DIDI pisze:Tak,jest was zdecydowanie za duzo,jeden niewie co drugi robi a jak juz to narazie wyrozniacie sie kasowaniem postow.Niezaprzeczam ze na tym forum jesz duzo pracy!!!ale pisze to jak to widze okiem forumowicza.
Zauwaz tylko, ze kiedys jeden z adminow (nie moderatorow) dal bana Bezdomnemu (Chmielokowi) a drugi admin zaraz mu tego bana zdjal. Kaj tu logika? Nigdy nie bedzie porzadku na forum jesli kazdy admin i moderator bedzie ciaglal ten wozek w swoja strone...
Jesli chodzi o banowanie Chorzowskich na tym forum to jestem stanowczo przeciw!!!obojetne co napisze!!!obojetne kto!!!od tego sa moderatorzy aby uspokojic temat a nie zamykac!!!
Jesli chodzi o aktualny poziom tego forum to jestesmy na razie na rowno z
Domowym Przedszkolem i tego zdania tutaj nie jestem sam.
pozdrowka
A ja opowiem Ci taka historie DIDI, kiedyś w jakimś temacie zapytałem skąd nagle nastąpiło ocieplenie stosunków kibiców Ruchu i Jastrzębia... I zaczęła się jazda... a co mnie to qr** obchodzi, że mam nie wqrwiać ludzi, że prowouje i takie tam...
W innym temacie napisałem, że nie lubie Jastrzebia za te ich hasła ostatni bastion polskości na Śląsku i dostałem na to taką odpowiedź:
specjalnie skopiowałem te wypowiedź bo wiedziałem że kiedyś się przyda. Tak więc DIDI wydaje mi się że czasem trzeba skasować nawet post "chorzowskiego".da hool pisze:tomsky ty xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx fajo!
PS Dzięki Patton za szybką reakcje...