Ojrzyński takich sobie dobrał zawodników..czy u nas będzie miał taką możliwość..przecież niektórzy mają u nas długie kontrakty..poza tym boję się że taki Ojrzyński ze swoim drwalowym stylem gry zniszczy nam Figo..i Jankesa..jedyny plus Ojrzyńskiego jest taki że w Koronie tez nie płacą ale nikt tam nie robi larma..mimo wszystko nie chciałbym w Ruchu widzieć takich drwali jak Kuzera..jedenego chłopa to widziałbym Janote..a myślę że kilku Koroniarzy chciałby wyciagnac..19gorek20 pisze:Tylko ze jedynym trenerem w polsce ktory nie da sobie nasrac na glowe a jego druzyna zawsze zostawia serce na boisku jest Leszek Ojrzynski . Czy go wyciagniemy z Korony ? Watpie
[24 kolejka] Górnik Zabrze - Ruch Chorzów 28.04.2013 17:00
-
- Kontakt:
Re: [22 kolejka] Górnik Zabrze - Ruch Chorzów 28.04.2013 17:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
O czym wy tu dyskutujecie? O zmianie trenera? Nasz ma się dobrze i nikt go nie zwolni. Jest fajnie 

- GůRny_Ślůnsk
- Kontakt:
Jaki Pan taki kRam...
- ObeRschlesien
- Kontakt:
To samo godomy unos oni chyba się pogryzli albo trener go nie trawi a powiedzcie jako kontuzja mo Tymiński bo nikaj infa nie nijak czy to jakie ściema ino trener tuż go nie widziol w składzie bo juz nie wiem co myśleć a wystawienie kikuta to sabotaż
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]

- Michalik85
- Kontakt:
niestety... w takim meczu, w meczu derbowym oczekiwałem większego zaangażowania w gre... sezon jest stracony, niepoprawni optymiści mam nadzieje ze skonczyli marzyć o pucharach... zreszta - z taka gra? z czym do ludzi...
nie wiem czemu Lewczuk nie gro od poczatku...
Kikut - prosza Cie dej sie spokoj juz...
Panka wogóle mnie nie zachwyco tak samo jak Stawar no i co najważniejsze
Zielinski miej odrobina chonoru i odejdź po sezonie... prosza... !!
nie wiem czemu Lewczuk nie gro od poczatku...

Kikut - prosza Cie dej sie spokoj juz...
Panka wogóle mnie nie zachwyco tak samo jak Stawar no i co najważniejsze
Zielinski miej odrobina chonoru i odejdź po sezonie... prosza... !!

