Dzisiaj jest dzień, który dał nam Pan ! 17.00

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
scaneRboy
Kontakt:

Re: Dzisiaj jest dzień, który dał nam Pan ! 17.00

#196 Post autor: scaneRboy » 8 maja 2012, o 11:54

Widzew&Ruch pisze:najlepszy mecz chyba w moim życiu , pod względem radości po obydwu bramkach .. na prawdę takiej radości jeszcze nie przeżyłem .

niby mam tego świadomość, ale jakoś to do mnie nie dociera. Młodsi kibice po prostu nie znają tego uczucia, tej szalonej radości z przed 23 lat.

Walczmy o tego majstra, róbmy co możemy dla Ruchu, warto, Ruch się odpłaci czymś niewyobrażalnym dla wielu młodych!
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.

Awatar użytkownika
DingChavez
Kontakt:

#197 Post autor: DingChavez » 8 maja 2012, o 12:09

I ja też dołączam się do gratulacji :hurra:
Kto by pomyślał że tak wysoko zajdziemy.Jak to często bywa przed pierwszą kolejką byliśmy ustawiani daleko za bogaczami.A tu proszę,jak miło się zrobiło.I teraz mam nadzieję że nie zadowolimy się wszyscy 2 miejscem tylko będziemy mieli ambicję grania o złoty medal w naszej ekstraklasie w nowym sezonie i nie tylko.To bardzo ważne żeby stawiać sobie wysoko poprzeczkę bo w końcu "my som Ruch" i historia tego wielkiego klubu zobowiązuje każdego aby 15 gwiazdka za niedługo zawitała do Chorzowa.Wielkie Dziękuję dla całego zespołu z Waldkiem Kingiem na czele za to że mimo wielu przeciwności potrafili mobilizować się do walki i zdobyli drugie miejsce.Choć to wiadomo srebrny medal to ma to naprawdę wspaniały smak i ja jestem z tego osiągnięcia bardzo dumny.Bardzo też dziękuję za to że oprócz dobrej kondycji prezentowali dobrą jakość gry w trakcie sezonu.Nie sposób zapomnieć zarządowi Ruchu z cała resztą z panem Darkiem na czele wielkiej pracy na rzecz klubu dlatego oprócz podziękowań należy się szacunek i gorący doping dla nich na przyszłość.Oby przyszłość finansowa i stadionowa była lepsza.Jak to czasami nasz młynowy mówi: "panowie jest dobrze ale może być jeszcze lepiej". Niech te słowa każdy zapamięta.Nie wolno osiąść na laurach tylko trzeba kontynuować walkę o najwyższe cele.

Naszym zgodom z Widzewa Łódź,Elany Toruń i Atletico Madryt życzę tego samego czyli jak najwięcej powodów do zadowolenia.Jednocześnie dziękuję za wsparcie :)

Dla tych którzy gdzieś tam z boku z życzliwością obserwowali dokonania Niebieskich też słowa dziękuję.Miło było słyszeć z Waszych ust szacunek dla Ruchu :)

Moim bRaciom z FC Racibórz,FC Pszów,FC Gliwice,FC Radlin,FC Czerwionka,FC Rogów dziękuję za każdą wspólną chwilę na kibicowskim szlaku :)
Bo w Chorzowie i Łodzi jest wiara która łączy kibiców obu miast Ruch i Widzew zawsze razem

Obrazek

Thoth
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#198 Post autor: Thoth » 8 maja 2012, o 12:22

a jo chciołech majstra i nie umia przeboleć tego 2 miejsca :rozpacz: było tak blisko :rozpacz: niby jest te 2 miejsce ale ta radosć to tako dobro mina do złej gry :( mom ino nadzieja że w umysłach co po niekerych te 2 miejsce ostanie jako cierń i nie siedna na laurach i w przyszłości zrobia wszystko żeby wskoczyć na ten TOP z 15 gwiazdką i ze stanie sie to jak najszybciej. Mimo wszystko za dobry sezon byłby bardzo dobry gdyby było jakieś trofeum.
Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!

Awatar użytkownika
czoRny
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#199 Post autor: czoRny » 8 maja 2012, o 23:22

a mie juz powoli bo powoli ale juz zaczyno przechodzic smutek i serce i rozum razym zaczynajom spiywac
http://darekczernoh.wrzuta.pl/audio/3P8 ... ek_-_warto ;)
19.11.1947-24.10.2012 R.I.P
http://www.youtube.com/watch?v=DHz_RYOoWo4

ODPOWIEDZ