Re: Ruch - TSP niedziela 17.00

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
m-p
Kontakt:

Re: Re: Ruch - TSP niedziela 17.00

#106 Post autor: m-p » 18 mar 2012, o 21:13

Slawko pisze:
simonsays pisze:
Slawko pisze:Tak zjebanych 2pkt na Ruchu dawno nie bylo.
Wstyd.
Dać sobie dupnąć dwa gole dryżynie, która NIC nie grała to jest sztuka.
Blamaż, wstyd, gańba.

P.S. gratuluje otwarcia JEDNEJ kasy na "jedynke", "dziesione" i "trybune".
Gratulacje za organizacje, po prostu Europa. Wszedłem 20min po rozpoczęciu szpilu, bedąc o 16.40 pod kasą.
Synek dychnij sie, bo wkurwiosz ludzi. Sposobow na zakup biletu jest tyle, ze na pewno jego zakup na 20 minut przed rozpoczeciem meczu jest skrajnym idiotyzmem. Wiem, ze ludzie sa zajeci, ale z calym szacunkiem dla Ciebie, watpie ze jestes Wojciechowskim, ktory kazda sekunde wolna spedzana pomnazaniu swoich pieniedzy albo dla rodziny. Ale jakos znajduje czas zeby prezesowac klubowi.

Blamaz, wstyd, ganba? Ruch gral futbol totalny. Mecz byl piekny i z odrobina szczescia moglo sie dzisiaj skonczyc 5-0. Taki jest futbol, nie dobilismy Podbeskidzia, a oni mieli duzo szczescia i wyjechali stad z punktem. Rozumiem rozgoryczenie, ale wy ludzie oceniacie mecze TYLKo po tym jaki byl wynik. Nic innego sie nie liczy.

Dlatego Fornalik wstydu oszczedz, Fornalik raus...
idiotyzmem mozesz nazywac swoj post a nie to ze ja sie urywam z roboty i kupuje bilet wtedy kiedy mam czas.
otwarta była JEDNA kasa - IDIOTO.
Sam sie dychnij bo wkurw... ludzi swoim cwaniakowaniem
Dobrze ci tak. Jestes z Chorzowa i poradzisz wczesniej biletu załatwić? To stój chocby do 90 minuty w raji1

miedza
Kontakt:

#107 Post autor: miedza » 18 mar 2012, o 21:21

Skomentuja mecz za jakiś czas, musza ochłonąć, bo dostołech jakby podwójny wpier...

Co za MOCARZE z naszych "kibiców" skroili ta garstka kibiców TSP co na stadion skorpiony nie wpuścili? Jako oni mieli jazda ze skorpionami przy wejściu, tez napisza potem, ale serio jak to usłyszołech, to jest kur... wstyd za ta ochrona...

Awatar użytkownika
mumin1920
Kontakt:

#108 Post autor: mumin1920 » 18 mar 2012, o 21:23

U mie moja zdecydowala sie jak jo sie loblykol i wylazilch na szpil. To co nie mom ji brac na szpil? Bo kasy sa zawarte i biletu normalnie niy kupia? Do mie to je chore.... Mozecie po nos jechac, ale jo teroz byda bronic tych kerzy marudza ze na stadionie klubu z taka tradycja sa otwarte dwie kasy na krzyz przed szpilem.

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#109 Post autor: Ozor » 18 mar 2012, o 21:24

co do biletów sprawa choc mnie nie dotyczy uważam ze klub musi robic dosłownie wszystko i wyjsc do kazdego klienta nawet do leniwego, niezorganizowanego itp własnie na takich osobach robi sie frekwencję rosnie sprzedaż ,wzrastaja zyski.
Nie wolno przepuscic żadnej okazji do zdobycia nowego klienta.

scouser
Kontakt:

#110 Post autor: scouser » 18 mar 2012, o 21:26

ale klub tez musi sprostac wymaganiom ustawy a wiesz ile trwa wyrobienie karty ze zdjęciem itd. wystarczy przyjśc godzine wczesniej i nie ma problemu

Awatar użytkownika
Slawko
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#111 Post autor: Slawko » 18 mar 2012, o 21:27

simonsays pisze:Po pierwsze pajacu, to nazwalem Twoje zachowanie idiotycznym i nie bilem do Ciebie ze jestes idiota. Jestes dla mnie pajacem, ktory placze ze nie wszedl na mecz, bo przyszedl na mecz na 20 minut przed jego rozpoczeciem. Chwalisz sie ze sie z roboty musiales urwac? To ja Ci
powiem pajacu, ze z Krakowa na mecze jezdze i sie nie spozniam, wiec uwazam ze se powinienes dychnac od forum, bo pajac z Ciebie nieprzecietny.
:rotfl:
w sumie to od 16h nie powinna byc otwarta żadna kasa, wtedy na szpilu byliby tylko ci najzagorzalsi... :D :D
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.

