[28 kolejka] Ruch Chorzów - ŁKS Łódź 28.04 godz. 18:00

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
19aRtuR20
Kontakt:

Re: [28 kolejka] Ruch Chorzów - ŁKS Łódź 28.04 godz. 18:00

#451 Post autor: 19aRtuR20 » 30 kwie 2012, o 08:56

GůRny_Ślůnsk pisze:
19aRtuR20 pisze:(i godom to jako realista, bo seRce durs mi podpowiado, ze Slask i Legia nie zdobeda 6 pkt do konca ligi
Ale rozpiska dla Slaska sie poprawila, bo maja u siebie Jaga + bonus na wyjezdzie swoich kumpli po szalu z krk.
W dodatku maja nad nami zapas 1 pkt przewagi.
19aRtuR20 pisze: jak nie zdobeda majstra to trudno...
To w tym sezonie nic nie zdobeda, a to przeca w wiekszosci emeryty.Wiec cza bylo sie spiac maxymalne obroty wcisnac i ugrac 9 pkt.
TeRoz zostalo ino 6 pkt.
jo wiem o Slasku - zes troszka ucial moja wypowiedz i wyglado jakbych napisol o realnej stracie punktow Slaska i Legii, a chodzilo mi o to (wg reklamy TV):
mózg: ''cza mierzyc sily na zamiary, a wychodzi na to, ze majster na obecny Ruch to mimo wszystko za duzo... (i godom to jako realista, bo seRce durs mi podpowiado, ze Slask i Legia nie zdobeda 6 pkt do konca ligi - piszac to mom bardzi na mysli wasko kadra czy mimo wszystko przecietni pilkarze z kerych jest wyciskane wiecej niz mozliwe, ale niestety)

podkreslone to seRce ;)

nie zgodza sie z Twoja druga opinia, bo w tym sezonie jest jeszcze duzo do zdobycia - 6pkt, ktore nom daja co najmi 3 plac - a powtorzenie sukcesu sprzed dwoch lot wg mie tez byloby calkiem dobrym osiagnieciem :)

boniek385
Kontakt:

#452 Post autor: boniek385 » 30 kwie 2012, o 09:39

a jo mom nadzieja że bydom 2 zwycięstwa i 6 punktów ale jak patrza na ta naszo liga to mom wrażenie że oprócz kibiców to żodno drużyna nie chce zrobić majstra , a jak przyjdzie nom zagrać w LE lub LM to wszyscy muszą zacisnąć zwieracze i stanąć na wysokości zadania bo nie wyobrażom sobie tekstów typu jak załatwić kasa na wyjazd drużyny bo wylosujemy drużyna z "kazachskiego stepu" , jeden problem jest rozwiązany stadion do gliwic nie daleko tylko zeby nie było zadym bo nie bydzie stać klubu na pokrycie strat i kar

RudaSlaska7
Kontakt:

#453 Post autor: RudaSlaska7 » 30 kwie 2012, o 11:06

jak tak dalij pudzie to ani moje bajtle sie nie doczekajom majstra :-(

Awatar użytkownika
Blaszany
Kontakt:

#454 Post autor: Blaszany » 30 kwie 2012, o 12:30

teroz analizuja tory kere my stracili...
1 brama to "zasługa" Grzyba, kery niy zrobił NIC zeby łks-ak niy doszoł do bali, a stykło zablokować go swoim ciałem, plecami i dac Abbottowi wybić bal...
2 brama to "zasługa" Straki i jego braku umiyjyntnosci wybijania bali, braku zimnyj krwi w srodku pola (o zgrozo przeca to nasz 'plejmerker'), a genau bojaźni przed bycie kopniyntym bes łks-aka... WTF? Gabor, Ty grosz uo majstra czy uo worek kartofli ze cofiesz noga przy pressingu? A takze "zasługa" Grodzickiego, kery bal w momencie odbicia sie uod klatki łks-aka mioł wybić gowom, a niy czekać az zleci niżyj i bydzie mogl nogom wybic.... nonsens w przypadku uobroncy... szanuja go za walka i charakter mimo podwojnie zlamanego nosa, ale take zachowanie w uobronie jest ochydne!

Mom nadzieja ze Grzyb kery spowalnio gra, niy gro z pomyslem i niy mysli w obronie niy zagro w Krakowie.
Mom nadzieja ze Gabor dostanie wciery uod Waldka i sie poprawi abo nojlepij zastompi go Starzynski, bo cos czuja ze mody sie niy bydzie boł wsadzic nogi tam kaj Gabcio by ani niy splunoł ze strachu przed rywalem... no i bydzie umiol normalnie podać, w przeciwienstwie do Straki...

marek79
Kontakt:

#455 Post autor: marek79 » 2 maja 2012, o 16:52

Simon, jak zes niy byl na szpilu to sie niy udzielej. ;) :rotfl: :rotfl:

ODPOWIEDZ