Rewolucja kadrowa w Ruchu
- Wilus
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
pomogę Ci: Gorawski, Jamróz, Narwojsz, Matyja, Mizia, Lines, Matuszek, Bizacki, Kundra, Bajera, Molek, Kulawik, Krzenciesa, Woś (to ponad pół roku), Juriev, Wlecialowski
to chyba ta 16, z tego za Wosia dostalismy jakies przyzwoite pieniądze.
Gdybysmy tak cofneli się jeszcz o 12 miesięcy wówczas ta liczba doszłaby do ok. 40-tu.
Kto przyszedł?
trudno powiedzieć, bo część juz też odeszła, ale na pewno dwóch ma papiery na granie: Nowak i Zajdel
to chyba ta 16, z tego za Wosia dostalismy jakies przyzwoite pieniądze.
Gdybysmy tak cofneli się jeszcz o 12 miesięcy wówczas ta liczba doszłaby do ok. 40-tu.
Kto przyszedł?
trudno powiedzieć, bo część juz też odeszła, ale na pewno dwóch ma papiery na granie: Nowak i Zajdel
rewolucjakadrowa
Malo tego nawet Cwielag nie jest zalatwiony na 100 % narazie trenuje
ale gadalem z jego bylym trenerem to do Stadionu zadna kasa nie
wplynela bo Rogalik zas smeci i kreci taka jest prawda.
:flaga:
ale gadalem z jego bylym trenerem to do Stadionu zadna kasa nie
wplynela bo Rogalik zas smeci i kreci taka jest prawda.
rewolucjakadrowa
Siemce Fan po prostu jest mlodym perspektywicznym zawodnikiem
czeba go doszlifowac,chcial go Gornik i Odra W. ale nawet tego
Rogalik normalnie zrobic nie moze.
czeba go doszlifowac,chcial go Gornik i Odra W. ale nawet tego
Rogalik normalnie zrobic nie moze.
-
- Kontakt:
za gazeta.pl
Masternak na obozie Pogoni
Za kulisami trwały rozmowy dotyczące wypożyczenia Bataty do Dyskobolii, ale w niedzielę Antoni Ptak ostatecznie podjął decyzję, że nie puści Brazylijczyka.
W autokarze, którym portowcy udali się do Pogorzelicy, gdzie będzie ich baza noclegowa pierwszego obozu w okresie przygotowawczym, znalazł się również Batata. A jeszcze w sobotę piłkarz mówił, że prędzej uda się do Grodziska.
- Przyznaję, że działacze grodziskiego klubu wciąż o niego zabiegali i nęcili go ofertą finansową - powiedział wczoraj Antoni Ptak, właściciel Pogoni.
- W niedzielę rozmawiałem z samym zawodnikiem i powiedziałem mu, że jest zbyt ważnym piłkarzem zespołu, abym go mógł puścić. Przekonałem go do pozostania i poinformowałem o swojej decyzji Dyskobolię.
Po rezygnacji z Pawła Drumlaka transfer Bataty mógłby poważnie osłabić Pogoń, która chce walczyć o I ligę. Innych transferów na razie nie przewidziano, choć dziś do Pogorzelicy ma dotrzeć Mariusz Masternak. Obrońca grał ostatnio w Ruchu Chorzów. Do Pogoni miał trafić już latem, ale w ostatniej chwili zrezygnował i wybrał ofertę śląskiego klubu.
- Będzie na testach i jeśli się sprawdzi, podpiszemy kontrakt - mówi Ptak. - Mam już przygotowaną umowę z zawodnikiem, który mógłby być liderem naszej drużyny, ale jeszcze nie uregulował swoich spraw w poprzednim klubie. W ciągu trzech dni ma nam odpowiedź, czy przyjdzie do nas grać. Nazwiska nie mogę zdradzić.
Masternak na obozie Pogoni
Za kulisami trwały rozmowy dotyczące wypożyczenia Bataty do Dyskobolii, ale w niedzielę Antoni Ptak ostatecznie podjął decyzję, że nie puści Brazylijczyka.
W autokarze, którym portowcy udali się do Pogorzelicy, gdzie będzie ich baza noclegowa pierwszego obozu w okresie przygotowawczym, znalazł się również Batata. A jeszcze w sobotę piłkarz mówił, że prędzej uda się do Grodziska.
- Przyznaję, że działacze grodziskiego klubu wciąż o niego zabiegali i nęcili go ofertą finansową - powiedział wczoraj Antoni Ptak, właściciel Pogoni.
- W niedzielę rozmawiałem z samym zawodnikiem i powiedziałem mu, że jest zbyt ważnym piłkarzem zespołu, abym go mógł puścić. Przekonałem go do pozostania i poinformowałem o swojej decyzji Dyskobolię.
Po rezygnacji z Pawła Drumlaka transfer Bataty mógłby poważnie osłabić Pogoń, która chce walczyć o I ligę. Innych transferów na razie nie przewidziano, choć dziś do Pogorzelicy ma dotrzeć Mariusz Masternak. Obrońca grał ostatnio w Ruchu Chorzów. Do Pogoni miał trafić już latem, ale w ostatniej chwili zrezygnował i wybrał ofertę śląskiego klubu.
- Będzie na testach i jeśli się sprawdzi, podpiszemy kontrakt - mówi Ptak. - Mam już przygotowaną umowę z zawodnikiem, który mógłby być liderem naszej drużyny, ale jeszcze nie uregulował swoich spraw w poprzednim klubie. W ciągu trzech dni ma nam odpowiedź, czy przyjdzie do nas grać. Nazwiska nie mogę zdradzić.
My name is prince and i'm funky
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
- L_M
- Kontakt:
- 19r20
- Kontakt:
a rewolucja trwa: Kiwi, Bizak, Kundra, Molek, Matuszek i ten co do Korony kielce poszedł wypadło mi z głowy a teraz Masternak widać ze szykujemy skład na awans do tej 3-ciej ligi
do boju niebiescy!
do boju niebiescy!
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com