniej 6 sektorów.. czyli całej prostej, i takie wymieszanie z Stara Gwardią z dziesiony zdecydowanie utrudnia doping, bo sam sie o Ty przekonałem widząc co 5 śpiewającego nie godając juz o tych bliżej 9 kerzy siedzieli i wszystko mieli w du***...
SeRce w Bieli kRew w Błękicie KS RUCH Chorzów to moje życie

Elmer
Kontakt:

#119 Post autor: Elmer » 23 wrz 2012, o 10:50

bez przesady z już z krytyką gry obronnej. Przy golu zawalili, nie ustrzegli się kolejnych błędow, ale w końcówce jakoś potrafili się skutecznie wybronić. a Lubin za bardzo nie miał sytuacji, poza główką Sernasa. Szyndrowski wielkim stoperem nie będzie, ale nie było innego wyboru, więc docencie, że zagrał na tej pozycji poprawnie. Stawarczyk żeby dobrze funkcjonować potrzebuje kogoś kto pozna jego zalety i wady, a na to trzeba czasu i zgrania. A na razie obok siebie co chwilę ma kogoś innego. Progres widzę u Peskovicia, więc mam nadzieję, że i obrona będzie coraz pewniejsza. Np. Kikut już lepiej niż ostatnio się zaprezentował
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

rubyzkaliny
Kontakt:

#120 Post autor: rubyzkaliny » 23 wrz 2012, o 11:03

Tak jak madrzy sam pisza RUCH TO MY, wiec zanim cos napiszesz na swojego nieznajomego ziomka pomysl 3 razy zanim polniesz gupstwo, Kozdymu mogom puscic nerwy, kozdy mo dzien slabosci ,kozdy mo smak na sloniol lub boli go gardlo i dzis nie spiewo, wiec pomysl zanim napiszesz na kogos cos obrazliwego bo kiejs tyn ftos moze stoc i pilnowac ci plecow

ODPOWIEDZ