Co z tym Ruchem?

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#106 Post autor: Scypion » 9 gru 2009, o 22:05

Szkoda, że tako afera wyskakuje przed planownaom emisja akcji, juz sie o Ruchu dobrze godało był pozytywny szum medialny co mogło faktycnzie zaowocować dobrą sprzedażą akcji a tu ciul. Nawet jesli okaze sie że ZUS moge nom na pukelk skoczyć to zas poszła fama o tym że bły długi etc że cos tam w tym Ruchu śmierdzi, sa zaległości niepopłacone, to wszystko może odstraszyć inwestorów to może spowodowac spadek wartości akcji. Niech stowarzyszenie spłaco swoje długi...

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#107 Post autor: Ozor » 9 gru 2009, o 22:10

nic nie płacic złodziejom i ch..j niech sciągną najpierw z górnictwa jak tacy mocni , prawo ma byc dla wszystkich takie samo.
A Gazecie Wyborczej radzę się przyjrzec kopalnianym długom wobec ZUS, to o wiele ciekawszy temat , :zly

jugador
Kontakt:

#108 Post autor: jugador » 9 gru 2009, o 22:43

Skad ta pewnosc , ze to podatek czy tam skladka od tego co zaplacilismy pilkarzom i pracownikom ?
Moze poprostu dlugi wobec ZUS powstale wczesniej.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "

Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.

scaneRboy
Kontakt:

#109 Post autor: scaneRboy » 10 gru 2009, o 08:34

Scypion pisze:Szkoda, że tako afera wyskakuje przed planownaom emisja akcji

myślisz, że to przypadek???

Ja, jako wierzyciel poczekał bym na tą nową emisję i wystąpił z roszczeniem będąc pewnym, że mój dłużnik w chwili obecnej ma pieniądze.

Znając ZUS i tą jego nieprawdopodobną sieć układów i układzików po prostu nie wierzę w "pecha". Zdajcie sobie sprawę, że ZUS ro jest państwowy administracyjny moloch, żadne stanowisko nie jest obsadzone bez odpowiednich koneksji, jak nie masz odpowiednich pleców, to w ZUSie nie będziesz nawet sprzątaczką.

Te długi to strasznie stara sprawa. Uważam, że za tym stoi prawdopodobnie ta sama osoba, która wcześniej (15 lat temu) sprawiła, że ZUS jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki odstępował od czynności egzekucyjnych.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.

grhoak
Kontakt:

#110 Post autor: grhoak » 10 gru 2009, o 13:27

Prezes Sobstyl wiedziała o tym od dawna, postanowiła czekać, więc na pewno wszystko idzie zgodnie z jej planem, inaczej mówiąc nie ma się czym martwić, bo wszystko jest pod kontrolą Pani Prezes, tylko jedno mi tu nie pasuje dlaczego akurat teraz robi wokół tego tyle szumu a wcześniej waliło ją to równo.
PSYCHO FANS SŚ

jaca22
Kontakt:

#111 Post autor: jaca22 » 10 gru 2009, o 13:41

marcyk pisze:A ja dalej swoje.
Zaproście znowu Rogalę na Wigilię na C6 jak to było w ubiegłym roku.
Zapytałem później podczas spotkania kibiców z panem Klimkiem M. Śrutwę który był uwieczniony na zdjęciu z naszym byłym wielkim sternikiem z tejże wigilii podczas łamania się opłatkiem:co Rogala robił na tym spotkaniu gdyż zdaniem wielu powinien mieć dożywotni zakaz wstępu na C6. Na to nasz idol odpowiedział mi, że to wigilia była.
Nadmieniam, że o działaniach ZUSu w sprawie odzyskania owych 3 milionów już było wiadomo.

Może co niektórym było lepiej za czasów "przyspawanego" ???
jestem ciekawy czy na kolejnej jakiejś wigilii to Rogala zaprosi biedny Ruch na miejsce wolne przy stole czy to Ruch zaprosi zbłąkanego wędrowca Rogalę i nakarmi potrzebującego.Mam nadzieję ,że przyjdzie taki czas ,kiedy pewni ludzie będą ze łzami w oczach prosić kibiców i klub o przebaczenie bo to co się dzieje z powodu nieodpowiedzialnych ludzi woła o pomstę do nieba.
P.S.
Uważam ,że przyszedł czas z mojej strony na usunięcie złośliwego podpisu pod moim profilem skierowanego w stronę prezes Sobstyl.(uważam ,że miałem powody i prawo krytykować pewne działania Pani prezes).Może nie miałem racji,czas pokaże.Dzisiaj sądzę ,że podpis jest nie na miejscu.Idą święta,klub jest w takim miejscu w lidze,że raduje się moje serce.Szkoda ,że ktoś próbuje zburzyć porządek w klubie.

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#112 Post autor: Lutz » 10 gru 2009, o 13:59

Mie nic niy przychodzi do gowy w zwionzku z tym ZUS-em. jak ino stwierdzenie - po***rdolony kraj i dziynkuja pon Bóckowi, że mój synek w tym gównie niy musi dorastać. Sorry za tak cierpkie słowa kere niy jednego urażom, ale jak oglondom ta cało polsko telewizja, te afery, te przekrynty, kumoterstwo, łapówkarstwo, biyda itd..itp...PZPN, Lato PiS, PO, komisjo hazardowo to chce mi sie ino rzigać. Tyn kraj je przeklynty. ci ludzie som przeklynci, tyn kraj nojlepi fukcjonowoł pod zaborami i ino pod zabór sie nadaje, ino fto by chcioł tyn szajs terozki zabiyrać ??
Uważam ,że przyszedł czas z mojej strony na usunięcie złośliwego podpisu pod moim profilem skierowanego w stronę prezes Sobstyl
Uważom, że mosz recht - w klubie sie łostatnio dużo dobrego zdażyło i choby my niy chcieli muszymy czynść tych zasług przypisać zarządowi, Klimkowi i Sobstyl - takie mały allah :padam:

JoRSL
Kontakt:

#113 Post autor: JoRSL » 10 gru 2009, o 15:37

yno nie wiym czymu na szpilu bylo spiewane Sobstylowa raus..... Mysla osobiscie ze to bol gupi pomys

Marceli ~Sk~
Kontakt:

#114 Post autor: Marceli ~Sk~ » 10 gru 2009, o 17:46

JoRSL pisze:yno nie wiym czymu na szpilu bylo spiewane Sobstylowa raus..... Mysla osobiscie ze to bol gupi pomys
Wystarczy teraz zaspiewac >>> Przepraszamy pania Sobstyl<<< Wystarczy?

JoRSL
Kontakt:

#115 Post autor: JoRSL » 10 gru 2009, o 19:15

styknie nic nie spiewac :niepewny:

farmer99
Kontakt:

#116 Post autor: farmer99 » 10 gru 2009, o 19:39

a jak bydymy musieli zaplacic te 3mln (oby nie) to niech miasto wylozy ta kasa :hyhy:

jugador
Kontakt:

#117 Post autor: jugador » 10 gru 2009, o 20:32

wyloza ... ale puloka na stol.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "

Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.

eRkoman
Kontakt:

#118 Post autor: eRkoman » 10 gru 2009, o 21:45

marek79
Kontakt:

#119 Post autor: marek79 » 11 gru 2009, o 08:44

Niedzielan 10 mln
Sobiech 15 mln
Sadlok 15 mln

i niech z bolem seRca ida za mnij nie ma chooya we wsi

Dżem
Kontakt:

#120 Post autor: Dżem » 11 gru 2009, o 08:58

marek79 pisze:Niedzielan 10 mln
Sobiech 15 mln
Sadlok 15 mln

i niech z bolem seRca ida za mnij nie ma chooya we wsi
Chyba żeś zapomnioł o przecinku między cyframi.

ODPOWIEDZ