ŁKS-RUCH

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#136 Post autor: Scypion » 25 paź 2004, o 07:06

tym bardziej ze gest ten raczej przelozenia na sytuacjena boisku nie mial./..

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#137 Post autor: gerhat » 25 paź 2004, o 08:49

1 pkt mimo wszystko cieszy.
gol Śrutwy również cieszy, bo ostatnio nie prezentował się rewelacyjnie,
gest Śrutwy- oczywiscie żenada, pod tym względem postawił się w jednym rzędzie z innymi boiskowymi chamami jak Kucharski i Szymkowiak. I nie nalezy tego rozumieć że nie szanuję jego wczesniejszych dokonań czy zaangażowania dla Ruchu. Poprostu chamstwo należy nazywać chamstwem i nie ma co szukać usprawiedliwienia i zasłaniania czym innym.
Tym bardziej, że zrobił to tuż po "rozmowie wychowawczej" z prezesem. Mam nadzieję, że tym razem Mleczko będzie konsekwentny i kara za głupote go nie minie.

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#138 Post autor: 19r20 » 25 paź 2004, o 10:55

jasne wyślijmy Śrutwe na księżyc....
niektórzy mają niezłe pojęcie
nie ma piłkarzy a oni non stop będą się Śrutwy czepiać....
do niektórych argumenty nie przemawiają

1 punkt cieszy
mogło być 3 mogło być 0

gest Śrutwy uzasadniony i tyle w temacie

był ktoś na żywo?
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#139 Post autor: gerhat » 25 paź 2004, o 11:58

- nikt go na Księzyc tutaj nie zamierza wysyłać,
- na temat twojego pojęcia się nie wypowiadam, dobrze byłoby żeby z twojej strony było podobnie
- nie non stop, bo za to co robi dobrze dostaje brawa, a że za chamstwo spotyka się z krytyką, to nie jest napewno wina tych co krytykują. Jest w kazdym razie za co. A jak ty to pochwalasz, to twoja sprawa, tylko po co się czepiasz innych. Ze strony tych co potepiaja to co zrobił jakoś nie widzę, aby mieli pretensje do tych co mu gratuluja tego gestu,
- gest był uzasadniony - jeżeli tym gestem reprezentował Ciebie to ok., bo ja się z tym nie identyfikuję

I nikt tu na nikogo nie powinien nalatywać. Są Ci co im się to podobało i sa tacy co tego nie akceptują i nie powinno to być powodem nalatywania jednych na drugich.

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#140 Post autor: Patton » 25 paź 2004, o 12:27

gerhat - od kiedy Ty Mario bijesz brawa? :shock: Gdyby on strzelil 7 bramek na najciezszym meczu wyjazdowym, to Ty i tak bedziesz narzekac. Wiec z ta zenada to moze jest jednak inaczej i to nie Mariusz jest zenujacy co? PozdRo 8)
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

czaRceli
Kontakt:

#141 Post autor: czaRceli » 25 paź 2004, o 13:21

Co do gestu o kerym wszyscy sam pisza i gupoty wypisuja .Jo sie pytom czy ktos go widzioł? , bo z rozmowy z mariem był to palec przyłozony do ust . i tyle a temacie. KUMATYCH NIE POZDRAWIOM

Viro

#142 Post autor: Viro » 25 paź 2004, o 13:54

albo to byl zwykly jego gest z uniesionym palcem a zas elkaesiacy widzieli co chcieli a nie co bylo:)
zreszta obojetne mi to :lol:

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#143 Post autor: L_M » 25 paź 2004, o 14:27

No dokladnie smieszy mnie takie gadanie i wyciaganie teorii osadzanie jak wiekszosc tutaj nawet nie wie jak bylo ;) pozdRo Marc :wink:

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#144 Post autor: gerhat » 25 paź 2004, o 15:55

Patton pisze:gerhat - od kiedy Ty Mario bijesz brawa? :shock: Gdyby on strzelil 7 bramek na najciezszym meczu wyjazdowym, to Ty i tak bedziesz narzekac. Wiec z ta zenada to moze jest jednak inaczej i to nie Mariusz jest zenujacy co? PozdRo 8)
to jest temat nie o mnie ani o tobie ale o meczu z LKS,
jak chcesz to poczytaj sobie moje wczesniejsze posty, nie musisz nawet daleko siegać bo nawet w tym temacie możesz znaleźc coś co przeczy twojej teorii, albo nie czytaj wogóle bo ani ja Ciebie ani ty mnie nie zmienisz

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#145 Post autor: Patton » 25 paź 2004, o 16:11

Nie smialbym... Tak samo nie jest to temat na Twoje wywody o tym kto jest zalosny 8)
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

SODA

#146 Post autor: SODA » 25 paź 2004, o 16:55

wy sam dupicie fleki jak stare baby ,palec do gory ,palec w zici to jest
forum maruderow wazne ze brama szczelol a jaki palec pokozol to swiadczy tylko o nim....

:flaga:

ruby z kaliny

#147 Post autor: ruby z kaliny » 25 paź 2004, o 17:01

[quote="SODA"]wy sam dupicie fleki jak stare baby ,palec do gory ,palec w zici to jest
forum maruderow wazne ze brama szczelol a jaki palec pokozol to swiadczy tylko o nim..

i wszystko jasne :wink:

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#148 Post autor: gerhat » 25 paź 2004, o 21:27

SODA pisze:wy sam dupicie fleki jak stare baby ,palec do gory ,palec w zici to jest
forum maruderow wazne ze brama szczelol a jaki palec pokozol to swiadczy tylko o nim....

:flaga:
Soda i to jest sedno sprawy, to samo mom na mysli, a wielokropek niech dla kazdego znaczy to co uwazo za stosowne

ODPOWIEDZ