Tylko zastanawio mie jedno rzecz..co jest kur... z ta obrona?

Jak to był łon to mo pecha http://katowice.gazeta.pl/katowice/1,35 ... l#TRrelSSTm-p pisze:Nawałka latał na paralotni i obczajał naszą taktykę przed derbami.
A na serio to słabo w pierwszej i w miare dobrze w drugiej. Cieszą punkty.
lukasz1 pisze: Nie potrafię zrozumieć ludzi, którzy nie poszli na ten mecz tak po prostu.
Swiete slowa.Zrob swojo robota dobrze, ale nie badz dywersantem.Pozniej mozna dochodzic swoich finansowych naleznosci z tytulu wczesniej podpisanej umowy, ktora zostala zawarta pomiedzy grajkiem, a danym klubem pilkarskim.radzion pisze: [...]rozumiem ze nie placa,m ze sa poslizgi, nie jeden z nas podbne przypadki przerabial u siebie w robocie. kazdy chce miec placone za robote, ale nie dochodzi do mnie zeby pracownik jakiejkolwiek firmy celowo spier..,... jakas robote na znak protestu. a tak to wyglada u nas[...]
Dobrze ze ktos poza mna to widziol bo juz myslolech ze mom omamy. To byl BARDZO DZIWNY ruch z Kikutym na lewyj ale niy dziwcie sie Zielinskimu ze podejmuje takie decyzje skoro tak to wyglado na treningach a w szpilu jakos niy wypalo...'PYJTER' pisze: Może nie mo formy gdybom ale tak jak ktoś pisoł przypatrywałech się rozgrzewce i synek mo fest dobrze ułożono ta noga potrafi wciepnąć tak bala że palce lizać aż nie mogłem uwierzyć...
Czy wedlug "expertow" to nie wiem bo tu zdania sa mieszaneotóż wg "expertów" :
Wisła - przy odrobinie szczęscia mo szansa na puchary
Od dluzszego czasu jestem zwolennikiem powrotu do takiego ustawienia. Pojawiaja sie oczywiscie sluszne glosy pt kto drugi? No bo Kuswik i Smektala rozczarowanie, 'Wtorek' to juz w ogole VIP na szpilach.. Z tym ze pamietajmy ze ich dotychczasowe osiagniecia (z trenerem Zielinskim) to gra w systemie z jednym napastnikiem i albo grali jako zmiennicy (Kuswik) - zdarzylo sie wprowadzenie Kuswika jako drugiego napastnika ale na bodajze 7 minut przed koncem szpilu; albo w srodku boiska (Sultes) gdzie mieli zupelnie inne zadania niz gra jako np egzekutor. Zielinski uwaza ze transfer Cieslewicza nie byl korzystny dla druzyny ale porownujac Jego inne decyzje (np Chwastek) oraz to ze Lukasz wciaz zdobywa te bramki (czyli jest skuteczny czego u nas najbardziej brakuje) wydaje mi sie ze pozegnanie Cieslewicza bylo najgorsza decyzja Zielinskiego w Ruchu. Gorsza nawet od wystawiania Kikuta i to nawet od wystawiania go na lewej stronie..'PYJTER' pisze:Ta... co by tu napisać... Cieszą 3 punkty fajnie że zagrali do końca... Kikut... eh... nie byda po synku jechoł bo szkoda mi go po prostu ręce opadały czasami co robił ale czy to jego wina że trenejro Zielu wystawia go na pozycji na któej z góry skazany jest na porażka...?? Może nie mo formy gdybom ale tak jak ktoś pisoł przypatrywałech się rozgrzewce i synek mo fest dobrze ułożono ta noga potrafi wciepnąć tak bala że palce lizać aż nie mogłem uwierzyć... Szkoda że jak Jankes idzie do przodu to dopiero 5m za nim idą następni i nie mo synek do kogo dograć jak był piech to zawsze wyskakiwoł mu zza pleców i pędził na brama. Może w końcu można by Niedzielana spróbować... może zmienić trocha taktyka i wystawić 4-4-2 no ale jo sie moga pisać to Zielarz rozdaje karty oby my z twarzą wyszli na koniec sezonu...
P.S. Trocha bez sensu że tak jedziecie po tym Kikucie naprowdy to trener go wsadza do składu i daje zadania a że on sie nie sprawdzo na ty pozycji a trener tego nie widzi to inna para kaloszy...
P.S.2. Musiał chyba nos zapamięta
To ja do końca rundy poproszę o takie kompromitujące mecze.radzion pisze: od kompromitujacego z belchatowem
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], Harpo, Radvan138 i 63 gości