Czyżby krach??

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Neo
Kontakt:

#46 Post autor: Neo » 12 lis 2004, o 15:18

atomic pisze:
kibic1920 pisze:...Mial byc sponsor i to dosyc bogaty ( sprzedaja luksusowe samochody na terenie śląska, małopolski)...
Priorytetem sponsora jest obok wygloszenia wlasnej nazwy m.i. osiagniecie dostepu do potencjalnych klientów.

Z mego punktu widzenia to jest wlasnie problemem dla polskich klubów.

Przecietni ludzie w Polsce kojarza futbol z przekupstwem i zadymami, a kibiców z bandziorami. Dlatego tez frekwencja na stadionach jest taka jaka jest.

Marna ilosc widzów niezbyt zacheca sponsora do inwestycji, to chyba do zrozumienia.

A fakt ze ci co chodza na mecz, raczej nie beda w stanie kupic sobie n.p. luksusowego auta itp. równiez nie przyczynia sie do ulatwienia sytuacji przy poszukiwaniu duzych i bogatych sponsorów.

Pisalem to juz w innym kontekscie: Bez kibiców nie ma profesionalnego sportu. A duzej ilosci kibiców nie bedzie w Polsce dopuki image futbolu sie nie zmieni... a do tego moga sie wlasnie, zreszta w nie malym stylu, przyczynic ci którzy teraz chodza na mecze.
Byłem ostatnio na chacie takim jednym... i wszedłem na nicku NeoKibol (bez końcówki) to się mnie jakiś chłopak czy dziewczyna nie szło odróżnić nicka zapytał czemu jestem kibolem. I sie pytali czy wyrywam krzesełka na meczach :( Taki jest wizerunek kibica... I namawiałem ich żeby chodzili na mecze to mówili, że wolą przed komputerem "bezpiecznie" zobaczyć wynik.

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#47 Post autor: Patton » 12 lis 2004, o 15:36

urzekla mnie twoja historia... :roll:
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

KA
Kontakt:

#48 Post autor: KA » 12 lis 2004, o 15:47

to mi ino wyjaśniyj czymu tak myślom?? fto jes tymu winny?? niy uważosz, że my sami?? bo pozwolomy na akcje take jak ta z 3.05?? dziwisz sie, że sie bojom ludzie prziłajzić na szpile, i że frekfencjo niy przekraczo 3 tyś?? bo jo sie niy dziwia... wcale!! sama żech dugo niy łaziyła, bo niy mom zamiaru citać bez płoty. Jeszcze dugo na Ruchu niy bydzie frekfencji sprzed kilku lot... i bydzie to trwało tak dugo, aż ta cołko choro sytuacjo niy bydzie rozwionzano... chcecie mieć kupa ludzi na szpilach?? to cza tępić tych co łażom na szpile ino po to, co by burdy robić... powiydzcie mi ino czy ftoś widzioł jakoś normalno rodzinka na stadione w ostatnim czasie?? bo to feeest rzadki widok... wszyscy ino godajom, że media tworzom profil "Pseudokibica" i tu mało poprawka to niy media to MY go tworzymy... i może pora w końcu coś zmienić...?? i niy narzekejcie sam na forum non stop ino działejcie!! ludzie DZIAŁEJCIE!!
To wszycko co mom w tyj kwestii do powiydzynio

P.S. Bez urazy NeoKibol, prawie tyś tyn temat poruszył... i tak wyszło... :wink:

Awatar użytkownika
Neo
Kontakt:

#49 Post autor: Neo » 12 lis 2004, o 15:55

KA pisze:to mi ino wyjaśniyj czymu tak myślom?? fto jes tymu winny?? niy uważosz, że my sami?? bo pozwolomy na akcje take jak ta z 3.05?? dziwisz sie, że sie bojom ludzie prziłajzić na szpile, i że frekfencjo niy przekraczo 3 tyś?? bo jo sie niy dziwia... wcale!! sama żech dugo niy łaziyła, bo niy mom zamiaru citać bez płoty. Jeszcze dugo na Ruchu niy bydzie frekfencji sprzed kilku lot... i bydzie to trwało tak dugo, aż ta cołko choro sytuacjo niy bydzie rozwionzano... chcecie mieć kupa ludzi na szpilach?? to cza tępić tych co łażom na szpile ino po to, co by burdy robić... powiydzcie mi ino czy ftoś widzioł jakoś normalno rodzinka na stadione w ostatnim czasie?? bo to feeest rzadki widok... wszyscy ino godajom, że media tworzom profil "Pseudokibica" i tu mało poprawka to niy media to MY go tworzymy... i może pora w końcu coś zmienić...?? i niy narzekejcie sam na forum non stop ino działejcie!! ludzie DZIAŁEJCIE!!

