Ruch Chorzów - Śląsk Wrocław 12.08.2011 godz, 18 - piłkarsko

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
19KicKong20
Kontakt:

Re: Ruch Chorzów - Śląsk Wrocław 12.08.2011 godz, 18 - piłka

#106 Post autor: 19KicKong20 » 12 sie 2011, o 21:22

grazyna pisze:z całym szacunkiem do trenera , ale czas na nową miotłe.
Postaram Ci się na spokojnie wytłumaczyć, nawet je**ny Jose Mourinho nie wyciągnie z takich cieniasów choćby krzty talentu czy ambicji.
Poszukaj trochę a się dowiesz że Fornalik to póki co najlepszy trener w Polsce.

Kolejna sprawa, jak masz jakieś oszczędności, to śmigaj do klubu i przekaż że chcesz dopłacić do zakupu Messiego albo Neymara, na pewno przyjmą Cię z otwartymi rękami...

Nie widać przyszłości dal naszego klubu , oj nie widać..

*pisząc "cieniasów" miałem na myśli kilku grajków którzy się pokazali, a raczej nie pokazali w ostatnich meczach
Obrazek

adamo1289
Kontakt:

#107 Post autor: adamo1289 » 12 sie 2011, o 21:24

Lewa strona :wstyd: :wstyd: :wstyd: :wstyd: :wstyd: :wstyd: :wstyd: Janoszka- kto to taki? Wogóle tak mi sie nasuwa Śląsk razem z nami się ciułał tam po tych drugich ligach, a teraz? Gdzie jesteśmy my a gdzie ono? Serce aż boli

Awatar użytkownika
hanys1979
Kontakt:

#108 Post autor: hanys1979 » 12 sie 2011, o 21:25

spyru pisze:
Fornalik robi zmiany, które tylko On rozumie, to fakt. Ruch gra kunktatorsko, na zasadzie bij a leć. Ok, wina trenera.
Ale co on ma odmłodzić Grzyba? Zrobić z Janoszki mężczyznę? Nauczyć reszte drewien, że piszczelem się piłki nie przyjmuje?
Tak po prawdzie gdyby nie Fornalik, to zamiast tych kopanin na styku wyniku oglądalibyśmy permanentne baty co tydzień.
Piech, Lewczuk, Abbott, Malinowski, Komac - to są na chwile obecną grajki na poziomie ekstraklasy. Ten ostatni widać że ma możliwości, chociaż nie potrafi tego przełożyć na jakość drużyny. Nie wiem co się dzieje ze Straką, też się jakiś surowy zrobił. Reszta, no cóż, 1 liga, gdzieś tak środek tabeli. Janoszka, Szyndrowski jeszcze niżej.
jedna zmiana w twoim poscie :)
Perdijić zamiast Abbotta :cwaniak:
Mein Vaterland Ist Oberschlesien !!!!

aju
Kontakt:

#109 Post autor: aju » 12 sie 2011, o 21:25

Igor Lewczuk jedyny chop który chciał grać. Janoszka chopie na Twoim miejscu sam poprosił bym o zmiane. Zawodnik który na chwilę obecna nie nadaje sie do pierszego zespołu,ba 18stki meczowej.
MŁODZI TRENUJCIE!!!

19KicKong20
Kontakt:

#110 Post autor: 19KicKong20 » 12 sie 2011, o 21:28

aju pisze:Igor Lewczuk jedyny chop który chciał grać. Janoszka chopie na Twoim miejscu sam poprosił bym o zmiane. Zawodnik który na chwilę obecna nie nadaje sie do pierszego zespołu,ba 18stki meczowej.
Chcielibyście mieć taka prawą noge, zazdrościcie, forumowe eksperty :)

Ale tak na poważnie, to Janoszka powinien sobie zrobić przerwe od piłki i poświęcić to na trenowanie z jakimś 2. ligowcem
Obrazek

AndRe
Kontakt:

