I ja też dołączam się do gratulacji
Kto by pomyślał że tak wysoko zajdziemy.Jak to często bywa przed pierwszą kolejką byliśmy ustawiani daleko za bogaczami.A tu proszę,jak miło się zrobiło.I teraz mam nadzieję że nie zadowolimy się wszyscy 2 miejscem tylko będziemy mieli ambicję grania o złoty medal w naszej ekstraklasie w nowym sezonie i nie tylko.To bardzo ważne żeby stawiać sobie wysoko poprzeczkę bo w końcu "my som Ruch" i historia tego wielkiego klubu zobowiązuje każdego aby 15 gwiazdka za niedługo zawitała do Chorzowa.Wielkie Dziękuję dla całego zespołu z Waldkiem Kingiem na czele za to że mimo wielu przeciwności potrafili mobilizować się do walki i zdobyli drugie miejsce.Choć to wiadomo srebrny medal to ma to naprawdę wspaniały smak i ja jestem z tego osiągnięcia bardzo dumny.Bardzo też dziękuję za to że oprócz dobrej kondycji prezentowali dobrą jakość gry w trakcie sezonu.Nie sposób zapomnieć zarządowi Ruchu z cała resztą z panem Darkiem na czele wielkiej pracy na rzecz klubu dlatego oprócz podziękowań należy się szacunek i gorący doping dla nich na przyszłość.Oby przyszłość finansowa i stadionowa była lepsza.Jak to czasami nasz młynowy mówi: "panowie jest dobrze ale może być jeszcze lepiej". Niech te słowa każdy zapamięta.Nie wolno osiąść na laurach tylko trzeba kontynuować walkę o najwyższe cele.
Naszym zgodom z Widzewa Łódź,Elany Toruń i Atletico Madryt życzę tego samego czyli jak najwięcej powodów do zadowolenia.Jednocześnie dziękuję za wsparcie
Dla tych którzy gdzieś tam z boku z życzliwością obserwowali dokonania Niebieskich też słowa dziękuję.Miło było słyszeć z Waszych ust szacunek dla Ruchu
Moim bRaciom z FC Racibórz,FC Pszów,FC Gliwice,FC Radlin,FC Czerwionka,FC Rogów dziękuję za każdą wspólną chwilę na kibicowskim szlaku