TRANSFERY - ZIMA

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Neo
Kontakt:

Re: a gdzie napastnicy jacys nowi

#451 Post autor: Neo » 11 mar 2005, o 22:44

Bolek pisze:
NeoKibol19R20 pisze:
SODA pisze:
kuba fans pisze:panowie nam brakuje napastników z prawdziwego zdarzenia.
te kiedys ty bol ostatnio na meczu.....bo mie rozdopi.
I wiela on mo lot? :x
a wiela ty ?? :lol:
15 :D Mody żech jes, a co :wink:

kuba fans

do sody

#452 Post autor: kuba fans » 11 mar 2005, o 22:50

mam 26 lat chodzi mi o to ze my nie mamy wielu wyboru jesli chodzi o pozycje na ataku . u nas jest tylko srutwa i biza a kto potem jeszcze moze cos pokazac cwielong musi sie jeszcze uczyc sprytu i spokoju pod bramka. 4 dobrych napastnków musiało by byc.

MichalZ

#453 Post autor: MichalZ » 11 mar 2005, o 23:17

:)))) jest jeden taki klub nasz kochany KS RUCH!!!!

Awatar użytkownika
Goscioo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

Re: do sody

#454 Post autor: Goscioo » 12 mar 2005, o 08:31

kuba fans pisze:mam 26 lat chodzi mi o to ze my nie mamy wielu wyboru jesli chodzi o pozycje na ataku . u nas jest tylko srutwa i biza a kto potem jeszcze moze cos pokazac cwielong musi sie jeszcze uczyc sprytu i spokoju pod bramka. 4 dobrych napastnków musiało by byc.
jeszcze jest Blazej ktory moshe zawsze zagrac na ataku i Kaczor ;]

Awatar użytkownika
Neo
Kontakt:

#455 Post autor: Neo » 12 mar 2005, o 10:02

Popatrzcie na to tak. Na runde jesienną Jurek Wyrobek miał problemy z wystawieniem jedenastki na mecz, a co dopiero z ławką rezerwowych. Teraz mamy 24 zawodników. Czyli dwa pierwsze składy. Wybór jest duży, a rywalizacja tymbardziej. Na jesieni nietórzy sie nie przykładali bo i tak wiedzieli, że będą grać, ale teraz nie ma nikt pewności. No to chyba tela. PozdRo :wink:

19_siR_20

#456 Post autor: 19_siR_20 » 13 mar 2005, o 21:41

Teraz ekstraklasa jest nasza !!

fuhr
Kontakt:

#457 Post autor: fuhr » 25 mar 2005, o 14:12

cytat ze stroni Poloni Bytom

Do kadry Polonii dołączyło dwóch zawodników Ruchu Chorzów:
Łukasz Gröhlich oraz Ariel Lindner. Obydwaj są już zawodnikami klubu z Olimpijskiej, wczoraj doszło do transferu definitywnego zawodników.
Wciąż niewiadomo co z Rafałem Zugą, dzisiaj dojdzie do spotkania Polonii z Szombierkami w celu ewentualnego sfinalizowania rozmów o przejściu tego utalentowanego napastnika do niebiesko-czerwonych.

a na naszej glownej pisze ze Lindner jest wypozyczony :roll:

jak jest naprawde?
born and bred Blue!

KS RUCH CHORZOW

Górny Śląsk

bary

#458 Post autor: bary » 27 mar 2005, o 12:06

bary pisze:Bardzo przykro mi to pisać ale Sibik to duże osłabienie nie wzmocnienie,ten człowiek wie tylko jak uciekac od piłki a nie jak nią grać.
A nie mówiłem :cry:

Stona
Kontakt:

#459 Post autor: Stona » 27 mar 2005, o 12:28

ja tam widizałem u Sibika pozytywne zalety w tym meczu jak i negatywy......jedyny zawodnik który próbował zagrywać dolne piłki, pomiędzy obronców, próbował wypuszczać napastnikow (m. in ta akcja z 8 minuty gdy chyba Smarzyski huknoł i torman wybił na róg). Właśnie takie piłki do Śrutwy mogą dać nam wiele bramek...

znowu minusy to: brak kondychy, słaba szybkość, zbyt dużo chaosu w grze, i zbyt dużo niepotrzbenych dryblingów....
za Tobą pójde w ogień, wode..

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#460 Post autor: Scypion » 28 mar 2005, o 08:03

Stona pisze:ja tam widizałem u Sibika pozytywne zalety w tym meczu jak i negatywy......jedyny zawodnik który próbował zagrywać dolne piłki, pomiędzy obronców, próbował wypuszczać napastnikow (m. in ta akcja z 8 minuty gdy chyba Smarzyski huknoł i torman wybił na róg). Właśnie takie piłki do Śrutwy mogą dać nam wiele bramek...

znowu minusy to: brak kondychy, słaba szybkość, zbyt dużo chaosu w grze, i zbyt dużo niepotrzbenych dryblingów....
we Wawlu groł kiedyś taki zawodnik Niemaszczyk ( mom nadzieja zech dobrze znapisol nazwisko ) i on juz pod koniec kariery prawie wcale nie lotol ale umiol tak bal dograc ze od razu byla laga.i tego raczy czeba boczekiwac od sibika i na tym polu nojbardzi zawiodl 90 % podan niecelnych zodny ambcji...ino woski nazelowane...:(

Awatar użytkownika
Goscioo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#461 Post autor: Goscioo » 28 mar 2005, o 12:27

Zas nie krytukujcie tak Sibika bo nie popelnial jakis wiekszych razocych bledow, bo calo druzyna grala bez jaj, nie walczyli moshe dlatego ze tak jak kibice uwierzyli w to ze sa w stanie bez problemu wywalczyc awans a tu psikus i moshe to ich obudzi, ze jak sie straci bala to cza targac za chopek a nie rozkladac rece i ryczec po mlodszych kolegach z druzyny bo to a walce o awans na pewno nie pomoze
pozdRo

juan21

#462 Post autor: juan21 » 28 mar 2005, o 14:01

Sibik sie starol. Ino inni nie lotali i sie nie pokazywali. Ale jo mysla ze to sie wszystko rozkreci i bydzie GIT !

ODPOWIEDZ