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
co do kikuta , chyba najtrafniej podsumował jego gre Śrutwa:
Co do Kikuta, to myślę, że to był jego ostatni mecz w koszulce Ruchu. Powinien poskładać sprzęt, podziękować pani magazynierce i zająć się pisaniem pism do PZPN-u. To chyba mu lepiej wychodzi niż granie w piłkę. To co wyprawiał na boisku - dawno czegoś takiego nie widziałem. Polska piłka dawno nie widziała tak słabego zawodnika, jak Kikut w meczu z Górnikiem. Chyba nawet komentatorzy Canal Plusu to podkreślili. W 36. minucie został ściągnięty z boiska i myślę, że już pora zakończyć przygodę z Ruchem. Pochylić czoło i odejść. Ani jednego dobrego meczu, a derby to już było podsumowanie całości.
Co do Kikuta, to myślę, że to był jego ostatni mecz w koszulce Ruchu. Powinien poskładać sprzęt, podziękować pani magazynierce i zająć się pisaniem pism do PZPN-u. To chyba mu lepiej wychodzi niż granie w piłkę. To co wyprawiał na boisku - dawno czegoś takiego nie widziałem. Polska piłka dawno nie widziała tak słabego zawodnika, jak Kikut w meczu z Górnikiem. Chyba nawet komentatorzy Canal Plusu to podkreślili. W 36. minucie został ściągnięty z boiska i myślę, że już pora zakończyć przygodę z Ruchem. Pochylić czoło i odejść. Ani jednego dobrego meczu, a derby to już było podsumowanie całości.
SeRce w Bieli kRew w Błękicie KS RUCH Chorzów to moje życie
- Renegat1988
- Kontakt:
Jeżeli nasze patałachy oglądali dziś walke Jagi z Lechitami i śmiom nadal twierdzić że w derbach "WALCZYLI" to niech wszyscy spier..... !!!
bo jeżeliby tak przegrali to nikt nie miał by do nich pretensji.
Ciśnienie na ławce, każdy drze morde jeden na drugiego, Hajto lata jak poparzony.... u Nas na ławce cisza jak makiem zasiał
Nie odemnie to zalezy ale chyba WSZYSSCY uważamy że należy im się cieżki opier... za to co zrobili, a własciwie w jaki sposób to zrobili i że bedzie to odpowiednio podkreślone przy najbliższej okazji (Piast)
a o wymianie koszulek , zakładaniu ją na lewą strone i to że zakłada ją na siebie ....... nie mom słów
bo jeżeliby tak przegrali to nikt nie miał by do nich pretensji.
Ciśnienie na ławce, każdy drze morde jeden na drugiego, Hajto lata jak poparzony.... u Nas na ławce cisza jak makiem zasiał
Nie odemnie to zalezy ale chyba WSZYSSCY uważamy że należy im się cieżki opier... za to co zrobili, a własciwie w jaki sposób to zrobili i że bedzie to odpowiednio podkreślone przy najbliższej okazji (Piast)
a o wymianie koszulek , zakładaniu ją na lewą strone i to że zakłada ją na siebie ....... nie mom słów
-
- Kontakt:
Za ten mecz (oprócz Kamyka, Skutera, Baszcza, Figo, Jankesa i Lewczuka no i może jeszcze Ecika) nasze "gwiazdy", które wczoraj się popisały, powinny karnie wylądować w ME. Kadrę uzupełnić młodymi wyróżniającymi się zawodnikami i dograć ten sezon do końca. 
A i jeszcze jedno trener Pyskała nie powinien dać im dotknąć bala. Mają cały trening lotać wokół stadionu na oczach młodych piłkarzy. A jak któremuś się to nie spodobo i odmówi to proszę bardzo do prezesa pisać pismo o rozwiązanie kontraktu. Jak któryś załatwi sobie L-4 to nasłać na niego ZUS do domu. To jest jedyne rozwiązanie bo ich już nic nie nauczy. Mają cierpieć tak jak My kibice cierpimy oglądając ich poczynania na szpilplacu.

A i jeszcze jedno trener Pyskała nie powinien dać im dotknąć bala. Mają cały trening lotać wokół stadionu na oczach młodych piłkarzy. A jak któremuś się to nie spodobo i odmówi to proszę bardzo do prezesa pisać pismo o rozwiązanie kontraktu. Jak któryś załatwi sobie L-4 to nasłać na niego ZUS do domu. To jest jedyne rozwiązanie bo ich już nic nie nauczy. Mają cierpieć tak jak My kibice cierpimy oglądając ich poczynania na szpilplacu.
-
- Kontakt:
GRe: [22 kolejka] Górnik Zabrze - Ruch Chorzów 28.04.2013 17
Banda NIEUDACZNIKÓW, takie komentarze typu " Górnik był od nas lepszy przede wszystkim w pierwszej połowie. Przespaliśmy ją i cieżko było potem cokolwiek zrobić. Grali o wiele aktywniej i mieli przewagę na skrzydłach".Tego nie idzie słuchać,pieprzeni najemnicy!!!
Tyż myśla że opier... im się należy i na Dziesionie im go zgotujemy.
Tyż myśla że opier... im się należy i na Dziesionie im go zgotujemy.
JESTEŚMY NAJLEPSI !!!
- adriansh
- Kontakt:
Nie dosć że czorny to jeszcze z zabrza w naszy niebieski tresce, ten co mu doł ta treska powinien wydupiać z Ruchu ! Mom nadzieja że to fotomontaż. Jakich czasów my sie doczekali, zero Honoru i ambicji. Jo by mu nawed zoki nie doł !!! Jedynie z mokrego lacia wiecie od kogo ??? 

-
- Kontakt:
niy wiym jak to napisac bo na prowdy niy wiym,kiedys nawet niy myslol czlowiek o tym zeby zabie dac treska zeby taki szpil odpuscic to co tera sie robi i co te pedalskie gwiazdy robiom i myslom ze mogom robic bo widocznie mogom skoro caly czos slyszom nic sie niy stalo abo jestescie lepsi to taki je efekt no ale chu...j widocznie jest zech stary i tak mo byc,czego to czlowiek dorzyl 

-
- Kontakt:
Chyba Djokic mu dowoł
-
PODOLIŃSKI z Ząbek za trenera !
- R1
- Kontakt:
Tak se tu wchodza co chwila i z niecierpliwością zaglądom czy już Zielinskiego wyciepli.
ehhhhhhhhhhhhh zaś nic
pozdRo
ehhhhhhhhhhhhh zaś nic
pozdRo