Rewolucja kadrowa w Ruchu

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Wilus
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#106 Post autor: Wilus » 12 sty 2004, o 15:32

Andre : ja juz przestalem wierzyc ze ktokolwiek normalny wzmocni nasz klub. Nikt nie chce grac w Ruchu i taka jest bolesna prawda. Mozemy miec klopot z skompletowaniem zawodnikow na rewanze ( a do tego jeszcze zakaz transferow :( )

Ruda Śląska

#107 Post autor: Ruda Śląska » 12 sty 2004, o 15:42

W dzisiejszej "TŚ" pisze że w ciągu ostatniego półrocza z Ruchu odeszło 16 zawodników. Piszą że połowa była bardzo słaba lub nie chciało im się grać . Jeśli byli słabi to po jakiego kija ktoś ich zatrudniał ??? Niestety nie podali ilu piłkarzy(???) przybyło.

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#108 Post autor: gerhat » 12 sty 2004, o 15:56

pomogę Ci: Gorawski, Jamróz, Narwojsz, Matyja, Mizia, Lines, Matuszek, Bizacki, Kundra, Bajera, Molek, Kulawik, Krzenciesa, Woś (to ponad pół roku), Juriev, Wlecialowski
to chyba ta 16, z tego za Wosia dostalismy jakies przyzwoite pieniądze.
Gdybysmy tak cofneli się jeszcz o 12 miesięcy wówczas ta liczba doszłaby do ok. 40-tu.

Kto przyszedł?
trudno powiedzieć, bo część juz też odeszła, ale na pewno dwóch ma papiery na granie: Nowak i Zajdel

Ruda Śląska

#109 Post autor: Ruda Śląska » 12 sty 2004, o 16:44

To teraz zobacz wyminieć 16 było łatwo a tych co przybyli co mają papiery na granie wymieniłeś DWÓCH

SODA

rewolucjakadrowa

#110 Post autor: SODA » 15 sty 2004, o 15:05

Malo tego nawet Cwielag nie jest zalatwiony na 100 % narazie trenuje
ale gadalem z jego bylym trenerem to do Stadionu zadna kasa nie
wplynela bo Rogalik zas smeci i kreci taka jest prawda.

:flaga:

Siemce_Fan

#111 Post autor: Siemce_Fan » 15 sty 2004, o 16:28

SODA a co Ci ten trener powiedzial na temat gry Cwieląga ?? dobry jest ??

Michalik

#112 Post autor: Michalik » 16 sty 2004, o 11:51

czemu przeciez przyszedł jeszcze do nas Zadylak ale ciekawe jak długo pobedzie ??????????

Michalik

#113 Post autor: Michalik » 16 sty 2004, o 11:52

nie da sie ukryc z nami sie robi to co z Pogonia rok temu tylko jest ta różnica ze polecimy do III ligi

SODA

rewolucjakadrowa

#114 Post autor: SODA » 16 sty 2004, o 21:12

Siemce Fan po prostu jest mlodym perspektywicznym zawodnikiem
czeba go doszlifowac,chcial go Gornik i Odra W. ale nawet tego
Rogalik normalnie zrobic nie moze.

:flaga:

kurczak1920

#115 Post autor: kurczak1920 » 17 sty 2004, o 06:36

Jak czytom w wyborczej wypowiedź Wyrobka, że kolejne wzmocnienia zależą od operatywności działaczy to ciężko to widza. :(

AndRe
Kontakt:

#116 Post autor: AndRe » 18 sty 2004, o 22:36

za gazeta.pl

Masternak na obozie Pogoni

Za kulisami trwały rozmowy dotyczące wypożyczenia Bataty do Dyskobolii, ale w niedzielę Antoni Ptak ostatecznie podjął decyzję, że nie puści Brazylijczyka.

W autokarze, którym portowcy udali się do Pogorzelicy, gdzie będzie ich baza noclegowa pierwszego obozu w okresie przygotowawczym, znalazł się również Batata. A jeszcze w sobotę piłkarz mówił, że prędzej uda się do Grodziska.

- Przyznaję, że działacze grodziskiego klubu wciąż o niego zabiegali i nęcili go ofertą finansową - powiedział wczoraj Antoni Ptak, właściciel Pogoni.

- W niedzielę rozmawiałem z samym zawodnikiem i powiedziałem mu, że jest zbyt ważnym piłkarzem zespołu, abym go mógł puścić. Przekonałem go do pozostania i poinformowałem o swojej decyzji Dyskobolię.

Po rezygnacji z Pawła Drumlaka transfer Bataty mógłby poważnie osłabić Pogoń, która chce walczyć o I ligę. Innych transferów na razie nie przewidziano, choć dziś do Pogorzelicy ma dotrzeć Mariusz Masternak. Obrońca grał ostatnio w Ruchu Chorzów. Do Pogoni miał trafić już latem, ale w ostatniej chwili zrezygnował i wybrał ofertę śląskiego klubu.

- Będzie na testach i jeśli się sprawdzi, podpiszemy kontrakt - mówi Ptak. - Mam już przygotowaną umowę z zawodnikiem, który mógłby być liderem naszej drużyny, ale jeszcze nie uregulował swoich spraw w poprzednim klubie. W ciągu trzech dni ma nam odpowiedź, czy przyjdzie do nas grać. Nazwiska nie mogę zdradzić.
My name is prince and i'm funky

17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#117 Post autor: L_M » 18 sty 2004, o 23:12

http://www.sportcom.pl/wiecej.php3?id=12954

wiec ja czytalem ze Ptak z Pogoni rezygnuje ;)

Gość

#118 Post autor: Gość » 19 sty 2004, o 00:01

Z tego co wiem to Zadylak na razie nie przyszedl do nas, a to ,ze śię ni minetresujemy to wcale nie znaczy ,ze zagra u nas :?

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#119 Post autor: 19r20 » 19 sty 2004, o 09:46

a rewolucja trwa: Kiwi, Bizak, Kundra, Molek, Matuszek i ten co do Korony kielce poszedł wypadło mi z głowy a teraz Masternak widać ze szykujemy skład na awans do tej 3-ciej ligi

do boju niebiescy!
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

kurczak1920

#120 Post autor: kurczak1920 » 19 sty 2004, o 10:19

19r20 pisze:a... i ten co do Korony kielce poszedł wypadło mi z głowy ... widać ze szykujemy skład na awans do tej 3-ciej ligi

do boju niebiescy!
Bajera :wink:
Z tym składem wróże że urzymamy się po ciężkiej walce.

ODPOWIEDZ