Okienko transferowe lato 2012

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
robotrix
Kontakt:

Re: Okienko transferowe lato 2012

#2311 Post autor: robotrix » 1 wrz 2012, o 17:45

Byda zdesztany za to co napisza ale napisza:P Czas nojwyższy do ruchu jakigoś bambusa ściongnońć. Wszyndzie grajom bambusy i robiom rożnica... a po toniu niyroz idzie jakigoś wytargać (patrz Widzew)...

OnlyRuch
Kontakt:

#2312 Post autor: OnlyRuch » 1 wrz 2012, o 18:08

MaRko22 pisze:
PePe[19R20] pisze:
21-letni napastnik Bartosz Flis wrócił do Ruchu. Zawodnik został zgłoszony do rozgrywek Młodej Ekstraklasy.

Pochodzący z Pomorza Zachodniego zawodnik od czterech lat był graczem "Niebieskich", a ostatni sezon spędził na wypożyczeniu w Arce Gdynia. W I lidze rozegrał 27 spotkań i strzelił sześć bramek.
Mogli go chociaż do pierwszej kadry włączyć, a nie do Młodej Ekstraklasy, myślę, że gorzej od Janoszki by chyba nie zagrał :hyhy:
Zawodnik który regularnie grał w 1 lidze, ma perspektywy, bo jest młody i utalentowany. Szkoda słów, że do ME Go włączyli.
To samo zech pomyslol ,lepiej jakby go jeszcze zostawili na wypozyczeniu , to samo sie dotyczy tego modego bramkarza(sorry ale nie pamietom nazwiska), powtorza ktorys roz po co nom niedzielan zbijajacy kokosy na lawie.... lepiej miec takiego modzika(chociaz na zachodzie w jego wieku to juz powinien byc rozwiniety)

Awatar użytkownika
PatRicio_80
Kontakt:

#2313 Post autor: PatRicio_80 » 3 wrz 2012, o 09:08

OnlyRuch pisze:
MaRko22 pisze:
PePe[19R20] pisze:
21-letni napastnik Bartosz Flis wrócił do Ruchu. Zawodnik został zgłoszony do rozgrywek Młodej Ekstraklasy.

Pochodzący z Pomorza Zachodniego zawodnik od czterech lat był graczem "Niebieskich", a ostatni sezon spędził na wypożyczeniu w Arce Gdynia. W I lidze rozegrał 27 spotkań i strzelił sześć bramek.
Mogli go chociaż do pierwszej kadry włączyć, a nie do Młodej Ekstraklasy, myślę, że gorzej od Janoszki by chyba nie zagrał :hyhy:
Zawodnik który regularnie grał w 1 lidze, ma perspektywy, bo jest młody i utalentowany. Szkoda słów, że do ME Go włączyli.
To samo zech pomyslol ,lepiej jakby go jeszcze zostawili na wypozyczeniu , to samo sie dotyczy tego modego bramkarza(sorry ale nie pamietom nazwiska), powtorza ktorys roz po co nom niedzielan zbijajacy kokosy na lawie.... lepiej miec takiego modzika(chociaz na zachodzie w jego wieku to juz powinien byc rozwiniety)
Jak chodzi o tormana to już bych woloł dać szansa temu Struskiemu. W Tychach zbieroł dobre opinie a niestety nasze tormany "P" mają lepsze i gorsze interwencje, więc czemu nie dać szansa młodemu....
"Życie polega na RUCHU i RUCH jest jego istotą" - A.Schopenhauer

niebieski79
Kontakt:

#2314 Post autor: niebieski79 » 3 wrz 2012, o 12:21

Wydaje mi się że Flis to dobre wzmocnienie przy tej formie coniektórych tylko czemu młoda ekstraklasa ? W Arce odwalił kawał dobrej roboty myślę że i tu by zostawił dużo serca na boisku

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#2315 Post autor: Scypion » 3 wrz 2012, o 13:09

niebieski79 pisze:Wydaje mi się że Flis to dobre wzmocnienie przy tej formie coniektórych tylko czemu młoda ekstraklasa ? W Arce odwalił kawał dobrej roboty myślę że i tu by zostawił dużo serca na boisku
Na Ruch jest za młody. Musi jeszcze 10 lat zbierać doświadczenie. Ew. wytransferuje sie Go gdzies i za parę lat tradycyjnie ścignie jako uzywany szrot.

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#2316 Post autor: heli » 4 wrz 2012, o 12:11

a nie trzeba tak by już tego tematu zawrzeć niby lato 2012 jeszcze jest, ale skoro okno się zawarło to może i temat czas najwyższy też, bo inaczej w conajmniej 5 tematach będemy pisać o tym samym
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

Zablokowany