Ruch Chorzów - Lech Poznań 29 marca g.18.15

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
L-o
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#106 Post autor: L-o » 29 mar 2008, o 22:19

Avada Kedavra pisze:A tak z innyj beczki.... ktoś wiy może o co poszło w przerwie?
O wušt :wstyd:

Avada Kedavra
Kontakt:

#107 Post autor: Avada Kedavra » 29 mar 2008, o 22:25

Lelo pisze:
Avada Kedavra pisze:A tak z innyj beczki.... ktoś wiy może o co poszło w przerwie?
O wušt :wstyd:
Hahaha czyli plotki sie potwierdzioły :rotfl:

Pikasiak
Kontakt:

#108 Post autor: Pikasiak » 29 mar 2008, o 22:38

Organizacja dno ;z synem stałem i czekałem czy moge wejsć na karnet czy nie , mecz to samo (dno)

marek79
Kontakt:

#109 Post autor: marek79 » 29 mar 2008, o 22:45

No to teraz moje trzy grosze. Dwa razy bylech na nowy trybunie w czasie szpilu. Pierwszy i ostatni. Poszol zech tam ze wzgledu na moja baba i bajtla. Ale ludzie uwierzcie tam musi siedziec czlowiek o stalowych nerwach. Jo byl na sektorze 9 i za mna siedziol taki facet ktory juz w 3 minucie zaczol kur..... i narzekac na Niebieskich za chu.. grajom. Czujecie to w 3 minucie :szok: :szok: :szok: . Po 15 minucie juz zech niy strzymol bo znaloz sie drugi i trzeci malkontynt pierd..... i zwrocilch im uwaga. No to sie na piync minut uciszyli. Co chodzi o doping to som zech darl ryja (czujecie to som w promiyniu 15 metrow). Paczeli na mnie jak na gupka. Po 10 minutach zas sie wlonczylo narzekanie i po stwierdzyniu ze Ruch z siebie nic nie daje odwrocilch sie i spytolch sie tego chopa co on daje Chorzowskim. I odpowiedziol mi ze slabo grajom i ze on na to niy umi paczec a co dopiyro miolby dopingowac.
Co do meczu to rano zech juz na podobnym byl , na Grunwaldzie. Tyz byla bezwladno kopanina i duzo walki a nawet wynik tyn som 0:2 dla gosci. A godaja ze nic dwa razy sie iy zdazo.

Super wyszla piosenka "Naszym klubem HKS" w 35 minucie. Na poczatku tradycyjnie na dwa glosy czyli gora bez bymbna ale po 3 powtorzeniu to rowniotko jak na defiladzie.
Jedna rada przy ty piosynce: jak niy slyszycie bymbna to po kazdym wersie wezcie sie 3 glymbokie oddechy i wychodzi wszystko git.

A teraz sorry ale trzeba zaklonc szpetnie za wynik:
Ku... jego M.ć

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#110 Post autor: spyru » 29 mar 2008, o 22:47

Coraz słabiej to wygląda. Gra bez pomysłu, dziurawa obrona, słabsze przygotowanie fizyczne od przeciwnika i mamy co mamy. 3 mecze, 1 punkt, w tabeli sie nieciekawie robi. Teraz w perspektywie bania w Krakowie i może byc gorąco :zdegustowany:

SODA's
Kontakt:

#111 Post autor: SODA's » 29 mar 2008, o 22:49

marek79 pisze:No to teraz moje trzy grosze. Dwa razy bylech na nowy trybunie w czasie szpilu. Pierwszy i ostatni. Poszol zech tam ze wzgledu na moja baba i bajtla. Ale ludzie uwierzcie tam musi siedziec czlowiek o stalowych nerwach. Jo byl na sektorze 9 i za mna siedziol taki facet ktory juz w 3 minucie zaczol kur..... i narzekac na Niebieskich za chu.. grajom. Czujecie to w 3 minucie :szok: :szok: :szok: . Po 15 minucie juz zech niy strzymol bo znaloz sie drugi i trzeci malkontynt pierd..... i zwrocilch im uwaga. No to sie na piync minut uciszyli. Co chodzi o doping to som zech darl ryja (czujecie to som w promiyniu 15 metrow). Paczeli na mnie jak na gupka. Po 10 minutach zas sie wlonczylo narzekanie i po stwierdzyniu ze Ruch z siebie nic nie daje odwrocilch sie i spytolch sie tego chopa co on daje Chorzowskim. I odpowiedziol mi ze slabo grajom i ze on na to niy umi paczec a co dopiyro miolby dopingowac.
Co do meczu to rano zech juz na podobnym byl , na Grunwaldzie. Tyz byla bezwladno kopanina i duzo walki a nawet wynik tyn som 0:2 dla gosci. A godaja ze nic dwa razy sie iy zdazo.

