Daniel Dziarmaga nie żyje

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
willem

#46 Post autor: willem » 8 mar 2005, o 17:03

Daniel Zawsze Bedziemy z toba [*][*][*]Wiecczny Odpoczynek Racz Mu Dać Panie .

Opuszi

#47 Post autor: Opuszi » 8 mar 2005, o 17:19

Apel ! Apeluję do wszystkich znajomych, przyjaciół i kibiców, abyśmy się wszyscy spotkali na ostatnim pożegnaniu Dziarmy. Zróbmy mu NIEBIESKIE pożegnanie, bo miał NIEBIESKIE serce. Znałem go dobrze i wiem, że ten człowiek, przyjaciel, kibic i piłakarz, życzyłby sobie tego. Zróbmy mu pożegnanie na miarę tego, czemu poświęcił swoje krótkie życie. Niechaj jego syn Max (2 tyg.) zapamięta swego ojca jako Wielkiego i szanowanego człowieka sportu. Wierzcie mi - zasłużył na to ! :cry: :cry: :cry: <*><*><*>

Awatar użytkownika
KOCHŁOWICE
Kontakt:

#48 Post autor: KOCHŁOWICE » 8 mar 2005, o 17:26

Gdzie pogrzeb :?: o ktorej :?: :cry: [']
[img]http://i13.tinypic.com/878d09k.jpg%20%20[/img]

Opuszi

#49 Post autor: Opuszi » 8 mar 2005, o 17:37

Jak tylko się dowiem, dam znać. Z tego co wiem, to na 99% w Chorzowie. Podejrzewam, że w tym tygodniu. Klepsydry jeszcze nie wiszą. Wszyscy są jeszcze w ciężkim szoku... <*> Niech nas będzie dużo ! <*>

Dzyn

#50 Post autor: Dzyn » 8 mar 2005, o 19:27

[']

czoRny

#51 Post autor: czoRny » 8 mar 2005, o 22:07

Opuszi pisze:Apel ! Apeluję do wszystkich znajomych, przyjaciół i kibiców, abyśmy się wszyscy spotkali na ostatnim pożegnaniu Dziarmy. Zróbmy mu NIEBIESKIE pożegnanie, bo miał NIEBIESKIE serce. Znałem go dobrze i wiem, że ten człowiek, przyjaciel, kibic i piłakarz, życzyłby sobie tego. Zróbmy mu pożegnanie na miarę tego, czemu poświęcił swoje krótkie życie. Niechaj jego syn Max (2 tyg.) zapamięta swego ojca jako Wielkiego i szanowanego człowieka sportu. Wierzcie mi - zasłużył na to ! :cry: :cry: :cry: <*><*><*>

Popieram w 100%-ach. Był Wielkim człowiekiem.

Dam znać jak dowiem się kiedy pogrzeb

TP

#52 Post autor: TP » 9 mar 2005, o 09:34

Statystyki mówią o 33 meczach rozegranych w Ruchu. Pamiętamy, że Dziarma był wychowankiem i wielką nadzieją Ruchu. Doliczając mecze w trampkarzach, juniorach, II-giej drużynie i mecze w Pucharze Polski to ilość występów z /R\ na piersi byłaby imponująca. Wychowanków wyróżnia to że swój klub mają w sercu, a nie tylko w historii kariery. Praktycznie wychowywał sie na Cichej.
Był szanowanym piłkarzem, trenerem, nauczycielem, kolegą, a przede wszystkim wspaniałym człowiekiem.
2 tygodnie temu spełniło się jego największe marzenie, obiecywał, że Maksiu będzie grał w lidze ...

[*]

Powiadomię o pogżebie

TP

#53 Post autor: TP » 9 mar 2005, o 23:23

Pogrzeb Daniela odbędzie się w sobotę o g. 9.00 w Kościele św. Jadwigi na ul. Wolności w Chorzowie.

Gość

#54 Post autor: Gość » 10 mar 2005, o 09:19

[*][*][*]

Opuszi

#55 Post autor: Opuszi » 10 mar 2005, o 18:01

Potwierdzam... pogrzeb w sobotę o 9:00 w kościele Jadwigi w Chorzowie. Pożegnajmy człowieka, który miał "R" w seRcu :cry: W czwartek dostał pieniądze i kupił swemu synowi wózek, a w sobotę :cry: QURWA ! DLACZEGO !!!

Bolek
Kontakt:

#56 Post autor: Bolek » 11 mar 2005, o 15:26

Wszyscy kibice proszenie sa o przyjscie do kosciola w szalikach klubowych

Pogrzeb odbędzie się w sobotę o g. 9.00 w Kościele św. Jadwigi na ul. Wolności w Chorzowie.
[img]http://www.widzewlodz.pl/images/logo/chorzow_d.jpg[/img]

Zablokowany