W WIELKA SOBOTE ZE SZCZAKOWIANKA!!!!!!!o 14.30 na CICHĄ!!!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Viro

#331 Post autor: Viro » 28 mar 2005, o 13:58

kazdy z nas wymienil uwagi, nie zauwazylem zeby ktos pisal , ze nie przyjdzie na szpil itd.
wiekszosc z nas pewnie w czwartek zawita na Cicha
Amra to sa spostrzezenia ludzi co widza po szpilu chyba az tylu nas sie nie myli nie??
Ja wiem ze Jurek Wyrobek nie kopie bala ale on jest odpowiedzialny za sklad , zmiany i taktyke
, a jaka taktyke mielsimy w tym meczu?? bo ja wogole takiej nie widzialem
0 pomyslu na akcje , ogladajac mecz mialem wrazeni, ze jak stworzylismy cos to bylo to bardziej dzielem przypadku niz przemyslanej i wytrenowanej taktyki zalozonej przed meczem i tak nie dzieje sie od tego meczu tylko juz od 1,2,3 lat!!!
Byla presja kibicow , a dlaczego - bo po raz piwerwszy od bardzo bardzo dawna zaczelo byc w tym klubie normalnie, sa wyplaty, byly zgrupowania , pilkarze nie musza sie martwic , ze jak wroci z treniolu to bedzie mial lachy przed drzwiami!!!
Amra przeciez my znamy to najleopiej jak bylo i jak jest teraz
Kazdy myslal , ze teraz jak wkoncu pilkarze nie musza sie martwic o sprawy bytowe itd. wkoncu moga sie skupic tylko na trenowaniu i wygrywaniu meczow, Ja jak wielu na tym forum jak nie kazdy mamy nadzieje , ze to 1 szpil poprostu wypadek przy pracy i bedzie juz dobrze.
A nasze teksty i wypowiedzi nie wynikaja z tego , ze chcemy marudzic tylko ioceniamy to co azdy z nas widzial na szpilu.
Ty jako akcjonariusz i czlonek zarzadu Stowarzxyszenia jak zarazem przedstawiciel kibicow powinienes 1 byc w szatni i ich zj***c.
Nie zj***c za wynik tylko za brak zaangazowania.
Wiekszosc z nas chce widziec walke o kazdy metr boiska, nieustepliwosc i ambicje bo kazdy z nas jest czlowiekiem i wie , ze niekiedy jak nie idzie to nie ma rady ale chociaz zeby sie starali!!!
Wtedy rozumiem , ze mogli narzekac na brak , kasy, na brak podstawowych rzeczy (odrzywki, medykamenty itd) ale teraz na co narzekac??ze , bylo za duzo ludzi ??
ze, presja kibicow byla za wysoka??
to co oni powiedza jak bedziemy grali z Zaglebiem Sosnowiec , ze nie wyleza na szpil bo wtedy dopiero bedzie presja!!!
Mam nadzieje, ze pilkarze sie zmobilizuja i zagraja dla nas z charakterem i zniszcza Radomiak.
Nie chce Ruchu grajacego jak pizdy, pisze to n-ty raz chce Ruch agresywny , nie odpuszczajacy , grajacy presingiem mam nadzieje ze w czwartek taki wlasnie Ruch zobacze i mam nadzieje , ze pilkarze czytaja nasze wypowiedzi i wezma sobie do seRca to co tu piszemy bo my jestesmy z tym klubem na dobre i na zle!!!
pozdRawiam
ps. wstyd Tysiaclecia to leszcze z Gieksy :lol:

Darek

#332 Post autor: Darek » 28 mar 2005, o 15:45

Zgadzam sie z Viro. Po to jest chyba forum aby wymieniac poglądy w tym również to co nas wkurza. Trudno byc zadowolonym po meczu z Szczakową więc co mamy chwalic.?. Co do zmiany trenera to nie jestem za tym aby robic cos w tej chwili. Moim zdaniem zaczekac należy do konca sezonu i wtedy sie nad tym zastanowic. Następny szpil juz w czwartek wiec zobaczymy czy to wypadek przy pracy czy rzeczywiscie tyle potrafią.

