Arka Gdynia - Ruch Chorzów 11 maja 2011
-
- Kontakt:
Re: Arka Gdynia - Ruch Chorzów 11 maja 2011
Pytanie z innej beczki, co sie dzieje z Abottem ? Az tak slaby jest, ze nawet Waldek nie daje mu pograc chociaz 20min ? 

-
- Kontakt:
jak by my zremisowali derby i przegrali na Legii i Koronie to by my byli jedna noga w I lidze...
Niedzielnym kierowcom stanowcze NIE
-
- Kontakt:
Loł deszcz, wiało jak ch** i do tego w 94' Lech puścł tego rogala miedzy nogami .Najgorsze moje derby chyba. Ludzi też ze 3 tysiace wtedy było jak dobrze pamiętom.Guma_1973 pisze:Dokładnie . Pamiętom tyn szpil ;/ ( chodzi o rogala zawiniętego przez S.Wojciechowskiego)
Nigdy nie wygrasz z kimś, kto ma więcej kasy od ciebie !!!
-
- Kontakt:
Potrzebujemy wzmocnień pionu szkoleniowo-piłkarskiego, bo nie chcemy powielać zimowych błędów i podpisywać kontraktów z zawodnikami tuż przed zamknięciem okienka transferowego – mówi Janusz Paterman, członek rady nadzorczej Ruchu.19JeRRy20 pisze:Pytanie z innej beczki, co sie dzieje z Abottem ? Az tak slaby jest, ze nawet Waldek nie daje mu pograc chociaz 20min ?
http://www.niebiescy.pl/?id=8696" onclick="window.open(this.href);return false;
Abbott nie jest przygotowany
- Robson 10
- Kontakt:
Zieniu czerwona ...
-
- Kontakt:
Deszczu to już nie pamiętom. Ale tyla było tych szpili ... to była drugo połowa lat 90tych i faktycznie ta s..ka nom strzeliła tor w samej końcowce. O ile pamiętom to nawet nie był typowy rogal ino Lech dostoł między nogi i od jego nogi się odbiło i samo wleciało.Szyna pisze:Loł deszcz, wiało jak ch** i do tego w 94' Lech puścł tego rogala miedzy nogami .Najgorsze moje derby chyba. Ludzi też ze 3 tysiace wtedy było jak dobrze pamiętom.Guma_1973 pisze:Dokładnie . Pamiętom tyn szpil ;/ ( chodzi o rogala zawiniętego przez S.Wojciechowskiego)
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ale tego chama z Arki co mu po twarzy butem przejechał to bym sobie pożyczył
-
- Kontakt:
Zwycięstwo!!!
Dzięki NIEBIESCY
Dzięki NIEBIESCY
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
no i kupon mi sie udoł:-)
Pierwszy mecz Ruch Chorzów - Siarka Tarnobrzeg 3 - 1 (sezon 1992/1993)
-
- Kontakt:
No i podsumowanie.
Brak bohaterów ! Cało drużyna bardzo równo i bez pomyłek.
Mały plusik przy Piechu za asysta ( ale zauważcie że przy tym dośrodkowaniu strzeloł na ślepo
na wyczucie
). Mały plusik Szyndrowski za asysta, mały plusik Janoszka ( bo mioł jedna okazja i wlazło, reszta meczu bez historii) , mały plusik Jankowski ( bramka i dobre wychodzenie - dogrywanie, minusik za 1 na 1 )
Generalnie: JEST za***iście !!!

Brak bohaterów ! Cało drużyna bardzo równo i bez pomyłek.
Mały plusik przy Piechu za asysta ( ale zauważcie że przy tym dośrodkowaniu strzeloł na ślepo

Generalnie: JEST za***iście !!!

-
- Kontakt:
właśnie zapewnilismy sobie utrzymanie
Niedzielnym kierowcom stanowcze NIE
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Gralismy 4-5-1 ale wreszcie z ofensywnym pomocnikiem=Jankowskim,ktory jak bylo trzeba to gral w ataku,a jak trzeba bylo to wspomagal defensywe 
Niezly mecz,madra gra i zasluzone zwyciestwo.Szyndrowski coraz lepiej sobie poczyna
BRAWO!!!!!!!

Niezly mecz,madra gra i zasluzone zwyciestwo.Szyndrowski coraz lepiej sobie poczyna

BRAWO!!!!!!!
Ostatnio zmieniony 11 maja 2011, o 18:20 przez HKSADIK, łącznie zmieniany 1 raz.
- Raul22
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
powiem szczerze spodziewalem sie ciezkiego meczu, szalonych atakow Arki, a tymczasem caly mecz pod nasza kontrola, szybka bramka ustawila spotkanie, potem madrze w obronie i gdy byla okazja to kontra, fakt moglo byc troche wiecej tych kontratakow, ale na Arke starczylo. Jak najbardziej zasluzone zwyciestwo

-
- Kontakt:
Było widać, że jesteśmy dużo lepszym zespołem niż Arka. Zagraliśmy spokojnie, pewnie, mądrze. Szkoda kartek dla Djokicza i Zińczuka, bo zawęża nam to pole manewru na Lecha. Pewnie w Poznaniu na prawej obronie obronie zagra Nykiel, a może w pomocy pojawi się Straka?
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo
-
- Kontakt:
No i pięknie, coraz bliżej pucharów, a przy naszej formie w tej rundzie uważam że powinny być naszym celem.
Gerard Cieślik - "Kiedyś przyjechali do mnie działacze z Łodzi. Z kluczem do nowiutkiego, wyposażonego we wszystkie wygody mieszkania. A ja mieszkałem w zwykłej klitce. Ale przez myśl nawet mi nie przyszło, by z tego powodu Ruch opuszczać...".Oprócz ofert z polskich klubów, miał on również ofertę m.in. ze szkockiego Aberdeen, które oferowało pensję w wysokości 10 tys. funtów na miesiąc!