Kasa na sektorówke

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#46 Post autor: Patton » 30 lis 2004, o 15:20

Sila argumentu nic nie osiagnieto na swiecie Gerhatku... 8) A argumentem sily... To co teraz masz w zyciu :wink:
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#47 Post autor: gerhat » 30 lis 2004, o 15:53

Pattonku to są odwieczne dylematy co jest lepsze i jednoznacznej odpowiedzi nie ma.
Jak tu być orłem i jednocześnie nie mieć ptasiego mózgu?
:wink:

Gość

#48 Post autor: Gość » 30 lis 2004, o 18:45

te ku*** nie kasujcie moich postow do ch*** :!: :!: :!:

jak ktos pocisnie komus z ekipy to posty sa caly czas ale jak ja komus wbije to mnie zaraz kasujecie

zomowskie metody :!:

Gość

#49 Post autor: Gość » 30 lis 2004, o 18:53

Dobre z tymi co jo sie miol cos wyjasnic to wyjasniol jo, moze mnie nie kiedy ponosi, ale w slosznej sprawie bo k... nie chca sie pewnego poranka obodzic i poczoc sie tak jak kibice Poloni Bytom lub innych slaskich klubow co wszytko im odeszlo.Momy szansa odbodowac to co my dlogie lata bodowali i do tego daza zeby bylo jak najlepiej.Niebyda sie dlozej sam rozpisywac bo pisarz ze mnie nie jest. Powiem tyle kto chce pomoc to pomorze a kto nie to juz od niego wybor. Mysla ze zno wzniesiemy sie na wyrzyny.

Awatar użytkownika
AdiC
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#50 Post autor: AdiC » 1 gru 2004, o 12:42

Rozumia Bogasa że chcioł dobrze. Już my sie pogodali i wyjaśnili. Tak to już jest że czasami pod wpływem chwili ulegomy impulsom. Mie sie to udzieliło. Pozdro dla Ultras.
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!

Bosman

#51 Post autor: Bosman » 5 gru 2004, o 13:35

Dobry pomysł na Sektorówkę

Bosman

#52 Post autor: Bosman » 5 gru 2004, o 13:41

:fana:

Kod: Zaznacz cały

[list][list=][img][/img][url][b][i][u] Co powiecie na Przyjadom kibice na hala na mecz[/u][/i][/b][/url][/list][/list]

Gość

#53 Post autor: Gość » 6 gru 2004, o 19:43

Dzieki ze popierasz nasz pomysl ale jeszcze lepiej jakbys mogl cos dociepnac :lol:Jak ktos chce zaplacic pieniadze na ULTRAS lub Sektorowke to byda na szpilu do 18.45

Bolek
Kontakt:

#54 Post autor: Bolek » 8 gru 2004, o 17:35

dzieki wszystkim co wplacicli na sektorowke, czekamy na wiecej :)
[img]http://www.widzewlodz.pl/images/logo/chorzow_d.jpg[/img]

Awatar użytkownika
Gucio
Kontakt:

#55 Post autor: Gucio » 9 gru 2004, o 16:28

Bolek,
napisz mi na priva ila to tam doszlo na te konto i czy cos pociongli :?:

naRka Gucio :lol:

Gość

#56 Post autor: Gość » 12 gru 2004, o 18:22

te Figaro ic sie takie ciolstwa pisaci kas indziej ale nie sam.

figaro

#57 Post autor: figaro » 19 gru 2004, o 01:49

te bogas o h... ci chodzi jo zjeboł goscia kiery godoł gupoty na RUCH i zostoł potym zbanowany a ty niy wiysz o co chodzi i sie czepiosz pozdro dla ciebie jak zes to żle zrozumioł twoja sprawa ale pomysl trocha czymu jo tak napisoł :szal:

Bosman

#58 Post autor: Bosman » 29 gru 2004, o 21:05

JA dałem tyle KASY ile mogłem dla mojego klubu Ks Ruch Chorzów

Gość

#59 Post autor: Gość » 4 sty 2005, o 17:34

Witam wszystkich kibicow Ruch Chorzow i nie tylko. Rozmawialem z Bolkiem i jak wiadomo zbiorka na sektorowke nie idzie zbytnio dobrze troszka mi zal bo np.te pyndzle z katowic majom juz pare tysiecy zlotych nazbierne tak samo jak Zaglebie S-ce a my mamy dopiero kilka setek to wiec lipa jest . Duzo ludzi mowi mi lub Bolkowi ze wplaci jak bydzie sezon lub cos takiego mysla i czymia wos za slowo ze tak bydzie i przypominom ze jest konto na ktore mozna wplacac pieniadze badzmy lepisi niz nasi rywal i pokarzymy kto jest najlepszy.PozdRawiam

ODPOWIEDZ