O wuštAvada Kedavra pisze:A tak z innyj beczki.... ktoś wiy może o co poszło w przerwie?

witomy w NIEBIESKIEJ rodzinie hehemarek79 pisze:No to teraz moje trzy grosze. Dwa razy bylech na nowy trybunie w czasie szpilu. Pierwszy i ostatni. Poszol zech tam ze wzgledu na moja baba i bajtla. Ale ludzie uwierzcie tam musi siedziec czlowiek o stalowych nerwach. Jo byl na sektorze 9 i za mna siedziol taki facet ktory juz w 3 minucie zaczol kur..... i narzekac na Niebieskich za chu.. grajom. Czujecie to w 3 minucie![]()
![]()
. Po 15 minucie juz zech niy strzymol bo znaloz sie drugi i trzeci malkontynt pierd..... i zwrocilch im uwaga. No to sie na piync minut uciszyli. Co chodzi o doping to som zech darl ryja (czujecie to som w promiyniu 15 metrow). Paczeli na mnie jak na gupka. Po 10 minutach zas sie wlonczylo narzekanie i po stwierdzyniu ze Ruch z siebie nic nie daje odwrocilch sie i spytolch sie tego chopa co on daje Chorzowskim. I odpowiedziol mi ze slabo grajom i ze on na to niy umi paczec a co dopiyro miolby dopingowac.
Co do meczu to rano zech juz na podobnym byl , na Grunwaldzie. Tyz byla bezwladno kopanina i duzo walki a nawet wynik tyn som 0:2 dla gosci. A godaja ze nic dwa razy sie iy zdazo.
Super wyszla piosenka "Naszym klubem HKS" w 35 minucie. Na poczatku tradycyjnie na dwa glosy czyli gora bez bymbna ale po 3 powtorzeniu to rowniotko jak na defiladzie.
Jedna rada przy ty piosynce: jak niy slyszycie bymbna to po kazdym wersie wezcie sie 3 glymbokie oddechy i wychodzi wszystko git.
A teraz sorry ale trzeba zaklonc szpetnie za wynik:
Ku... jego M.ć
Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot], pepson19R20, Radvan138, scaneRboy, stasiu1971, tynbydziedobry i 65 gości