SebaPszów
Kontakt:

#112 Post autor: SebaPszów » 18 mar 2012, o 21:27

Panowie dawno takiego meczu nie przeżyliśmy na Cichej, żeby nasza druzyna grała koncertowo prowadziła gre i remisowała. Taki mecz musial nastąpić teraz juz do końca sezonu takiego meczu nie bedzie !! DOPÓKI PIŁKA W GRZE WSZYSTKO JEST MOZLIWE !! AVE RUUUUCH !!

mulan
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#113 Post autor: mulan » 18 mar 2012, o 21:33

SebaPszów pisze:Panowie dawno takiego meczu nie przeżyliśmy na Cichej, żeby nasza druzyna grała koncertowo prowadziła gre i remisowała. Taki mecz musial nastąpić teraz juz do końca sezonu takiego meczu nie bedzie !! DOPÓKI PIŁKA W GRZE WSZYSTKO JEST MOZLIWE !! AVE RUUUUCH !!
:ok: lubie takich optymistów :) chociaż dawno nie byłem tak wkurwiony

na rozluźnienie:

Co widzi optymista na cmentarzu?
Same plusy.
Miłość jest naj­wyższą siłą wszechświata, to ona wpra­wia w RUCH

niebieskifanatyk
Kontakt:

#114 Post autor: niebieskifanatyk » 18 mar 2012, o 21:36

Myślałem, że mnie uj strzeli i dawno już nie byłem tak wkurwiony jak dziś.. Ci co piszą jaki to był słaby mecz w naszym wykonaniu to chyba go nie widzieli, tylko wynik na telegazecie.. Pierwsza połowa w naszym wykonaniu stała na bardzo wysokim poziomie, jakbyśmy wykorzystali wszystkie sytuacje to by się skończyło 5-0... Podbeskidzie było zmiażdżone a jednak mieli więcej szczęścia niż rozumu :/... W Białymstoku zagraliśmy padlinę i wygraliśmy, dziś momentami graliśmy koncertowo i frajersko remisujemy. Eh nic tylko się napić

Awatar użytkownika
Goscioo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#115 Post autor: Goscioo » 18 mar 2012, o 21:37

79Świony pisze:
Mirek pisze:Frajerstwo piłkarzy było totalne to fakt, ale te wrzuty tu na zawodników to delikatnie mówiąc żenujące są.
otóż to!szkoda no ku*** szkoda :(
na stadionie tez - Grzybek 1 roz przy pilce a komentarz jakeigos kolesia gdzies z tylu "on dzis *hu*j*a gro"

MODY banowac takich na forum, niech sie dychną ..... jak wygrywamy to siedza cicho, a jak cos nie pojdzie to potem zale swiata...

19aRtuR20
Kontakt:

#116 Post autor: 19aRtuR20 » 18 mar 2012, o 21:39

niy godom tego konkretnie do kogos, ale na tym forum idzie pierdolca dostac jak sie czyto te posty...

niy godaja dziennikarze/trenery/pilkarze/dzialacze o mistrzostwie, to wielkie oburzenie, jak zaczynaja godac to po kij godali jak przez to sie spolaja

sami robicie presja... i tym bardzi wos bola te porazki (jo tez sie wierza w maksimum co moze Ruch zdobyc, bo dopoki sa matematyczne szanse, a tym bardzi realne szasne, to byda wierzyc)
przed meczem z Lubinem - walczymy o majstra, po remisie... jeb... juz nie ma szans na majstra, w piatek po remisie Legii... jednak jest szansa na majstra - po meczu z Podbeskidziem zas nie ma... - do konca jest 8 kolejek, i mogymy skonczyc na pierwszym, trzecim czy osmym miejscu...

Grodzicki zawalyl szpil, trzecioligowy poziom (tak to lecialo w tym temacie?) - to sie zoboczcie pierwszo brama... JEDEN GRODZICKI KRYJE TRZECH!!?? NIY, A ZE OD NIEGO SIE BAL ODBIYL? JAKBY NIE OD NIEGO TO BY FTO INNY TO WDUPIYL DO NECA...