Super wyszla piosenka "Naszym klubem HKS" w 35 minucie. Na poczatku tradycyjnie na dwa glosy czyli gora bez bymbna ale po 3 powtorzeniu to rowniotko jak na defiladzie.
Jedna rada przy ty piosynce: jak niy slyszycie bymbna to po kazdym wersie wezcie sie 3 glymbokie oddechy i wychodzi wszystko git.

A teraz sorry ale trzeba zaklonc szpetnie za wynik:
Ku... jego M.ć
witomy w NIEBIESKIEJ rodzinie hehe
RUCH Chorzów Polska

RudaSlaska7
Kontakt:

#112 Post autor: RudaSlaska7 » 29 mar 2008, o 22:52

wszyscy do Krakowa sie zapisywac! BYLO MINELO trzeba powtorzyc wynik z PP !!
Ostatnio zmieniony 29 mar 2008, o 22:54 przez RudaSlaska7, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
gnz
Kontakt:

#113 Post autor: gnz » 29 mar 2008, o 22:53

odemnie 2 slogany po meczu:

ch** z wynikami - wszyscy na wisłe !!

marek79
Kontakt:

#114 Post autor: marek79 » 29 mar 2008, o 22:57

SODA's pisze:
witomy w NIEBIESKIEJ rodzinie hehe
Jo w ty rodzinie byl yno familio piyrwszy roz na szpilu.

A tak swoja droga to niych ktos mi napisze na priv lista kiedy te czlonkowie Naszy Niebieski Familii maja geburstagi aby im gyszynki kupic a niy zapomniec i zachowac sie jak gorol. :P :P :rotfl:

MkF
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#115 Post autor: MkF » 29 mar 2008, o 23:06

coraz to slabie gramy...szkoda punktow choc w lubinie momentami gralismy swoje to dzis kapa totalna... teraz wisla...

ps.

tym zerom(ponoc kibice) ktorzy rozjebali stragany z kielbaskami ma Ruchu godomy NIE !

Sedek
Kontakt:

#116 Post autor: Sedek » 29 mar 2008, o 23:13

Na doping nie narzekom. Mysla ze kazdy dol z siebie wszystko
Ino trocha wkurzyli mie ci kerzy po stracie 2 gola opuscili stadion...

KacoR
Kontakt:

#117 Post autor: KacoR » 29 mar 2008, o 23:15

MkF pisze:coraz to slabie gramy...szkoda punktow choc w lubinie momentami gralismy swoje to dzis kapa totalna... teraz wisla...

ps.

tym zerom(ponoc kibice) ktorzy rozjebali stragany z kielbaskami ma Ruchu godomy NIE !
bylch przy tym ale gdyby nie psiarnia to by stragan byl caly!!!

chorzowski_rsl
Kontakt:

#118 Post autor: chorzowski_rsl » 29 mar 2008, o 23:16

dzisioj DNO
NRŚL GANG

Marek Nowak
Kontakt:

#119 Post autor: Marek Nowak » 29 mar 2008, o 23:18

Mnie sie mecz podobal , szczegolnie w 1 polowie. Lech ma lepsza kadre ( szkoda , ze bandrowski nie znalazl sie u nas ,ale wybrol pyry to bez laski ) a my nie mamy juz od dluzszego czasu napastnika z prawdziwego zdarzenia. Janoszka powinien jeszcze dlugo terminowac ME a Cwielong raczej tysz nim nie bydzie .
W sumie znowu pochwaly i mamy jako taki spokoj to pkt uciekaja i jak tak dalej pojdzie to moze byc nerwowo na koniec .

czemps2

#120 Post autor: czemps2 » 29 mar 2008, o 23:18

http://infobot.pl/r/oGJ moze tak cos do nastepnego meczu juz pisolem cos do dzisiejszego srry mod ...ale cisnienie na wyjazd mo byc za***iscie duze co do gry to juz pisolech w sumie to DNO

Zablokowany