[1/4 PUCHAR Polski] Ruch Zdzieszowice - Ruch Chorzów

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów

Jaki wynik obstawiasz w pierwszym spotkaniu pomiędzy Ruchem Zdzieszowice a NIEBIESKIMI

Czas głosowania minął 15 mar 2012, o 14:15

2:1 /R\
6
2%
2:0 /R\
17
6%
1:0 /R\
7
2%
0:0 /R\
2
1%
0:1 /R\
21
7%
1:1 /R\
4
1%
0:2 /R\
78
25%
1:2 /R\
19
6%
2:2 /R\
0
Brak głosów
0:3 /R\
65
21%
1:3 /R\
28
9%
2:3 /R\
0
Brak głosów
3:3 /R\
1
0%
wysoka wygrana Niebieskich np 0:5
47
15%
inny wynik
14
5%

Liczba głosów: 309

Wiadomość
Autor
BoRo
Kontakt:

Re: [1/4 PUCHAR Polski] Ruch Zdzieszowice - Ruch Chorzów

#106 Post autor: BoRo » 14 mar 2012, o 16:56

Tizzue pisze:Starzyński gra kilka minut a już bardziej mi sie podoba niz Lisowski
fajnie zagroł, powinien teroz dostawać szansa szpilać w T-ME. Widać od razu, że 'Figo' to taki typowy ofensywny pomocnik, mioł bodajże dwie straty, ale tyż pora dobrych piłek >DO PRZODU< :D Ecik 2 tory i asysta - terozki już z górki !

pyRsk pany !

Awatar użytkownika
Rickenn10
Kontakt:

#107 Post autor: Rickenn10 » 14 mar 2012, o 16:56

Rickenn10 pisze:spokojnie zdzieszowice od 35 min nie ogarnialy juz nic oni ich zabiegaja do 60 min tamte beda ledwo lazic a my spokojnie swoje i 1-2 bedzie :)
Rickenn10 pisze:co z wos za kibice jak nie wierzycie w swoj zespol po 1 nieudanej polowie.Od tego forum sie juz w dupach co poniektorym poprzestawialo :P

Pozdro dla maruderow jak Ruch zaczal strzelac to oroz Fornalik moze zostac Grodek je wychwalany pod niebiosa.Jo bych wom zamknal dostep do forum na miesiac to byscie sie nauczyli na szpile lazic.

Lewczuk dzisiaj bardzo slabo Arek wloz zrobil swoje i dzieki niemu glownie mamy ten wynik :)

przemo79
Kontakt:

#108 Post autor: przemo79 » 14 mar 2012, o 16:58

mosz racja w niedziela wszyscy na C6

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#109 Post autor: jajo » 14 mar 2012, o 17:00

simonsays pisze:troche wioche odstawiamy wbijajac na Zdzichy. co to sa za kibice zaboli? zadni. dwoch kolesi sie napina, a jakby im pokazac atmosfere w Chorzowie, to by sie okazalo ze nagle Zdzichy FC Ruchu by sie staly. Zaprosic ich na mecz do nas i niech patrza.
Też tego nie rozumiem. Wielkomiejscy z pięknym stadionem...
Nie ma co oceniać Starzyńskiego, bo w ostatnich 10 minutach ze słaniającymi się już Zdzichami, to ja może też bym dobrze wyglądał. Na plus Ecik, Grzybek, Grodzicki, Stawar. Reszta słabo i przeciętnie, a na naszych bocznych obrońców patrzeć nie umiałem. Burliga wrzutki 10 sekundowe, Lewczuk podania w aut.
ps. Arka chyba opieprzyli, że nie podawał w Lubinie
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#110 Post autor: HKSADIK » 14 mar 2012, o 17:01

Rickenn10, ja tam maruderem nie jestem, ale powiedzmy sobie szczerze, do momentu, az Zdzieszowice nie padly fiziycznie to byl bardzo slaby(delikatnie mowiac) mecz z naszej strony, ciezko mielismy skonsturowac jakas akcje, bardzo duzo strat....
Potem jak juz padli to totalna dominacja z naszej strony, no ale jednak jest duzo do poprawy w naszej grze-atak pozycyjny, to jest wlasnie to...
Ostatnio zmieniony 14 mar 2012, o 17:02 przez HKSADIK, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Patrykk

#111 Post autor: Patrykk » 14 mar 2012, o 17:02

1:4 a kompletnie nie ma się z czego cieszyć.
70 minut padliny i w końcu dobicie wypompowanego wroga.
Kilku z fusbalerów piechty do dom!
Oberschlesien Erwache !!!

Bongo
Kontakt:

#112 Post autor: Bongo » 14 mar 2012, o 17:02

Hehe, Arek ewidentnie unikal strzelania, a gdy wygral pojedynek biegowy az sie o to prosilo :)
Ogolnie wynik o niebo lepszy od gry, bo pierwsze 60 min. to straszna padlina, potem Zdzieszowice juz nie umialy oddychac, wiec trzeba ich bylo tylko dobic :)
Wazne, ze jest polfinal, Puchar jest Nasz! ;)

Awatar użytkownika
wojt
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#113 Post autor: wojt » 14 mar 2012, o 17:03

Rickenn10 pisze:
Rickenn10 pisze:spokojnie zdzieszowice od 35 min nie ogarnialy juz nic oni ich zabiegaja do 60 min tamte beda ledwo lazic a my spokojnie swoje i 1-2 bedzie :)
Rickenn10 pisze:co z wos za kibice jak nie wierzycie w swoj zespol po 1 nieudanej polowie.Od tego forum sie juz w dupach co poniektorym poprzestawialo :P

Pozdro dla maruderow jak Ruch zaczal strzelac to oroz Fornalik moze zostac Grodek je wychwalany pod niebiosa.Jo bych wom zamknal dostep do forum na miesiac to byscie sie nauczyli na szpile lazic.

