Daniel Dziarmaga nie żyje
Apel ! Apeluję do wszystkich znajomych, przyjaciół i kibiców, abyśmy się wszyscy spotkali na ostatnim pożegnaniu Dziarmy. Zróbmy mu NIEBIESKIE pożegnanie, bo miał NIEBIESKIE serce. Znałem go dobrze i wiem, że ten człowiek, przyjaciel, kibic i piłakarz, życzyłby sobie tego. Zróbmy mu pożegnanie na miarę tego, czemu poświęcił swoje krótkie życie. Niechaj jego syn Max (2 tyg.) zapamięta swego ojca jako Wielkiego i szanowanego człowieka sportu. Wierzcie mi - zasłużył na to !
<*><*><*>

- KOCHŁOWICE
- Kontakt:
Opuszi pisze:Apel ! Apeluję do wszystkich znajomych, przyjaciół i kibiców, abyśmy się wszyscy spotkali na ostatnim pożegnaniu Dziarmy. Zróbmy mu NIEBIESKIE pożegnanie, bo miał NIEBIESKIE serce. Znałem go dobrze i wiem, że ten człowiek, przyjaciel, kibic i piłakarz, życzyłby sobie tego. Zróbmy mu pożegnanie na miarę tego, czemu poświęcił swoje krótkie życie. Niechaj jego syn Max (2 tyg.) zapamięta swego ojca jako Wielkiego i szanowanego człowieka sportu. Wierzcie mi - zasłużył na to !![]()
![]()
<*><*><*>
Popieram w 100%-ach. Był Wielkim człowiekiem.
Dam znać jak dowiem się kiedy pogrzeb
Statystyki mówią o 33 meczach rozegranych w Ruchu. Pamiętamy, że Dziarma był wychowankiem i wielką nadzieją Ruchu. Doliczając mecze w trampkarzach, juniorach, II-giej drużynie i mecze w Pucharze Polski to ilość występów z /R\ na piersi byłaby imponująca. Wychowanków wyróżnia to że swój klub mają w sercu, a nie tylko w historii kariery. Praktycznie wychowywał sie na Cichej.
Był szanowanym piłkarzem, trenerem, nauczycielem, kolegą, a przede wszystkim wspaniałym człowiekiem.
2 tygodnie temu spełniło się jego największe marzenie, obiecywał, że Maksiu będzie grał w lidze ...
[*]
Powiadomię o pogżebie
Był szanowanym piłkarzem, trenerem, nauczycielem, kolegą, a przede wszystkim wspaniałym człowiekiem.
2 tygodnie temu spełniło się jego największe marzenie, obiecywał, że Maksiu będzie grał w lidze ...
[*]
Powiadomię o pogżebie
-
- Kontakt: