Nasze Forum - was ist denn das ??

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
TomSky
Kontakt:

#46 Post autor: TomSky » 20 paź 2004, o 13:04

DIDI pisze:

Zauwaz tylko, ze kiedys jeden z adminow (nie moderatorow) dal bana Bezdomnemu (Chmielokowi) a drugi admin zaraz mu tego bana zdjal. Kaj tu logika? Nigdy nie bedzie porzadku na forum jesli kazdy admin i moderator bedzie ciaglal ten wozek w swoja strone...
Tak,jest was zdecydowanie za duzo,jeden niewie co drugi robi a jak juz to narazie wyrozniacie sie kasowaniem postow.Niezaprzeczam ze na tym forum jesz duzo pracy!!!ale pisze to jak to widze okiem forumowicza.
Jesli chodzi o banowanie Chorzowskich na tym forum to jestem stanowczo przeciw!!!obojetne co napisze!!!obojetne kto!!!od tego sa moderatorzy aby uspokojic temat a nie zamykac!!!
Jesli chodzi o aktualny poziom tego forum to jestesmy na razie na rowno z
Domowym Przedszkolem i tego zdania tutaj nie jestem sam.
pozdrowka

A ja opowiem Ci taka historie DIDI, kiedyś w jakimś temacie zapytałem skąd nagle nastąpiło ocieplenie stosunków kibiców Ruchu i Jastrzębia... I zaczęła się jazda... a co mnie to qr** obchodzi, że mam nie wqrwiać ludzi, że prowouje i takie tam...
W innym temacie napisałem, że nie lubie Jastrzebia za te ich hasła ostatni bastion polskości na Śląsku i dostałem na to taką odpowiedź:
da hool pisze:tomsky ty xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx fajo!
specjalnie skopiowałem te wypowiedź bo wiedziałem że kiedyś się przyda. Tak więc DIDI wydaje mi się że czasem trzeba skasować nawet post "chorzowskiego".
PS Dzięki Patton za szybką reakcje...
Ostatnio zmieniony 21 paź 2004, o 22:34 przez TomSky, łącznie zmieniany 1 raz.
Niedzielnym kierowcom stanowcze NIE

DIDI
Kontakt:

#47 Post autor: DIDI » 20 paź 2004, o 13:30

Masz racje ale to sa tu naprawde wyjatki,tak jak napisal LM jesli ktos pisze( wez mi do ryja )to trzeba to kasowac ale moim zdaniem zaduzo tematow jest kasowanych a mamy modow ktorzy zamiast kasowac moga uspokojc temat.
FREIES Oberschlesien!
Ernst Otto Pradella

Gość

#48 Post autor: Gość » 20 paź 2004, o 14:18

Temat :"zgoda z Zagłebiem Lubin"
No i całkowicie się z Tobą zgadzam!Dodam jedynie że nie byłoby również tych je***ych ćpunów,pedofilów i innego kurestwa zalewającego Polskę!!!AMEN w tym temacie!!!88!!!
I jak tu nie kasować??? Nawet taki temat jak ktoś chce to potrafi rozmyć i sprowadzić do rozmowy o Mein Kampf i Hitlerze. Co to ma wspólnego z Zagłebiem?? A jesli tematu zgody nie ma to po co ciągnąć ten temat??
W ten sposób robi się burdel. Didi - myślę ,że tutaj wcale nie chodzi o ilość moderatorów. Chodzi o jakiś regulamin forum, i przestrzeganie go - ale wtedy wielu będzie krzyczało "wolne forum!". A takiej sytuacji będzie dalej burdel, kłótnie i "wolne forum".

Sam jestem moderatorem na innym forum, nie powiem stosuję tam regułę twardej ręki - czy ktoś pisze po mojej myśli czy nie - jeśli łamie regulamin - są wyciągane konsekwencję. A efekt tego??? A danym temacie nie ma rozmowy na inne tematy. Jak ktoś chce cos znaleść to znajdzie używając funckji "szukaj" i otworzy mu się jeden temat, nie 15 w różnych działach.

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#49 Post autor: Patton » 20 paź 2004, o 14:23

Bart - widze, ze chodzi o moj dzial. Juz odpowiadam - nie kasuje juz zadnych postow, nawet jak beda nas obrazac kibice innych druzyn. A co - tego w koncu oczekujecie podobno od moderatorow 8)
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Gość

#50 Post autor: Gość » 20 paź 2004, o 14:44

Patt twój dział?? Powiem szczerze,że dojżałem ten temat, nie patrzałem który to dział , poczytałem pierwszą i ostatnią stronę tematu i proszę , trafiłem:) A mój post dotyczył właśnie zamykania takich tematów.

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#51 Post autor: 19r20 » 20 paź 2004, o 15:39

kurde jestem tak zakręcony po prostu nie w temacie
kasować posty nawet chorzowskich czasami trzeba...
o kilka tonów ciszej i spokojniej to nie będzie tyle powodów do awantur...
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

Awatar użytkownika
Slawko
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#52 Post autor: Slawko » 20 paź 2004, o 19:50

Jak dzieci, jak dzieci... :?
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.

grhoak

#53 Post autor: grhoak » 20 paź 2004, o 20:51

Odpierdolcie się od Wojtka.

ODPOWIEDZ