dżony pisze: I takie moje wzmocnienie kere bych zrobiol to pod koniec sezonu Marek W. nazod do Chorzowa

jasne i znowu się pewna osoba uaktywni, która np. w piątek dosrywała w relacji live Wleciałowi.
Szkoda Adamskiego, bo oprócz tego fatalnego błędu grał kolejny bardzo dobry mecz.
Do wyrzucenia przede wszystkim: Bonk, Jakubowski.
Grzyb też nie grał tak jakby tego oczekiwać, Jezierski powinien w końcu się skoncentrować i zrozumieć, że nie gra na placu dla jaj, ale w profesjonalnym (chyba) klubie.
Ruch nie gra źle, ale punktów nie ma. Różnica między OE, a 2 ligą jest duża. Nic nie zmieni powrót Ludzińskiego czy Makucha. Najlepiej sprzedać Łudzińskiego za dobre pieniądze póki go chcą w Śląsku. Skład Ruchu musi się zmienić zimą znacząco. Szkoda, że do końca rundy jeszcze TYLE meczów.
Pozytywnie zaskoczył mnie Janoszka, pokazał że forma mu powoli wraca. Szkoda, że tak późno.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).