#111 Post autor: AndRe » 12 sie 2011, o 21:28

adamo1289 pisze:Lewa strona :wstyd: :wstyd: :wstyd: :wstyd: :wstyd: :wstyd: :wstyd: Janoszka- kto to taki? Wogóle tak mi sie nasuwa Śląsk razem z nami się ciułał tam po tych drugich ligach, a teraz? Gdzie jesteśmy my a gdzie ono? Serce aż boli
oni maja Schetyne, my mamy Buzka
oni maja Taurona, my mamy serduszko :zdegustowany:
My name is prince and i'm funky

17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#112 Post autor: spyru » 12 sie 2011, o 21:28

hanys1979 pisze:
spyru pisze:
Fornalik robi zmiany, które tylko On rozumie, to fakt. Ruch gra kunktatorsko, na zasadzie bij a leć. Ok, wina trenera.
Ale co on ma odmłodzić Grzyba? Zrobić z Janoszki mężczyznę? Nauczyć reszte drewien, że piszczelem się piłki nie przyjmuje?
Tak po prawdzie gdyby nie Fornalik, to zamiast tych kopanin na styku wyniku oglądalibyśmy permanentne baty co tydzień.
Piech, Lewczuk, Abbott, Malinowski, Komac - to są na chwile obecną grajki na poziomie ekstraklasy. Ten ostatni widać że ma możliwości, chociaż nie potrafi tego przełożyć na jakość drużyny. Nie wiem co się dzieje ze Straką, też się jakiś surowy zrobił. Reszta, no cóż, 1 liga, gdzieś tak środek tabeli. Janoszka, Szyndrowski jeszcze niżej.
jedna zmiana w twoim poscie :)
Perdijić zamiast Abbotta :cwaniak:
Abbott dzisiaj kilka razy się dobrze zastawił, podał, ze strzałami troche gorzej, ale generalnie ożywił grę.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

OLSZA
Kontakt:

#113 Post autor: OLSZA » 12 sie 2011, o 21:36

Nasi "pseudo działacze" zgotowali Nom taki los... niesety:/ Brak słów juz na nich, Klub jest juz na dnie ..i nie widza ratunku dopoki oni bydom za sterami!
My musimy zapewnić przetrwanie naszym ludziom i przyszłość dla naszych białych dzieci!

blues1920
Kontakt:

#114 Post autor: blues1920 » 12 sie 2011, o 21:38

Ludzie opanujcie się. Gdyby nie błąd Grodzickiego, zupełnie inaczej byśmy patrzeli na ten mecz. Najlepszym się zdarza, fakt, faktem Grodzickiemu ostatnio dość często, jednak pamiętajmy, że nie grał dziś Djokić, który dużo daje drużynie. Janoszka jak najbardziej zgadzam się - FATALNY, ale kto ma za niego grać? Zieńczuk? On się już tylko przebiera za piłkarza. Tragedii nie ma, niestety, niektórzy jak zobaczą 4 pkt po dwóch meczach to później porażka z jednym z NAJLEPSZYCH drużyn w Polsce jest traktowana jako pogrzeb.
A ci, którzy wyrzucają w tym momencie trenera to powinni się zastanowić czy są do końca normalni. Ci zawodnicy, którzy biegają u nas w klubie (bo ciężko to nazwać graniem) są zawodnikami FATALNYMI nawet w skali krajowej. Fornalik wyciąga z tych facetów, więcej niż oni sami są w stanie dać drużynie. NIE MA LEPSZEGO fachowca niż Fornalik w naszym kraju. Lenczyk, Maaskant - ok, dobry poziom, ale z takimi piłkarzami jakich ma do dyspozycji trener Fornalik nic by nie zdziałali. Poza tym za te pieniądze, które u nas w klubie są, jaki trener przyszedłby pracować?
Chyba tylko jeden.... Wieczorek.
Czy może pan porównać miłość do żony z miłością do klubu?
- inny rodzaj, ale wie pan... kobiet przed żoną kilka było a klubu przed Ruchem żadnego

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#115 Post autor: Ozor » 12 sie 2011, o 21:38

kocham polskich ternerów i ich mysl szkoleniową ,pieknie to wszystko wychodzi a reszta swiata tylko patrzy aby ich zatrudnic.
Potrafią poukładac tak zespół że ten nie odda ani jednego celnego strzału na bramkę rywali.Piłkarze jedni za młodzi aby grac drudzy juz niestety za starzy bo przesiedzieli cała piłkarską karierę na ławie.
Miłosc do upatrzonych graczy jest do samego konca kariery nawet jak sam zawodnik nie potrafi trafic pod prysznic.
Pilkarskie szachy i wzajemne rozgrywki trenerów sa nawet ciekawsze jak gra piłkarzy na boisku którzy sa tylko tłem dla ich geniuszu.