P.S. Bez urazy NeoKibol, prawie tyś tyn temat poruszył... i tak wyszło... :wink:
spoko niy gniywom sie :wink:

a teroz do Pattona :lol:

Ty rozklejosz vlepki na przystanku w świerklańcu kole palaca kawalera?

dzisiej tam jednom leplech (HeyaH Niebiescy) :wink: a reszte na gorach :wink:

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#50 Post autor: Patton » 12 lis 2004, o 16:51

KA pisze:to mi ino wyjaśniyj czymu tak myślom?? fto jes tymu winny?? niy uważosz, że my sami?? bo pozwolomy na akcje take jak ta z 3.05?? dziwisz sie, że sie bojom ludzie prziłajzić na szpile, i że frekfencjo niy przekraczo 3 tyś?? bo jo sie niy dziwia... wcale!! sama żech dugo niy łaziyła, bo niy mom zamiaru citać bez płoty. Jeszcze dugo na Ruchu niy bydzie frekfencji sprzed kilku lot... i bydzie to trwało tak dugo, aż ta cołko choro sytuacjo niy bydzie rozwionzano... chcecie mieć kupa ludzi na szpilach?? to cza tępić tych co łażom na szpile ino po to, co by burdy robić... powiydzcie mi ino czy ftoś widzioł jakoś normalno rodzinka na stadione w ostatnim czasie?? bo to feeest rzadki widok... wszyscy ino godajom, że media tworzom profil "Pseudokibica" i tu mało poprawka to niy media to MY go tworzymy... i może pora w końcu coś zmienić...?? i niy narzekejcie sam na forum non stop ino działejcie!! ludzie DZIAŁEJCIE!!

Moze od siebie zaczniesz? A nie komus wygarniac. Najlatwiej pisac. A co do rodzin - chodza, juz Ty sie o to nie martw. A najlepsza wymowka jest burda i dym, nie macie lepszej wody na mlyn. Smieszne to i tyle 8)

Neo - nie wiem kto, rozklejam gdzie mam okazje i tyle. PozdRo

KA
Kontakt:

#51 Post autor: KA » 12 lis 2004, o 17:13

Patton pisze:

Moze od siebie zaczniesz? A nie komus wygarniac. Najlatwiej pisac. A co do rodzin - chodza, juz Ty sie o to nie martw. A najlepsza wymowka jest burda i dym, nie macie lepszej wody na mlyn. Smieszne to i tyle 8)

Neo - nie wiem kto, rozklejam gdzie mam okazje i tyle. PozdRo
Już jo działom Patton, ty sie o to niy martw, ale powiydz mi lepiyj, czy ty robiysz cosik w tym kerunku?? bo take jak ty to ino gupie teksty pociskajom przed kompem, a jak co do czego przidzie to siedzom cicho i dupom czensom...
Wg mie szpil NIY powinien być równoważony z dymem i to starom sie ludziom tumaczyć, ale jak ludzie majom wierzyć jak na stadionach jes tak jak jes...??
Jeśli łazi o "wygarnianie" jak to żeś pedzioł, to mom ino wonty do tych co wyleźli na murawa wtedy kedy niy mieli... i do tych co stoli prziy niych i ich niy powstrziymali... :? (uważom to za przejaw gupoty, ale to jusz jes zamkniynto sprawa)
P.S. Zauważyłach, że łostatnio cosik agresywny żeś jes w tych swoich "wypowiedziach"... a może mi sie ino tak zdaje...?? :wink:

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#52 Post autor: Patton » 12 lis 2004, o 17:22

Dobre - usmialem sie. Takie jak ja tylko glupie texty pociskaja przed kompem. Masz racje - zwracam honor. Ja tylko siedze i pisze glupoty, do tego agresywny jestem okropnie. Masz 100% racji - mysle, ze inni co mnie znaja dobrze, to potwierdza. :lol: 8)

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#53 Post autor: L_M » 12 lis 2004, o 17:31

potwierdzam, on nawet nie otrafi sie na tyle klubowi poswiecic zeby posiedziec tak jak inni na forum caly dzien... a jak juz siedzi to gupie teksty pisze. pozdRo ;)

fuhr
Kontakt:

#54 Post autor: fuhr » 12 lis 2004, o 20:05

bo przeciez haje na stadionach byly od zawsze :lol: tak przynajmniej twierdza dobrze wiedzacy...

ale jak mowie ze ide na mecz - to pierwsze pytanie jest z kim graja i czy bedzie haja...

dopoki mecz bedzie tylko jednym z elementow tego czegos to bedzie nas meczach malo
born and bred Blue!

KS RUCH CHORZOW

Górny Śląsk

SODA

#55 Post autor: SODA » 12 lis 2004, o 20:43

ku*** przez ta haja my w ku*** stracili ...przeztoncie juz o tym ku*** godac..

:flaga:

KA
Kontakt:

#56 Post autor: KA » 13 lis 2004, o 18:01

SODA pisze:ku*** przez ta haja my w ku*** stracili ...przeztoncie juz o tym ku*** godac..

"Prawda w oczy kole..."

Luke

#57 Post autor: Luke » 13 lis 2004, o 18:14

KA pisze:
SODA pisze:ku*** przez ta haja my w ku*** stracili ...przeztoncie juz o tym ku*** godac..

"Prawda w oczy kole..."
CO BYŁO A NIE JEST NIE PISZE SIĘ W REJESTR!!!Cieszmy się dzisiejszym wynikiem i świetną postawą naszych graczy jak również największego showmana na Ruchu Pana Bogdana i skończmy przeciągać temat o tym co było w maju czy KIEDYKOLWIEK!!!

Awatar użytkownika
vinc84
Kontakt:

#58 Post autor: vinc84 » 13 lis 2004, o 19:40

zadnego krachu nie bydzie

koniec tematu :!: :x
GŮRNY ŚLŮNSK

SODA

#59 Post autor: SODA » 13 lis 2004, o 20:11

KA pisze:

"Prawda w oczy kole..."
co ty dupisz :x :x :x :flaga:

Luke

#60 Post autor: Luke » 13 lis 2004, o 20:24

SODA pisze:
KA pisze:

"Prawda w oczy kole..."
co ty dupisz :x :x :x :flaga:
Zeszliście już w cholerę z tematu.Pamiętajcie o PW. :roll:

ODPOWIEDZ