Lewczuk dzisiaj bardzo slabo Arek wloz zrobil swoje i dzieki niemu glownie mamy ten wynik :)
Tyś już był u I komunii świętej, abo dopiero w maju idziesz?
A my swoje Fornalik RAUS!!! :)

Awatar użytkownika
Rickenn10
Kontakt:

#114 Post autor: Rickenn10 » 14 mar 2012, o 17:04

HKSADIK pisze:Rickenn10, ja tam maruderem nie jestem, ale powiedzmy sobie szczerze, do momentu, az Zdzieszowice nie padly fiziycznie to byl bardzo slaby(delikatnie mowiac) mecz z naszej strony, ciezko mielismy skonsturowac jakas akcje, bardzo duzo strat....
Potem jak juz padli to totalna dominacja z naszej strony, no ale jednak jest duzo do poprawy w naszej grze-atak pozycyjny, to jest wlasnie to...
widac bylo brak kilku naszych ogniw szczegolnie Arka i Zienia zdzichy sie zabarykadowaly calym zespolem sie bronili.Potem juz poszlo bo musialo sie tak stac jestesmy jednym z lepiej fizycznie przygotowanych zespolow w tym kraju dobrze ze jest taki wynik jaki jest u siebie mozna na spokojnie trzeba ugrac z TSP 3pkt i czekac spokojnie na wisle :)

a Zdzichy sie pucuja z zabolami wiec bardzo dobrze ze im cisli ! je*** szczewa !

Awatar użytkownika
Zip
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#115 Post autor: Zip » 14 mar 2012, o 17:05

Teraz stwierdzam, że nasi piłkarze zbyt nonszalancko podeszli do tego meczu i dlatego to tak wyglądało. Jak sie już spięli i Zdzieszowice opadły z sił to już był tylko młyn pod ich bramką.. i nawet Abbott lepiej wyglądał :D Co nie zmienia faktu, że zagrał słabo, na razie Jankes i Arek 3 długości przed nim i 4 przed Niedzielanem.
In Siemian We Trust

Awatar użytkownika
Rickenn10
Kontakt:

#116 Post autor: Rickenn10 » 14 mar 2012, o 17:06

wojt pisze: Tyś już był u I komunii świętej, abo dopiero w maju idziesz?
A my swoje Fornalik RAUS!!! :)
a Tys kiedy bol ostatnio na wyjezdzie ?

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#117 Post autor: heli » 14 mar 2012, o 17:08

szczerze to czysto piłkarsko nie widziołech różnicy, a nawet kilka razy ci z tego pomarańczowego Ruchu pokozali że są wiekszymi wirtuozami niż kilku naszych.
Na szczęście kondycyjnie siedli i wtedy my doszli do sytuacji.

Kilku graczy pokazało, że ich czas w naszym klubie mija bezpowrotnie, niestety tu trzeba też zaliczyć Grzybka, który jako piłkarz nie wnosi już prawie niczego, a jeżeli to jest z takim przeciwnikiem to czas chyba na nowe stanowisko dla niego, podobnie uważam jak Malinowski po tym sezonie chyba już lepiej nie będzie. Z graczy, którzy weszli w tym meczu a normalnie nie grają to dla mnie praktycznie ino Lewczuk zagroł przyzwoicie.

Wynik jak na takie zawody to bardzo dobry, a jo już myśloł, że potym meczu napisza, że im wybocza jak w rewanżu walną ze 7-0 jak wczorej bayern Bazylei, ale wynik się odwrócił i to praktycznie w taki sposób, że awans jest pewny.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

Elmer
Kontakt:

#118 Post autor: Elmer » 14 mar 2012, o 17:09

Nie ma to jak włączyć telewizor i na wejście dostać jak to mówił "trener" Bartoszek dzwona. W 20 minucie w rozmowie telefonicznej powiedziałem, że i tak będzie 4:1 :P Z tego co czytam nie byłem jedyny.

Najbardziej w meczu nie zdenerwowała mnie postawa Ruchu Chorzów, bo o wynik byłem spokojny, ale wypowiedź tego ich całego prezesa. Bufon jakich mało. Rzeczywiście różnica między ekstraklasą, a drugą ligą jest niewielka. Może gdyby mecz trwał 60 minut to tak. No i ten cały opisujący zdarzenia na boisku, bo komentatorem tego "yyyyy" czegoś nazwać nie można. Całe szczęście, że nie płacę abonamentu, bo na taką ciotę, która od 20 lat siedzi w tv i nic się nie nauczyła szkoda by mi było kasy
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#119 Post autor: HKSADIK » 14 mar 2012, o 17:12

Rickenn10, oczywiscie, z tak :)
Tylko szkoda, ze ci rezerwowi nie pokazali dzisiaj, ze sa w stanie zastapic kogos z naszego podstawowego skladu, bez odbicia sie na poziomie gry ;)
Atak bardzo slabo, Burliga na lewej obronie slabiutenko, niestety on grac lewa noga nie potrafi i zawsze szuka swojej prawej nogi, Malina po kontuzji ciezko ma dojsc do swojej normalnej, dobrej formy, a Grzybek to widac, ze juz koncowka...

Awatar użytkownika
Rickenn10
Kontakt:

#120 Post autor: Rickenn10 » 14 mar 2012, o 17:14

watpie zeby teraz byla okazja do wystawiania rezerwowych po meczu rewanzowaym bo potem juz zostaje walka o wszystko :)

ODPOWIEDZ