Awatar użytkownika
Anmael
Kontakt:

#333 Post autor: Anmael » 28 mar 2005, o 16:19

Boze - zeby to byl wypadek przy pracy ! :wink:
...::: Z pol popiolow dwa feniksy - jezdzcy APOKALIPSY :::...

[img]http://i11.tinypic.com/47wdag1.jpg[/img]

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#334 Post autor: gerhat » 28 mar 2005, o 20:19

szkoda, szkoda, szkoda
ale z gry to te 3 pkt nom sie nie należało, zagrali dobrze tylko 10 min po golu na 1:0 reszta to zalosne próby narzucenia swojego stylu. Czr prysł po zmianie Kaczorowskiego na Molka. NIE DLA DZIECI NA BOISKU, TO CALY KOMENTARZ DLA ZJAWISKA PT. M.MOLEK. Kaczorowski choc tez popełnial błędy ale charował na całym boisku i po stracie nie odpuszczał, a Molo ani razu porządnie nie zagrał. Szczaka wykapowała to szybko i wszystkie ataki szły naszą lewą stroną, ten po którym straciliśmy gola zresztą też.
Przewaga fizyczna Szczaki była widoczna przez cały mecz, a Wyrobek wystawia przeciwko 11 drwalom liliputa. Coś ty nie gro Panie trener.
Z taką pomocą nie bedziemy wygrywać meczy, co najwyżej remisować

Z nadzieją że Mola juz nie zobacza ....,

Poza tym kibice i B.Kalus byli super

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#335 Post autor: jajo » 28 mar 2005, o 20:42

bramka padla po stracie w srodku pola...a strzal byl oddawany z naszej pawej, wiec co molo ma do tego to za bardzo nie wiem..
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

Awatar użytkownika
amra
Kontakt:

#336 Post autor: amra » 28 mar 2005, o 21:23

Viro i tak było, a na cichej jeszcze dzisiej o to była jazda ale o tym pogodomy ofline a nie na forum, a co przyjścia na ruch to pora postów było ale niestety(może i dobrze) piłkarze czytają forum ich rodziny też więc wkurwio mnie i innych jak ludzi co majom dostęp do netu a ch*** o cvymś wiedzom są opiniotwóczy,a nie powinni sie mienić kibicami.
Do wszystkich czytejcie mój post co pisz a nie pojedyńcze zdania
PozdRo do wszystkich
[b][size=167][color=blue] NASZYM HONOREM JEST NASZ KLUB[/color][/size][/b]

[img]http://img55.imageshack.us/img55/7136/naforum0tp.jpg[/img]
[img]http://img233.imageshack.us/img233/1124/narod5zv.jpg[/img]

Viro

#337 Post autor: Viro » 28 mar 2005, o 23:12

amra wiesz o co mi lazi
zawsze bedemy z ta druzyna, jestesmy tam jak graja dobrze i jestesmynjak im nie idzie
wiem, ze pilkarze czytaja forum jak i ich rodziny
i chyba kazdy z nich nie powinien sie wk***iac na nas kibicow bo sami wiedza (mam nadzieje) co za***ali , wiedza , ze nasze oczekiwania sa wysokie i wiedza jak to naprawic , a moga zrobic to tylko na boisku!!!
wiec niech tez nie beda dziecmi przyjma konstruktywna krytyke z pokora i gramy dalej
jak wielu przedmowcow oby to byl tylko wypadek przy pracy

MiG29

#338 Post autor: MiG29 » 28 mar 2005, o 23:17

Wszyscy są kibicami - i Ci mądrzy i Ci, co sie nie znajom. I każdy ma prawo sie wypowiedzieć, nawet jak nie mo za dużo do powiedzenia, ale wystarczy, ze robi to z sercem i mo na myśli dobro Ruchu.

A te piłkarzyki, co to czytają, to niech lepi pomyślom dlo jakiego klubu grajom. Widocznie ktoś tu coś prawdziwego o nich napisoł, by by inaczyj sie nie wk***iali.

