[5 kolejka] Ruch Chorzów - Zagłębie Lubin 22.09.12; g.15:45
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: [5 kolejka] Ruch Chorzów - Zagłębie Lubin 22.09.12; g.1
Mogli jeszcze Skutera wziąć, a co...
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
- radzion
- Kontakt:
to zes mi spyru pojechal po ambicji.normalnie chyba zaroz poleca karnet kupic.telewizja moze i klamie ale ogladajac w tv wyczyny pilkarzy zawsze jest mozliwosc przelaczenia kanalu na telewizja trwam.bo widzac to wszystko pozostaje nom ino zdrowaski kulac
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
-
- Kontakt:
tyn mody spiker do wymiany od zaroz 

-
- Kontakt:
Jestem zażenowany frekwencją na stadionie.#500 tys,to sie w głowie nie mieści na Ruchu który jest wicemistrzem kraju,który ma najlepszego napastnika w polskiej ekstraklasie.Nawet to że po 4 kolejkach mielismy 1 pkt na koncie nie powinno mieć żadnego wpływu.Naprawde było przykro patrzeć na te puste trybuny,tak nie może być i niewiem czym to jest spowodowane ale napewno nie słabymi wynikami.
tylko Ruch
- west72
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
,wiesiek1 pisze:Swoja droga wyglada to tak jakby czesc kibicow z prostej zniknela wraz z sektorem.Ciekawe czy wraz z nim sie pojawia
Część prostej przeniosła się na DZIESIONA , część na Rodzinny a część ma po prostu dość tego syfu na stadionie ,bo nie dość ,że na dostępnych sektorach widoczność kiepska to jeszcze możesz utonąć w scochach

Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA
-
- Kontakt:
dobrze,ze wyremontowali dziesiona... komfort wzrósł,trybuny bliżej murawy i odrazu lepij sie patrzało na szpil 

-
- Kontakt:
bez przesady, lepszy niż ten cały Mendyka. Pamiętam jak "mody" DJ chodził na szpile z dziadkiem i ojcem w latach '90, więc przynajmniej nazwiska piłkarzy zna, a nie jak MendykaMeteoR1920 pisze:tyn mody spiker do wymiany od zaroz
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
Dla mnie zabawia ludzi lepiej niż Mendyka. Jednak dajmy mu pare meczów żeby się wykazacElmer pisze:bez przesady, lepszy niż ten cały Mendyka. Pamiętam jak "mody" DJ chodził na szpile z dziadkiem i ojcem w latach '90, więc przynajmniej nazwiska piłkarzy zna, a nie jak MendykaMeteoR1920 pisze:tyn mody spiker do wymiany od zaroz

-
- Kontakt:
Dokładnie. MA gadane, choć musi popracować nad głosemElmer pisze:bez przesady, lepszy niż ten cały Mendyka. Pamiętam jak "mody" DJ chodził na szpile z dziadkiem i ojcem w latach '90, więc przynajmniej nazwiska piłkarzy zna, a nie jak MendykaMeteoR1920 pisze:tyn mody spiker do wymiany od zaroz
Ten smutas Mendyka jak zancznie te swoje boooomba....
Kalusa chyba nikt nie pobije

A propos stadionu. Jak patrzę na te inne place w ekstraklasie to normalnie płakać się chce.
Jedynie co się zmieniło to krzesełka i światła. Reszta jest tak jak 20, 30, lat temu...
To tak jak ze starym samochodem: wymieniasz klocki, amory, tutaj szpachla, tam lakierek..ale auto to samo. Kiepsko to widzę

Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
-
- Kontakt:
MeteoR1920 jutro jako nowy uztkownik- "DJCube" zaloze osobny temat dotyczacy mojej pracy na Stadionie. Niekoniecznie chciabym zostac zmieniony po 2 meczach. Obiecuje że jeszcze bardziej bede sie starał
ale licze też na konstruktywną krytykę i kreatywne dobre rady które można wcielić w zycie na meczu. Generalnie czytając forum jako użytkownik przyzwyczaiłem sie nawet do "Waldek raus"
ale od momentu od kiedy udało mi sie rozpocząć prace na Ruchu fajnie by było przeczytać jakiekolwiek sugestie niosące za sobą możliwość udoskonalenia mojej pracy przed i w trakcie meczu a nie tylko "mody do wymiany!" PS. Jak słusznie zauwazono na mecze regularnie chodze od początku lat 90 właśnie kiedyś z śp. Dziadkiem i Ojcem, więc dzięki - podobo mi sie ksywa mody mając 27 na karku
Ps2. W miare możliwości wciepujcie Chopy sugestie do tego tematu który jutro ukulom!
Pozdrawiam. Cube!

www.progres-music.com
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Rób dalej swoje, bo póki co idzie ci to bardzo dobrze, nie zniechęcej się, a na pewno z czasem więcej ludzi będzie reagować na wszystko.
Najgorsze co by było to jakoś rezygnacja. Z czasem przyjdą rezultaty co raz lepsze, a jak widzisz mosz zdecydowanie więcej głosów pozytywnych niż jeden negatywny.
Dla mnie duży +.
Najgorsze co by było to jakoś rezygnacja. Z czasem przyjdą rezultaty co raz lepsze, a jak widzisz mosz zdecydowanie więcej głosów pozytywnych niż jeden negatywny.
Dla mnie duży +.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
- _BiADACZ_
- Kontakt:
fajnie jakbyś godoł po Ślonsku.
"Jesteśmy zawsze tam, gdzie nasz Ruch Chorzów gra..."
-
- Kontakt:
Lech ma ponad 40 i dalej na niego "Mody" mówią. Pamiętam Cię z trybuny jak chodziłeś z ojcem i dziadkiem i tak mi zostałoKuba_Progres pisze:Jak słusznie zauwazono na mecze regularnie chodze od początku lat 90 właśnie kiedyś z śp. Dziadkiem i Ojcem, więc dzięki - podobo mi sie ksywa mody mając 27 na karku

Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1