Skład Zarządu

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Viro

#31 Post autor: Viro » 17 gru 2002, o 13:50

no to Morris chociaz tyle dobrze, ze jest zapalonym kibolem i chyba rozpoznaje zawodnikow w przeciwienstwie do niektorych panow z zarzadu
pozdro

WOJTEKK

#32 Post autor: WOJTEKK » 17 gru 2002, o 18:04

kosa,a czy Pan Prezes nie edzie zły,ze ujawniasz w taki sposób skład zarzadu??a my w tak nikczenny sposób sie wypowiadamy :lol: hm przepraszam,w kulturalny sposób dyskutujemy na forum nad składem zarzadu,który jak wiemy zrobi wszystko dla naszego klubu aby było dobrze :!: :!: ups ale czy napewno dla naszego ???czy moze dla nich cos lepszego??moze to nie nasz juz jest RUCH,tylko działaczy???Panie Prezesie komuna czuc :twisted: za czerwono no i tylu członków 'parti' akiedy bedzie I ZJAZD ZARZADU KLUBU???

Kosa

#33 Post autor: Kosa » 17 gru 2002, o 19:26

WOJTEKK pisze:kosa,a czy Pan Prezes nie edzie zły,ze ujawniasz w taki sposób skład zarzadu??
W sumie to jakoś się tym nie przejmuję :wink: . A tak na marginesie - to zastanawiało mnie wcześniej dlaczego skład naszego zarządu nie jest ogólnie dostępny (czyt. coś w tym musiało być - już teraz wiemy).

Pozdrawiam

PS - mam nadzieję, że ten topic czyta przedstawiciel którejś z gazet i podejmie ten temat (wiadomo - prasa ma większe przbicie)

Awatar użytkownika
L-o
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#34 Post autor: L-o » 17 gru 2002, o 19:39

DjMaciar chciałbym, aby zmajstrował majstra :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
wojt
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#35 Post autor: wojt » 17 gru 2002, o 20:53

Chyba lepiej się czułem gdy nie znałem listy działaczy i ich zyciorysów. Zawsze tliła sie we mnie iskierka NADZIEJI że wśród nich znajdują się ludzie znajacy się na futbolu, a jesli nie to przynajmniej znaczą coś w kręgach businessowych i prędzej czy pózniej znajda jakiegos sponsora strategicznego, który wyciagnie nasz klub z dekady prowizorki i bałaganu. Rzeczywistosć jest niestety mniej optymistyczna. Czuję sie głupio, bo przypomniało mi sie przysłowie o nadzieji.

Awatar użytkownika
Mikoruch
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#36 Post autor: Mikoruch » 17 gru 2002, o 22:40

Dawno się tak nie bawiłem czytając posty na naszym forum. Niestety to nie jest zbyt wesołe. Na jakiej podstawie wybiera się członków zarządu i na jak długo?

DjMaciar
Kontakt:

#37 Post autor: DjMaciar » 19 gru 2002, o 03:10

Danion pisze:DjMaciar chciałbym, aby zmajstrował majstra :lol: :lol: :lol:
sluchaj pozytywnie to on moze majstrowac ile chce nikt sie do niego nie dowali ale jak bedzie majstrowol hu...o to kopy i do dom zero sentymetow
a przy okazji jak bylech ostatnio na meczu z petra to widziolech dziura w plocie to moze nasz majsterkowicz ja zalato jak byda nastepny roz to sprawdza jak juz tak lubi majsterkowac to przynajmniej tyle mogl by zrobic do klubu a nie ino go cyckac :lol: :lol: :lol: :lol:
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]

DjMaciar
Kontakt:

#38 Post autor: DjMaciar » 19 gru 2002, o 03:17

Mikoruch pisze:Dawno się tak nie bawiłem czytając posty na naszym forum. Niestety to nie jest zbyt wesołe. Na jakiej podstawie wybiera się członków zarządu i na jak długo?
jest walne zgromadzenie normalnie powinni na nim byc wszyscy dzialacze jak i zawodnicy i w ten wlasnie sposob oddaja glosy na jakiegos kandydata podanego wczesniej co on robi kim jest jaki zawod jaka funkcje pelni itp itd.to powinny byc wybory demokratyczne tak to powinno wygladac a jak wyglada w RUCHu tego niewiem nie mialem nigdy okazji tam byc i widziec
kadecja chyba 4 letnia

to co podalem wyzej to tak bylo w kulbie w ktorym ja gralem jak jest w RUCHu ciezko mi powiedziec

WOJTEKK

#39 Post autor: WOJTEKK » 19 gru 2002, o 16:01

jak tak jest w Ruchu jak podajesz przykład djmaciar to u nas kandydatów było chyba ze stu :roll: :roll: :roll: a moze i wiecej i z tej liczby kandydatów wybrano 25 :shock: z tego co wiem w Tychach nie ma tylu radnych ale jaja :P

DjMaciar
Kontakt:

#40 Post autor: DjMaciar » 19 gru 2002, o 19:51

znajac zycie Wojtekk to dawno przed wyborami wiadomo kto gdzie siadzie w stolek RUCHu i nawet jak by bylo 500 kandydatow to w zarzadzie beda ci ktorzy tam nie maja byc zdaniem kibicow zawodnikow i innych

WOJTEKK

#41 Post autor: WOJTEKK » 20 gru 2002, o 09:49

najsmieszniejsze djmaciar jest to,ze 25 osób decyduje o losie jednego naszego Ruchu,a 15 radnych z Tychów decyduje o losie prawie kilikutysiecznego miasta i gdzie tu jakas logika w postepowaniu w klubie :?: ciekawe czy sa to funkcje społeczne,czy biora za to jakas kase :roll: ci panowie z zarzadu :?:

DjMaciar
Kontakt:

#42 Post autor: DjMaciar » 20 gru 2002, o 12:13

jak juz pisalem wczesniej to zadarmo oni by sie nawet nie pokazali na RUCHu a co dopiero zadzili klubem zawsze gdzies da sie cos poszmuglowac aby zasilic konto wlasne nie klubu

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#43 Post autor: gerhat » 26 gru 2002, o 13:08

Jeżeli do wiosny nie będzie w tym temacie porządku proponuję wydrukować te posty i wręczać kibicom na pierwszym meczu. Nie wiem w jakim składzie będzie grał na wiosnę Ruch w jakiej zawodnicy będa formie, ale jednego jestem pewien, na trybunach będzie sporo .......... śmiechu :lol:

WOJTEKK

#44 Post autor: WOJTEKK » 27 gru 2002, o 09:36

gerhat smiechu to bedzie zapewne duzo :lol: ,ale czy bedzie porzedek z tym,to tylko zalezy od dobrej checi władz Ruchu czy beda w stanie odpowiedziec na ten temat konkretnie,bez sciemy.Tak dla jaj to 25-osobowy zarzad powinien miedzy soba zagrac na hali w bala,po 5-ciu i naljepsza piatka zostaje na stołkach :lol: :lol: co wy na to????

ODPOWIEDZ