[28 kolejka] Wisła Kraków vs Ruch Chorzów 24.05 godz 18:00
- SODA
Re: [28 kolejka] Wisła Kraków vs Ruch Chorzów 24.05 godz 18:
troche jestem spózniony ..praca, remis na Wiśle na prawde dobry
WiaRa czyni cuda
WiaRa jest mądrością
WiaRa jest mądrością
-
- Kontakt:
...bez tych 7 bramek już byś "świętował" spadek gamoniu !pko pisze:tak wspierac go bo po sezonie odchodzi ... co za kretynizm ... moze mu jeszcze dołozysz ze swojej kieszeni ... chociaz STOP!!! moze tu to jo bych dociep cos od siebie byle tylko tego goscia juz nie ogladac
Sorry, ale tego już nie da czytać! Piech więcej strzelał? A kto mu dogrywał? Czyż nie Jankowski ?! Zapomnieliście jaka to była fajna para, tyle razy chwalona przez komentatorów?? Teraz po prostu NIE MA Z KIM GRAĆ.
Najpierw zbierał baty, że nie strzelał. Potem, że po bramkach się nie cieszył. Następnie że za mało strzela. Przy tym wszystkim wypominając mu gorolskie pochodzenie i jedno szczeniackie zachowanie niewyrobionego piłkarza (przybijanie "piątek" z kibicami Legii).
To jakiś ewenement - nie znam żadnego kibica innej drużyny, który by non-stop jechał po swoim piłkarzu, za to że (strzela bramki?) jest gorolem/hanysem/czornym/żółtym czy innym "odmieńcem".
Żałosne.

@SODA: co Ty tam wiesz - mecz zje..ny prze Jankowskiewgo przeca...

Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
-
- Kontakt:
Jankes Jankes 3maj się!! Ch.j z tym co p..........ą, hej Jankes jesteśmy Tobą!!
-
- Kontakt:
Nie wiem wiem tylko RuchHarpo pisze:Lech-PDB też?
-
- Kontakt:
to podaj mi na PW wyniki z Legią i Jagą i kto spadniepapar1 pisze:Nie wiem wiem tylko RuchHarpo pisze:Lech-PDB też?

Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- SODA
następny W-F-fista
WiaRa czyni cuda
WiaRa jest mądrością
WiaRa jest mądrością
-
- Kontakt:
Nie każdy mecz jest ustawiany a chcesz to Ci na pw podam skąd mam infoElmer pisze:to podaj mi na PW wyniki z Legią i Jagą i kto spadniepapar1 pisze:Nie wiem wiem tylko RuchHarpo pisze:Lech-PDB też?Będę spokojniejszy wówczas

- atleticomadryt
- Kontakt:
Jankowski dzieki temu, ze bal sie strzelic bramke Legi choc mial ku temu wysmienite okazje, a wobec braku odpowiedniego profesjonalnego zachowania wobec zmarnowanych sytuacji stracil wiarygodnosc i szacunek wsrod stolecznych dzialaczy sportowych i nie ma juz szans zagrac z elka na piersi |-).
Patent na Legie mial nasz Arek Piech!
Pozdrawiamy Arka bardzo glosno!
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
Patent na Legie mial nasz Arek Piech!
Pozdrawiamy Arka bardzo glosno!
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
„Naszym HonoRem WieRnosc jeeeeeesst - Naszym Klubem (H)KS RUCH”
"z wychowankami i lokalnym wsparciem, nie potrzeba obcokrajowców"
"z wychowankami i lokalnym wsparciem, nie potrzeba obcokrajowców"
-
- Kontakt:
nasz Arek Piech ?

- Zip
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Znasz przyszłe wyniki? Chętnie bym u buka postawiłpapar1 pisze:Nie wiem wiem tylko RuchHarpo pisze:Lech-PDB też?
In Siemian We Trust
-
- Kontakt:
chlopie bez tych 7 bramek spadek?jak to by byl o 5% lepszy napastnik to by od 3 kolejek my byli utrzymani.Co to za Argument ze strzelil 7 bramek jak POWINIEN przynajmniej drugie tyle.Nie interesuja mnie jego sympatie.On MUSI strzelac takie sytuacje bo inaczej wyladuje w 2 lidze a nie w legii.Sorry ale Jankowski jest BARDZO BARDZO slaby.Mam nadzieje ze odejdzie...[/list][
ote="Harpo"]
Sorry, ale tego już nie da czytać! Piech więcej strzelał? A kto mu dogrywał? Czyż nie Jankowski ?! Zapomnieliście jaka to była fajna para, tyle razy chwalona przez komentatorów?? Teraz po prostu NIE MA Z KIM GRAĆ.
Najpierw zbierał baty, że nie strzelał. Potem, że po bramkach się nie cieszył. Następnie że za mało strzela. Przy tym wszystkim wypominając mu gorolskie pochodzenie i jedno szczeniackie zachowanie niewyrobionego piłkarza (przybijanie "piątek" z kibicami Legii).
To jakiś ewenement - nie znam żadnego kibica innej drużyny, który by non-stop jechał po swoim piłkarzu, za to że (strzela bramki?) jest gorolem/hanysem/czornym/żółtym czy innym "odmieńcem".
Żałosne.
[/quote]

...bez tych 7 bramek już byś "świętował" spadek gamoniu !pko pisze:tak wspierac go bo po sezonie odchodzi ... co za kretynizm ... moze mu jeszcze dołozysz ze swojej kieszeni ... chociaz STOP!!! moze tu to jo bych dociep cos od siebie byle tylko tego goscia juz nie ogladac
Żałosne.

chorzowski