Sezon 2010/2011 - Przygotowania i sparingi
-
- Kontakt:
Re: Sezon 2010/2011 - Przygotowania i sparingi
sa kas bramki ze sparingu
- daniel1222
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
czy tylko mi sie wydawało ale sadlok jak mówił o kontrakcie to nie był za wesoły
-
- Kontakt:
jak dla mnie Sadlok sprawiał wrażenie, jakby sprawy nie zależy od niego. Nie mówił "prowadze rozmowy", "uzgadniamy szczegóły" - w sensie ja, tylko mowił "są prowadzone rozmowy" zupełnie jakby ktoś inny robił to za niego.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt:
Wydaje mi się,że jak nie sprzedadzą Sadloka i Sobiecha do pierwszego meczu w Kazachstanie to już zostaną z Nami.. bo wątpie czy by Wisła/Lech chcieli piłkarzy którzy nie mogą zagrać w pucharach,a za granicę raczej nie pójdą..
I według mnie będzie to z korzyścią dla Nas.. tylko nie wiadomo czy z korzyścią,dla Maćka i Artura personalnie.. (patrząc z Ich strony)
I według mnie będzie to z korzyścią dla Nas.. tylko nie wiadomo czy z korzyścią,dla Maćka i Artura personalnie.. (patrząc z Ich strony)

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Może Osuch za Niego te rozmowy prowadzi, chce zarobić na transferze i będzie stawiał trudne dla Nas warunki.
Mój głos rozsądku, wszyscy spuszczali wzrok:
https://ibb.co/0tL0xPD
https://www.youtube.com/watch?v=eix_F8y4S5U
https://ibb.co/0tL0xPD
https://www.youtube.com/watch?v=eix_F8y4S5U
-
- Kontakt:
Lukas89 pisze:I według mnie będzie to z korzyścią dla Nas.. tylko nie wiadomo czy z korzyścią,dla Maćka i Artura personalnie.. (patrząc z Ich strony)
W praktyce coś takiego w przyrodzie nie wystepuje. Dobry kontrakt polega na tym, że OBIE STRONY odnoszą korzyści, jeśli tak nie jest, to prędzej czy później współpracy nie będzie ze szkodą dla obu stron.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
nie dokońca, bo nie będzie mógł wystąpić tylko tam w eliminacjach, a oba kluby pewnie liczą na awans do rozgrywek grupowych,scaneRboy pisze:jak dla mnie Sadlok sprawiał wrażenie, jakby sprawy nie zależy od niego. Nie mówił "prowadze rozmowy", "uzgadniamy szczegóły" - w sensie ja, tylko mowił "są prowadzone rozmowy" zupełnie jakby ktoś inny robił to za niego.
też jak patrzę na ten wywiad, to mam wrażenie, że raczej nie ma szans, należy pamiętać, ze Sadlok też oficjalnie bez naszej zgody nie może z nikim rozmawiać, więc może czekać do przyszłego roku by choćby porównać naszą ofertę z innymi jakie może otrzymać z drugiej wtedy już nie zarobimy, albo zarobimy grosze jak przejdzie w zimę.
Widać, że testowani już raczej idą ap, do tego widać, to o czym ktoś pisał, ze Fornalik raczej nie sprowadza podrzucanych mu graczy przez pewnie różne osoby. Raczej ściąga graczy których znał z wcześniejszych drużyn, bądź rzeczywiście ludzi o bardziej znanych nazwiskach.
Co do Goncerza ja już to pisałem pół roku temu, dla mnie to będzie największy błąd odpuszczenie go, bo nawet jak nie teraz, to jak odejdzie kliku piłkarzy do innych klubów bądź na emeryturę to moim zdaniem idealny zastępca, który gdzie grał się wyróżniał, No chyba, ze jakieś sprawy po za sportowe powodują taką a nie inną drogę postępowania.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
jest wakat na pozycji ofensywny pomocnik - niech tam Goncerz się ogrywa
nigdy nie jest za późno
-
- Kontakt:
a moze nie chciol za duzo pedziec, albo nie wiedziol co moze a co nie?scaneRboy pisze:jak dla mnie Sadlok sprawiał wrażenie, jakby sprawy nie zależy od niego. Nie mówił "prowadze rozmowy", "uzgadniamy szczegóły" - w sensie ja, tylko mowił "są prowadzone rozmowy" zupełnie jakby ktoś inny robił to za niego.
mi to bardziej wygladalo na blokada by czegos za duzo nie pedziec
pamietejcie, ze on juz wyskoczyl na blogu, ze odchodzi, wiec moze nie wiedziol co godac, zeby zas nie spieprzyc sytuacji

-
- Kontakt:
Na kontrakcie też swoje zarobiKujav pisze:Może Osuch za Niego te rozmowy prowadzi, chce zarobić na transferze i będzie stawiał trudne dla Nas warunki.
Od zawsze, na zawsze...
Klub z TAKĄ tradycją jest skazany na sukces. To tylko kwestia czasu...
Klub z TAKĄ tradycją jest skazany na sukces. To tylko kwestia czasu...
-
- Kontakt:
jugador pisze:Piech to fajny niezmanierwany chlopak.Jak pilkarze konczyli runde to widzialem , ze wyjezdzal z klubu z dziewczyna chyba z 15 letnia skorodowana Astra.Swoja droga dziwnie sie musi czuc jak to parkuje przy tych furach innych pilkarzy.Mam nadzieje , ze niedlugo zarobi w Ruchu tak , ze bedzie mogl sobie kupic cos lepszego bo ambicja wrecz z niego kipi.Zadziorny jest niemozliwe.
Jedyne czego mu zycze to skutecznosci,troche szczescia pod bramka a z reszta sobie napewno poradzi.
na szybko zech przeczytol i wyszlo mi ze wyjechol z 15-letnia dziewczyna, astrą kiero była skorodowano

- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
hahaha, ja byłem ciągle tego przekonany. W końcu od 15 lat już można
a i autor postu mógł ją nie doszacować

wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Kontakt:
Coś tyn tymat uopod na doł,Pany za godz szpil.Brac dupska i na stadion. Ps oczywiscie "jedne" w sayonarze po drodze 

NIEBIESKIE PANEWNIKI !!!
-
- Kontakt:
Ruch: Pilarz - Nykiel, Sadlok, Grodzicki, Jakubowski - Grzyb, Straka, Pulkowski, Malinowski, Janoszka - Sobiech.
taki sklad gro z Piastem - a wiec trener wybrol 4-5-1 na ten spar (przynajmi na 1polowa)
to jest jedna z odpowiedzi po co trenerowi Malinowski, bo raczej nikt inny juz nie przyjdzie
taki sklad gro z Piastem - a wiec trener wybrol 4-5-1 na ten spar (przynajmi na 1polowa)
to jest jedna z odpowiedzi po co trenerowi Malinowski, bo raczej nikt inny juz nie przyjdzie
-
- Kontakt:
Malinowski zloz w 33min i wloz Olszar ciekawe...