Skład Zarządu
kosa,a czy Pan Prezes nie edzie zły,ze ujawniasz w taki sposób skład zarzadu??a my w tak nikczenny sposób sie wypowiadamy :lol: hm przepraszam,w kulturalny sposób dyskutujemy na forum nad składem zarzadu,który jak wiemy zrobi wszystko dla naszego klubu aby było dobrze
ups ale czy napewno dla naszego ???czy moze dla nich cos lepszego??moze to nie nasz juz jest RUCH,tylko działaczy???Panie Prezesie komuna czuc :twisted: za czerwono no i tylu członków 'parti' akiedy bedzie I ZJAZD ZARZADU KLUBU???

W sumie to jakoś się tym nie przejmujęWOJTEKK pisze:kosa,a czy Pan Prezes nie edzie zły,ze ujawniasz w taki sposób skład zarzadu??

Pozdrawiam
PS - mam nadzieję, że ten topic czyta przedstawiciel którejś z gazet i podejmie ten temat (wiadomo - prasa ma większe przbicie)
- L-o
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- wojt
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Chyba lepiej się czułem gdy nie znałem listy działaczy i ich zyciorysów. Zawsze tliła sie we mnie iskierka NADZIEJI że wśród nich znajdują się ludzie znajacy się na futbolu, a jesli nie to przynajmniej znaczą coś w kręgach businessowych i prędzej czy pózniej znajda jakiegos sponsora strategicznego, który wyciagnie nasz klub z dekady prowizorki i bałaganu. Rzeczywistosć jest niestety mniej optymistyczna. Czuję sie głupio, bo przypomniało mi sie przysłowie o nadzieji.
- Mikoruch
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
sluchaj pozytywnie to on moze majstrowac ile chce nikt sie do niego nie dowali ale jak bedzie majstrowol hu...o to kopy i do dom zero sentymetowDanion pisze:DjMaciar chciałbym, aby zmajstrował majstra :lol: :lol: :lol:
a przy okazji jak bylech ostatnio na meczu z petra to widziolech dziura w plocie to moze nasz majsterkowicz ja zalato jak byda nastepny roz to sprawdza jak juz tak lubi majsterkowac to przynajmniej tyle mogl by zrobic do klubu a nie ino go cyckac :lol: :lol: :lol: :lol:
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]
-
- Kontakt:
jest walne zgromadzenie normalnie powinni na nim byc wszyscy dzialacze jak i zawodnicy i w ten wlasnie sposob oddaja glosy na jakiegos kandydata podanego wczesniej co on robi kim jest jaki zawod jaka funkcje pelni itp itd.to powinny byc wybory demokratyczne tak to powinno wygladac a jak wyglada w RUCHu tego niewiem nie mialem nigdy okazji tam byc i widziecMikoruch pisze:Dawno się tak nie bawiłem czytając posty na naszym forum. Niestety to nie jest zbyt wesołe. Na jakiej podstawie wybiera się członków zarządu i na jak długo?
kadecja chyba 4 letnia
to co podalem wyzej to tak bylo w kulbie w ktorym ja gralem jak jest w RUCHu ciezko mi powiedziec
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
gerhat smiechu to bedzie zapewne duzo :lol: ,ale czy bedzie porzedek z tym,to tylko zalezy od dobrej checi władz Ruchu czy beda w stanie odpowiedziec na ten temat konkretnie,bez sciemy.Tak dla jaj to 25-osobowy zarzad powinien miedzy soba zagrac na hali w bala,po 5-ciu i naljepsza piatka zostaje na stołkach :lol: :lol: co wy na to????