PRZY DRUGIM TORZE WYGLADO, ZE ZASPOL DJOKIC Z KRYCIEM - GRODZICKI BYL KAJ INDZI... WIECEJ AKCJI PODBESKIDZIE NIE MIALO TAK SZCZERZE... wiec powiedzcie mi, jak on zawalyl szpil? bo wleciol samoboj? po mojemu winy przy samoboju nie ponosi - tzn. cza byloby widziec kogo kryl, i czy mogl sie ustawic lepi, ale wg mie przy tylu przeciwnikach nie miol nic do pedzenia...

wiela Niedzielan byl na boisku, zeby go oceniac? strach wlazic na te forum pomalu... najbardzi zajebol Lisowski wg mie... jak co mecz nie wiedziol co sie dzieje, podowol do zatku, dowol sie ogrywac jak junior, i nie pokryl przy obu bramkach dla Bielska... Pulkowski tez zamiast odpuscic to faulowol...

czlowiek uczy sie przez cale zycie, i mom nadzieja, ze druzyna wyciagnie wnioski i do konca sezonu nie popelni takich bledow...

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#117 Post autor: spyru » 18 mar 2012, o 21:49

Takie mecze trzeba wygrywać i dla mnie dzisiaj jesteśmy frajerami, to całe Podbeskidzie z gry nie zrobiło nic i myślałem że mnie szlag trafi jak wyrównali. :zly: Kilka lat do tyłu Ruch prowadził z nimi do przerwy też 2-0 i przegrali 2-3. Flashback :/
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

Awatar użytkownika
SODA

#118 Post autor: SODA » 18 mar 2012, o 21:50

bardzo dobry mecz w naszym wykonaniu ,po prostu dzisiaj zabrakło nam szczęścia i tyle,trzeba grać do końca jeszcze zostało chyba 8 kolejek to wtedy ocenimy czy to był dobry sezon czy też nie
WiaRa czyni cuda
WiaRa jest mądrością

Harpo
Kontakt:

#119 Post autor: Harpo » 18 mar 2012, o 21:51

Co tu napisać....Solidnąwiązankęprzekleństw rzuciłem po meczu i w aucie (biedna kierownica - oberwała kilka razy)...
Mecz zje..ny totalnie. Gdy każdy zastanawiał się ile bram Ruch im jeszcze wciepnie - a te wpadały bez większego wysiłku, nagle dup 2:1, potem 2:2. Koszmar.
Było do przewidzenia, że w II połowie PDB wyjdzie na maksa - nie mieli nic do stracenia, Waldek mógł wzmocnić pomoc/defensywę (sadzając Pana G.), ale niestety - NONSZALANCJA zabrała naszym 2 pkt .
PO raz kolejny nasi nie wykorzystali prezentów w postaci wyników Ekstraklasy. Wszyscy grali pod nas, ale my też zagraliśmy pod nich.
Co do wejścia - kupiłem w przedsprzedaży i rzecz jasna zero problemów i stania, ale niestety: jest u nas jakieś 30-40% kibiców, którzy decydują się na ostatni moment żeby przyjść (pogoda np.). Oczywiście: jedna kasa jak piszecie to granda, ale przychodzić na 20 min. przed meczem to chyba zbyt późno?
Poza tym uważam, że 7-8 tys. o IDEALNEJ porze na stadionie Ruchu - walczącego o mistrza, to porażka. Liczyłem w końcu na 9-10 tys. Przykre, ale chyba tylko z Zabrzem tyle będzie...

PS. życzę Grodzickiemu szybkiego powrotu do zdrowia. Tak za 3 kolejki :]
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!

"PRECZ z polityczną poprawnością!"

Awatar użytkownika
Kirek
Kontakt:

#120 Post autor: Kirek » 18 mar 2012, o 21:53

Tak szczerze zagrał ktoś lepiej/ładniej na wiosnę niż my w tym meczu? ;> Może Legia na Śląsku zagrała podobnie. Prawda jest taka, że na świecie nie takie zespoły potrafią przegrywać takie spotkania. Najlepszy przykład w tym roku to Liverpool. To jest sport i mimo, że jestem równie wkurw... jak wszyscy tutaj trzeba o tym pamiętać.

ODPOWIEDZ