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#116 Post autor: Patton » 12 sie 2011, o 21:40

Ozor pisze:kocham polskich ternerów i ich mysl szkoleniową ,pieknie to wszystko wychodzi a reszta swiata tylko patrzy aby ich zatrudnic.
Potrafią poukładac tak zespół że ten nie odda ani jednego celnego strzału na bramkę rywali.Piłkarze jedni za młodzi aby grac drudzy juz niestety za starzy bo przesiedzieli cała piłkarską karierę na ławie.
Miłosc do upatrzonych graczy jest do samego konca kariery nawet jak sam zawodnik nie potrafi trafic pod prysznic.
Pilkarskie szachy i wzajemne rozgrywki trenerów sa nawet ciekawsze jak gra piłkarzy na boisku którzy sa tylko tłem dla ich geniuszu.
:super: :ok:
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Marcus
Kontakt:

#117 Post autor: Marcus » 12 sie 2011, o 21:40

A ja się zgadzam co do trenera, którego bardzo szanuje i na którego nie powiem złego słowa, no ale jednak chyba potrzeba naszej drużynie czegoś nowego.Niestety nie widzę jakiegokolwiek stylu w naszej grze co mnie jeszcze bardziej boli od porażki, więc nie przesadzajmy i nie róbmy z Pana Fornalika jakiegoś herosa, dzięki któremu się utrzymujemy z roku na rok , bo będąc dzisiaj na meczu nie widziałem żadnego pomysłu na grę.Widziałbym u nas Michała Probierza bo być może piłkarzami trzeba wstrząsnąć a on to potrafi, ale to tylko moje mrzonki i spekulacje.

OLSZA
Kontakt:

#118 Post autor: OLSZA » 12 sie 2011, o 21:46

Nom nie potrzebno jest zmmina trenera!!! Tylko WZMOCNIENIA !!! a tych brak!!! Dzisiejszy szpil był do wygrania bo Śląsk tyz nic niegroł, wystarczyło więcej ambicji i zaangażowania zawodników, mieli "gryść" trawa a tego nie było!!!
My musimy zapewnić przetrwanie naszym ludziom i przyszłość dla naszych białych dzieci!

Awatar użytkownika
laciek20
Kontakt:

#119 Post autor: laciek20 » 12 sie 2011, o 21:51

OLSZA pisze: mieli "gryść" trawa a tego nie było!!!
jakby była kaska to i by gryźli tą trawe, takie moje zdanie... niestety w większości posiadamy tylko i wyłącznie piłkarzy=pracowników...
Lewczuk- podoba mi się gra tego synka :ok:
kibole, bandyci ... stadionowi CELEBRYCI !

Awatar użytkownika
obronca
Kontakt:

#120 Post autor: obronca » 12 sie 2011, o 21:53

OLSZA pisze:Nom nie potrzebno jest zmmina trenera!!! Tylko WZMOCNIENIA !!! a tych brak!!! Dzisiejszy szpil był do wygrania bo Śląsk tyz nic niegroł, wystarczyło więcej ambicji i zaangażowania zawodników, mieli "gryść" trawa a tego nie było!!!
genau Piech, Abbott, Lewczuk, Malina cos grali, reszta ani mi sie niy chce sie pisac. Mom takie poczucie jak po meczu z Vallettom, zle zainwestowanych pieniedzy. Od 7 lot nie opuscilch spielu na C6 ale teraz jak tak patrza to wololbych sie dzisiej kupic jakos maciora, choby bez zagrychy :/
dać Polsce Gůrny Ślůnsk to tak, jak małpie dać zegarek...Dawid Lloyd George

ODPOWIEDZ