Stroje

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Ko1
Kontakt:

Re: Stroje

#106 Post autor: Ko1 » 14 cze 2012, o 20:54

RuchChorzów1920 pisze:Bedziemy miec takie same stroje jak Ci, ktorych sponsorem jest adidas w extraklasie. Tyle ze Niebieskie. Nie ździwie sie jak beda takie.. a o pasiaku w poziome pasy zas mozna pomarzyć :zdegustowany:
Obrazek Obrazek
Ruch w pasiakach.... heh jak Lechia i Lech w żałosny sposób zmieniający stroje w XXI wieku żeby koszulki sie lepiej sprzedawały?
da spokój my nie Juve czy Milan żeby grać w pasiakach....

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#107 Post autor: Ozor » 14 cze 2012, o 23:13

simonsays pisze:Reprezentacja Irlandii ma koszulki i na nich zaznaczone pasy z nieco innym odcieniem zielonego co reszta koszulki. Albo z innego materialu, bo swieci sie inaczej.

http://www.dziennikbaltycki.pl/artykul/ ... l?cookie=1

To jest dobry pomysl. Ja bym zrobil koszulki, na klacie ktorych bylaby "narysowana" takim innym odcieniem, albo materialem zwykla eRka. Taka z muru. Jak tu:

Obrazek

I na tej bazie zrobic reszte koszulki.
tu nie ma co fantazjowac ,stroje bedą z katalogu :znudzony:

Bania
Kontakt:

#108 Post autor: Bania » 15 cze 2012, o 00:18

Dokładnie Adidas będzie tylko dostawca a nie sponsorem czy nawet partnerem więc dają nam do wyboru 3-4 komplety i będziemy musieli na to przystać
Ja osobiście sie ciesze bo niby z lotto umowy fajne wszystko było konferencje, zdjędzie i pierdoły a stroje mieliśmy tragiczne. Adidas to przedewszystkim dobra jakościowo firma i bardzo profesjonalna wiec jes ok Pytanie tylko na jakiej zasadzie bedziemy dostawać stroje.

tomicher
Kontakt:

#109 Post autor: tomicher » 15 cze 2012, o 19:13

Jezeli stroje z Lotto są/były tragiczne to chyba innej drużynie kibicujecie... Ochłońcie trochę, bo wydaje mi sie że niektorzy nie wytrzymują ciśnienia.

Koncert życzeń podobny jak do tematu ze stadionem.

Stroje będą dobre, pewnie nawet bardzo, choć i tak pewnie dla części odbiorców bedą zasługiwać na miano "tragedii".

Wrzucą je do sklepu, to druga ekipa zacznie twierdzić że to skandal bo koszulka kosztuje 270 pln.

A reszta pójdzie dopingować klub w nowej czy też starej...

[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
Obrazek

Awatar użytkownika
west72
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#110 Post autor: west72 » 15 cze 2012, o 20:30

Ozor pisze: tu nie ma co fantazjowac ,stroje bedą z katalogu :znudzony:
Ozor pewnie ,że będą z katalogu ,pytanie ino jak gRRRRuby jest ten katalog ;) .Ruch to maRka a jeśli adidas chce rzucic stroje dla kibiców i odpowiednią ilość sprzedać to pewnie wzór może być indywidualny dla drużyny 14 krotnych mistrzów Polski :hyhy: .Jest sezon ogórkowy wiec o czymś trzeba napisać :rotfl:

Tak naprawdę to wzór jest mało istotny,pewnie bardziej interesować piłkarzy będzie jakość a My kibice i tak kupimy byle bedą niebieskie :super: :super: :super:
Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA

Fanatyk z Rudy
Kontakt:

#111 Post autor: Fanatyk z Rudy » 17 cze 2012, o 14:40

nie wiem co niektórzy widzą złego w treskach lotto

[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
Litość to zbrodnia NISZCZ KSG

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#112 Post autor: Ozor » 18 cze 2012, o 20:17

bRayan72 pisze:Ostatniego majsra robili my w Adidasie!!!
no nie wiem jak ty ale ja miałem koszulkę Hummela po ostatnim meczu ale pewnie pamięc juz nie ta :)

Roni2580

#113 Post autor: Roni2580 » 18 cze 2012, o 20:25

Ozor pisze:
bRayan72 pisze:Ostatniego majsra robili my w Adidasie!!!
no nie wiem jak ty ale ja miałem koszulkę Hummela po ostatnim meczu ale pewnie pamięc juz nie ta :)

http://www.niebiescy.pl/images/historia/06.jpg

Adidas

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#114 Post autor: Ozor » 18 cze 2012, o 20:26

ostatni mecz w Hummelu białe stroje wiem co miałem ;) dodam jeszcze że jeden mecz domowy ze Stala Mielec przegrany gralismy w czerwonych koszulkach niestety juz nie pamiętam jakiej firmy :) następny dopiero ze Stala Rzeszów w Rzeszowie czerwone z Diadory ale tak o koszulkach to idzie długo były i czarne na jeden mecz tak samo z Diadory jak sie nie mylę - to dzis unikaty nie do zdobycia chyba :)

Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#115 Post autor: Mirek » 18 cze 2012, o 21:18

Obrazek

Obrazek

dresy z adidasa, stroje z hummela

Awatar użytkownika
Blaszany
Kontakt:

#116 Post autor: Blaszany » 18 cze 2012, o 21:52

gralimy jak sie niy myla i w pumie niebieskie i biole i z adidasa niebieskie i z hummela biole...
to byly czasy niy tak jak teroz, ze byl jedyn sponsor techniczny ino grało sie w tym co było dostympne na rynku ;)
no chyba ze mie juz blank potyrpało :D (godom to takze na podstawie przeglondu starych fotografii)... jak cos to mogecie mie poprawic..
PS. Ozor, wez ! że tyż zes mi tyj treski z Hummela niy mogl opylic..... :rozpacz:

Awatar użytkownika
jabolgo
Kontakt:

#117 Post autor: jabolgo » 20 cze 2012, o 14:29

Blaszany pisze: ..
PS. Ozor, wez ! że tyż zes mi tyj treski z Hummela niy mogl opylic..... :rozpacz:
Ja też nie miał bym ochoty pozbywać się tak cennej pamiątki. Przecież na potrzeby stworzenia internetowego muzeum można poprosić o udostępnieni eksponatu w celu wykonania zdjęć.
Z jugador, 19aRtuR20, scaneRboy, gerhat, alek900, Mirek, Chudy81, kattowitz, buli19R20, tommy tauzen, adamo_R i Bogutschutz vel BOGUCICE jestem na TY a Dorcia to męczyzna :)
Dlaczego pisząc do osób obcych zawracam się per pani/pan? Bo tak mnie wychowano. Bo tak jest kulturalnie. Bo taki mam styl bycia. :)
Forum to nie rynsztok tutaj też obowiązują zasady savoir vivre.
Pana puchu ignoruję. KIBICE NIE ZNAJĄCY SWOJEJ PRZESZŁOŚCI NIE MAJĄ PRZYSZŁOŚCI.
Były akcjonariusz Ruch Chorzów S.A. sprzedał(się) za garść srebrników 200 akcji.

Awatar użytkownika
Blaszany
Kontakt:

#118 Post autor: Blaszany » 20 cze 2012, o 15:08

hmm w totalnyj ostatecznosci...
jednak jesli jest zes czegos wlascicielem to mosz pewnosc ze ta cenno rzecz przetrwo (były wlasciciel zresztom tyz bydzie miec tako pewnosc), bo nalezycie bydziesz o to dboł w odpowiednim celu....

snuffq
Kontakt:

#119 Post autor: snuffq » 21 cze 2012, o 16:13

W/W stroje adidasa też niczym nie zachwycają, puki co lotto konkretniej podeszło do umowy z Ruchem(patrz konferencja ) a wszystko z tego samego poliestru zrobionego w tej samej fabryce w chinach. Co niektórzy za bardzo podniecili się samą nazwą ADIDAS. Mnie koszulki Lotto podobały się i przynajmniej mieliśmy coś innego a niżeli taka dziadowska Wisła.

Awatar użytkownika
west72
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#120 Post autor: west72 » 21 cze 2012, o 18:01

snuffq pisze:W/W stroje adidasa też niczym nie zachwycają, puki co lotto konkretniej podeszło do umowy z Ruchem(patrz konferencja ) a wszystko z tego samego poliestru zrobionego w tej samej fabryce w chinach. Co niektórzy za bardzo podniecili się samą nazwą ADIDAS. Mnie koszulki Lotto podobały się i przynajmniej mieliśmy coś innego a niżeli taka dziadowska Wisła.
Następny co mu w gowie ino konferencje :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Konferencja będzie jak będzie skompletowana kadra,podpisane umowy ze sponsorami i wtedy okaże się w jakich strojach zagra RUCH.

Swoją drogą to teraz martwy sezon,jeśli chodzi o lige bo wszyscy interesują sie EURO i nie ma co afiszować się w mediach.
Im bliżej końca Euro i początku eliminacji LE tym pewnie więcej szumu zrobi się wokół pucharowiczów a później pozostałych ligowców.
Do końca miecha chyba obowiązuje umowa z Lotto,więc pewie w Lipcu będzie oficjałka co i jak .
Jakoś dziwnie jestem spokojny,że tym razem Smagor i jego świta zaskoczą nas pozytywnie przed startem nowego sezonu :cool: .
Byle by ino KING zostoł :padam: :padam: :padam: i Kotala zdonrzył ze stadionem :hyhy: :hyhy: :hyhy:
Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA

ODPOWIEDZ