podsumowanie rundy

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#31 Post autor: jajo » 28 lis 2004, o 14:34

Często pojawiało się tutaj narzekanie na Tobrka, bo fakt, że nie zachwycał, ale teraz jak przeglądam te bramki to trochę udziału tam miał:
- Radomiak Ruch
- Ruch Piast
- Ruch Świt na 2 1
Wszytskie te mecze wygraliśmy tą jedną bramką.
P.S> nie mam głosu w relacjach tv z derbów z gieksą. Nie ma głosu czy to coś u mnie?
Ostatnio zmieniony 28 lis 2004, o 14:44 przez jajo, łącznie zmieniany 1 raz.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

Piotrek Ch

#32 Post autor: Piotrek Ch » 28 lis 2004, o 14:37

Z Kszo i z Młwą straciliśmy gupio punkty ale narazie miejsce w tabeli jest dobrą pozycją by zatakować nawet czołówke

KK
Kontakt:

#33 Post autor: KK » 28 lis 2004, o 14:57

jajo pisze:nie mam głosu w relacjach tv z derbów z gieksą. Nie ma głosu czy to coś u mnie?
nagrywalem to szmat czasu temu i nie zgralem dzwieku :x :oops:
Volek - powinno hulac to... nie wiem co jest grane? ale to chyba yno Ciebie przeskakuje, moze sproboj jeszcze roz zessac?

rafal.wojciechowski2

#34 Post autor: rafal.wojciechowski2 » 30 lis 2004, o 14:55

mysle że na stan jaki ruch zaczynał runde to moim zdaniem pozycja jaką zajmuja jest miłym zaskoczeniem biorac pod uwage ze wiekszość myślała że niebiescy będą na samym dnie

maciek73

#35 Post autor: maciek73 » 10 gru 2004, o 08:48

Z tym składem na atak na liga nie ma szans.
Brak rezerw (Mława pokazała to dobitnie) , ale i pierwszy skład potrafi zagrać katastrofalnie (np.Sosnowiec, gorole byli lepsi umiejętnościami i co gorsza zdecydowanie lepsi ambicją i zaangażowaniem). Pomijam tu w ogóle początek sezonu, bo potem było lepij, ale ino na Cichej (coś jest generalnie nie tak z wyjazdami i tu jest kłopot, bo z Radomskiem i Radomiakiem na wyjazdach to mu jush grali, ale z drużynami trocha lepszymi same ftopy)

Pavlique
Kontakt:

#36 Post autor: Pavlique » 10 gru 2004, o 20:15

W Bielsku, Polkowicach na Widzewie tyz zagrali z jajiym wiync cza pisac jak richtig było a niy uogólniac bo w tym som dobre gorole i czerwone małpy;
pozdr :wink:
I'm a man who walks alone

Stona
Kontakt:

#37 Post autor: Stona » 30 gru 2004, o 11:26

nie wiedzilem gdzie zadac to pytanko...ale chcialem sie zapytac kumatych co jest ze zdrowiem Piotrka Mosóra?? zagra jeszcze w tym sezonie?? bylby naprawde wzmocnieniem(w walce o awans...:p ) na wiosna gdyby powrocil do formy sprzed kontuzji.....zycza mu powrotu na boisko....3maj sie!! :wink:
za Tobą pójde w ogień, wode..

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#38 Post autor: radzion » 30 gru 2004, o 14:51

Klimzowiec pisze:nie wiedzilem gdzie zadac to pytanko...ale chcialem sie zapytac kumatych co jest ze zdrowiem Piotrka Mosóra?? zagra jeszcze w tym sezonie?? bylby naprawde wzmocnieniem(w walce o awans...:p ) na wiosna gdyby powrocil do formy sprzed kontuzji.....zycza mu powrotu na boisko....3maj sie!! :wink:
z tego co wiem to twoje zyczenie prawdopodobnie sie spelni,no ale lepiej jakby o tym napisal ktos kto jest blizej manszaftu

KK
Kontakt:

#39 Post autor: KK » 30 gru 2004, o 15:37

Piotrek normalnie juz chodzi wiec chyba wznowi treningi wraz z poczatkiem przygotowan. Ale KTOS ma zrobic material o Moskicie na lamach www w przyszlym tygodniu ;)

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#40 Post autor: jajo » 30 gru 2004, o 17:15

Moskit juz gra..wlaczcie se polsat sport.. reprezentacja ligi polsiej
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

Gość

#41 Post autor: Gość » 30 gru 2004, o 17:53

jajo pisze:Moskit juz gra..wlaczcie se polsat sport.. reprezentacja ligi polsiej
no wlansie chcialem o tym napisac, ale widze, ze mnie ubiegles :P

gra noirmalnie czyli od nowego sezonu bedzie juz grac :D

ODPOWIEDZ