A co to takiego "chyba"?mikro14 pisze:Śrutwa jako jedyna chyba zasługuje na uznanie

Tak samo jak nudne są dla mnie te pochwały, zasugi i liczenie torów jakie strzelił. To było i juz nie będzie. Ale Tobie to nie przeszkadza, widocznie inaczej patrzymy na tę sprawę. Chciałem tylko dodać że na głownej na 145 wpisów w temacie meczu ok. 130 to totalna krytyka tego Pana i Ligi Niebieskich Rodizn, którą reprezentuje. Może te tematy sa też nudne, ale nie jo je pisza (moje wpisy są 2) i nie jo daja podstawy do takiego pisania.Lukas Michalski pisze:Gerhat ile ty juz tego typu postow napisales w ciagu ostatnich kilku dnigerhat pisze:dla mnie nie jest ważne czy on ćwiczył te karne czy nie, czy go strzelił w meczu z Radomskiem czy tez niePiotruś pisze:Śrutwa pewnie jest smutny bo na treningach cwiczyli karne a on nie strzelil i nikt tera mu coli nie postawi...
dla mnie jest ważne to, że powinien dać sobie już spokój,? znamy wszyscy Twoje zdanie i nie wiem czemu z taka zajadloscia po kilka razy dziennie nam je przypominasz. pozdRo
tylko ja nie wiem o co Ci teraz chodzi bo ja sie na ten temat nigdzie nie wypowiadam. po prostu nikt nie pisze na ten sam temat po tyle razy ile Ty i jak zauwazyles nie tylko ja zwrocilem na to uwagegerhat pisze:Tak samo jak nudne są dla mnie te pochwały, zasugi i liczenie torów jakie strzelił. To było i juz nie będzie. Ale Tobie to nie przeszkadza, widocznie inaczej patrzymy na tę sprawę. Chciałem tylko dodać że na głownej na 145 wpisów w temacie meczu ok. 130 to totalna krytyka tego Pana i Ligi Niebieskich Rodizn, którą reprezentuje. Może te tematy sa też nudne, ale nie jo je pisza (moje wpisy są 2) i nie jo daja podstawy do takiego pisania.Lukas Michalski pisze:Gerhat ile ty juz tego typu postow napisales w ciagu ostatnich kilku dnigerhat pisze:dla mnie nie jest ważne czy on ćwiczył te karne czy nie, czy go strzelił w meczu z Radomskiem czy tez niePiotruś pisze:Śrutwa pewnie jest smutny bo na treningach cwiczyli karne a on nie strzelil i nikt tera mu coli nie postawi...
dla mnie jest ważne to, że powinien dać sobie już spokój,? znamy wszyscy Twoje zdanie i nie wiem czemu z taka zajadloscia po kilka razy dziennie nam je przypominasz. pozdRo
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 43 gości