Patton pisze:KA pisze:to mi ino wyjaśniyj czymu tak myślom?? fto jes tymu winny?? niy uważosz, że my sami?? bo pozwolomy na akcje take jak ta z 3.05?? dziwisz sie, że sie bojom ludzie prziłajzić na szpile, i że frekfencjo niy przekraczo 3 tyś?? bo jo sie niy dziwia... wcale!! sama żech dugo niy łaziyła, bo niy mom zamiaru citać bez płoty. Jeszcze dugo na Ruchu niy bydzie frekfencji sprzed kilku lot... i bydzie to trwało tak dugo, aż ta cołko choro sytuacjo niy bydzie rozwionzano... chcecie mieć kupa ludzi na szpilach?? to cza tępić tych co łażom na szpile ino po to, co by burdy robić... powiydzcie mi ino czy ftoś widzioł jakoś normalno rodzinka na stadione w ostatnim czasie?? bo to feeest rzadki widok... wszyscy ino godajom, że media tworzom profil "Pseudokibica" i tu mało poprawka to niy media to MY go tworzymy... i może pora w końcu coś zmienić...?? i niy narzekejcie sam na forum non stop ino działejcie!! ludzie DZIAŁEJCIE!!
To wszycko co mom w tyj kwestii do powiydzynio
P.S. Bez urazy NeoKibol, prawie tyś tyn temat poruszył... i tak wyszło...

Moze od siebie zaczniesz? A nie komus wygarniac. Najlatwiej pisac. A co do rodzin - chodza, juz Ty sie o to nie martw. A najlepsza wymowka jest burda i dym, nie macie lepszej wody na mlyn. Smieszne to i tyle 8)
Neo - nie wiem kto, rozklejam gdzie mam okazje i tyle. PozdRo
Już jo działom Patton, ty sie o to niy martw, ale powiydz mi lepiyj, czy ty robiysz cosik w tym kerunku?? bo take jak ty to ino gupie teksty pociskajom przed kompem, a jak co do czego przidzie to siedzom cicho i dupom czensom...
Wg mie szpil NIY powinien być równoważony z dymem i to starom sie ludziom tumaczyć, ale jak ludzie majom wierzyć jak na stadionach jes tak jak jes...??
Jeśli łazi o "wygarnianie" jak to żeś pedzioł, to mom ino wonty do tych co wyleźli na murawa wtedy kedy niy mieli... i do tych co stoli prziy niych i ich niy powstrziymali... :? (uważom to za przejaw gupoty, ale to jusz jes zamkniynto sprawa)
P.S. Zauważyłach, że łostatnio cosik agresywny żeś jes w tych swoich "wypowiedziach"... a może mi sie ino tak zdaje...??