Awatar użytkownika
Zoltan
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#339 Post autor: Zoltan » 28 mar 2005, o 23:39

MiG29 pisze:A te piłkarzyki, co to czytają, to niech lepi pomyślom dlo jakiego klubu grajom. Widocznie ktoś tu coś prawdziwego o nich napisoł, by by inaczyj sie nie wk***iali.
i wszystko jasne!
:piwo: MIG!

damank
Kontakt:

#340 Post autor: damank » 29 mar 2005, o 00:29

Amra to, że wypowiadaja sie ludzie co mało wiedza to nic złego ich opinia tyz jest wazno bo jest ich . To że mało wiedza . no coz może polityka informacyjna klubu nie jest taka jak powinna . Tyś jest doinformowany wiec powiedz mi kiedy jo zobocza Ruch walczacy i zapingalający ? Moze jak wszyscy bydom godac że tak super grali i wogóle jak bydymy głaskac te krzyczace a nie grajace gwiazdy to Ruch zawsze bydzie wygrywac ?? To leca na szpil w czwartek i juz zaczynom . Zresztą po co ta cało godka , przeciez my śa od tego zeby przyjść i nic nie godać , kibice sobie . piłkarze sobie a działacze sobie !! i nie zmienia sie nic :(
[color=blue][size=150][b]STOIMY ZWARCI W JEDNYM SZEREGU, ZJEDNOCZENI NIEBIESKĄ SIŁĄ[/b][/size][/color]

Pepek
Kontakt:

#341 Post autor: Pepek » 29 mar 2005, o 17:36

co do meczu to tak to jest jak sie juz wygrywo w szatni... :x

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#342 Post autor: gerhat » 30 mar 2005, o 09:50

jajo pisze:bramka padla po stracie w srodku pola...a strzal byl oddawany z naszej pawej, wiec co molo ma do tego to za bardzo nie wiem..
piłkę starcił w srodku Stanford, po czym poszło natychmiastowe podanie na nieobstawionego zawodnika po naszej lewej (którego Molo odpuscił), który podciągnął parę metrów i podał do srodka, a Węgier wg. mnie strzelał ze środka pola a nie z naszej prawej
Wielu obwiniło za ta bramkę Stanforda, bo stracił piłkę, ale dla mnie wiekszą winę ponosi Molek bo odpuścił zawodnika na swoim skrzydle i pozwolił rozegrać tą akcje przeciwnikowi w przewadze liczebnej.
Straty w pojedynakch jeden na jeden są wkalkulowane w piłkę, natomiast brak krycia to znacznie powazniejszy błąd.
Wyrobek tez chyba nie ma wyobraźni, bo grając trójką obrońców, wystawia na skrzydle Molka, przez co jest on całkowicie nieprzydatny zarówno z przodu jak i z tyłu, bo większośc czasu i sił traci na gonienie przeciwnika, a jak nawet go dogoni to ciągnie resztakami sił, a przy jego warunkach pojedynek siłowy z góry skazany jest na porażkę.

Taki zawodnik może grać w innym ustawieniu, kiedy my dyktujemy warunki gry i mamy przewage w polu, a w sobotnim meczu takich warunków nie było, więc zmiana z Molkiem to wg. mnie duży błąd

kolend

#343 Post autor: kolend » 30 mar 2005, o 13:02

gerhat pisze:
jajo pisze:bramka padla po stracie w srodku pola...a strzal byl oddawany z naszej pawej, wiec co molo ma do tego to za bardzo nie wiem..

Straty w pojedynakch jeden na jeden są wkalkulowane w piłkę
tylko problem jest taki ze nie udalo mu sie przedryblowac lezacego juz chopa - praktycznie na niego wpadl
a brak krycia i asekuracji, a takze brak kondycji mimo obozow przygotowawczych to inna bajka

trzeba liczyc ze ten szpil to byla wpadka

piechol
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#344 Post autor: piechol » 30 mar 2005, o 13:20

kolend pisze: trzeba liczyc ze ten szpil to byla wpadka
Przekonamy sie już jutro.
od małego NIEBIESKI

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#345 Post autor: jajo » 30 mar 2005, o 15:10

nie moze byc tracenie pilki w srodku pola bez ASEKURACJi co sam napisales wkalkulowane...
Byla kontra, to Molo poszedl do przodu, strata Eddiego i nie zdazyl wrocic.
Co wcale nie zmienia tego, ze Molo mial jedno przyzowita akcje w 30 min gry
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

ODPOWIEDZ