[26 kolejka] Ruch Chorzów - Górnik Z. 15.04.12 godz. 17:00
-
- Kontakt:
Re: [26 kolejka] Ruch Chorzów - Górnik Z. 15.04.12 godz. 17:
ja pi***ole a co mieli napisac ?
kibice od kilkunastu lat jezdza na Ruch,wszyscy ich znaja,organizuja zbiorki na swoich dzielnicach i sa znani policji.
...
kibice od kilkunastu lat jezdza na Ruch,wszyscy ich znaja,organizuja zbiorki na swoich dzielnicach i sa znani policji.
...
- jabolgo
- Kontakt:
Nic trza było milczeć.
Z jugador, 19aRtuR20, scaneRboy, gerhat, alek900, Mirek, Chudy81, kattowitz, buli19R20, tommy tauzen, adamo_R i Bogutschutz vel BOGUCICE jestem na TY a Dorcia to męczyzna :)
Dlaczego pisząc do osób obcych zawracam się per pani/pan? Bo tak mnie wychowano. Bo tak jest kulturalnie. Bo taki mam styl bycia. :)
Forum to nie rynsztok tutaj też obowiązują zasady savoir vivre.
Pana puchu ignoruję. KIBICE NIE ZNAJĄCY SWOJEJ PRZESZŁOŚCI NIE MAJĄ PRZYSZŁOŚCI.
Były akcjonariusz Ruch Chorzów S.A. sprzedał(się) za garść srebrników 200 akcji.
Dlaczego pisząc do osób obcych zawracam się per pani/pan? Bo tak mnie wychowano. Bo tak jest kulturalnie. Bo taki mam styl bycia. :)
Pana puchu ignoruję. KIBICE NIE ZNAJĄCY SWOJEJ PRZESZŁOŚCI NIE MAJĄ PRZYSZŁOŚCI.
Były akcjonariusz Ruch Chorzów S.A. sprzedał(się) za garść srebrników 200 akcji.
-
- Kontakt:
a jak by nie bylo oswiadczenia to by bylo ,ze POPIERAJĄ ! jak tu ludziom dogodzic ? chcecie ,zeby w mediach pisalo "kibice ze stowarzyszenia popieraja chuliganskie wybryki bo nie wystosowali pisma potępiającego co moze oznaczac,ze sami brali w tym udział"
dobrze jest jak jest,wszyscy teraz patrzą przychylniej bo sie odcinamy od tego.
dobrze jest jak jest,wszyscy teraz patrzą przychylniej bo sie odcinamy od tego.
- jabolgo
- Kontakt:
Naprawdę ludzie nie są idiotami.
Z jugador, 19aRtuR20, scaneRboy, gerhat, alek900, Mirek, Chudy81, kattowitz, buli19R20, tommy tauzen, adamo_R i Bogutschutz vel BOGUCICE jestem na TY a Dorcia to męczyzna :)
-
- Kontakt:
tak odbiegajac od rozmowy
czytam wlasnie regulamin imprez masowych dostepny na stronie klubu :
2. Zabrania się uczestnikom imprezy:
6) ciągłego stania w sektorach z miejscami do siedzenia,
beda zakazy?
czytam wlasnie regulamin imprez masowych dostepny na stronie klubu :
2. Zabrania się uczestnikom imprezy:
6) ciągłego stania w sektorach z miejscami do siedzenia,

-
Krótko mówiąc my z zamkniętym przestarzałym obiektem!Lateralus pisze:Lepiej tego napisać nie można było. Najważniejsze jest to że tak naprawdę wiecej jest głosów potępiających to co sie stało niż tych gdzie są "pochwały". Dodam tylko tyle: Ekipa która ruszyła na sektor żaboli dała się podpuścić czyli żabski cel został osiągnięty. Mieliśmy szansę wygrzebać się z tego grajdołka i pokazać że Ruch to jest za***ista marka, ale niestetety... Poza tym co to za akcja zaczepno-obronna? Myślełem że po tym co się działo na Batorym będzie konkretna odpowiedź w drodze powrotnej i to by było logiczne, przygotowane i z korzyścią, ale się przeliczyłem. Brawo! Żabole osiągnęły swój cel!! Brawo!!
Może bez licencji w drugiej lidze!
Oni za rok z nowym otwartym w Ekstraklasie!
Jak myślicie, kto na tej akcji wygrał!
Czy kibicom Ruchu na mózg padło, czy co?
-
- Kontakt:
Możecie tu pisać, produkować się, ale to i tak nic nie zmieni. Oni dalej są przekonani, że nic się nie stało i akcja była na dupny + z wieloma korzyściami dla klubu i kibiców. Bo Ruch to oni, nie my! I pikniki pokroju Cieślika czy Fornalika nie mają nic do gadania.
-
dreamtox pisze:Możecie tu pisać, produkować się, ale to i tak nic nie zmieni. Oni dalej są przekonani, że nic się nie stało i akcja była na dupny + z wieloma korzyściami dla klubu i kibiców. Bo Ruch to oni, nie my! I pikniki pokroju Cieślika czy Fornalika nie mają nic do gadania.
Jase, ale po ch... im jeszcze szpil na murawie do tego jest potrzebny?
-
- Kontakt:
Oczywiście że po tych derbach zyskał górnik, i to nawet więcej niż przy wygranej na boisku 3:0. Wykorzystał frajerstwo naszych pseudo, dali się podpuścić jak dzieci na koloniach. Kto jest takim idiotom żeby wymyślić coś takiego u siebie na stadionie? Ciekawe ile będzie zebrane na kolejną oprawę... Niestety przez frajerstwo niektórych osób straciliśmy mocno kibicowsko, ale niestety też sportowo i marketingowo. Oby to nie był samobój, chociaż nagroda darwina murowana
- ch-R
Śmieszne jest to że na 12 tyś ludzi na stadionie znalazło sie 50 "anabolików " i skuli tych 50 będą cierpieć wszyscy !!! To nie są lata 90 gdzie można było sobie hasać gdzie popadnie a policja była bezradna . W latach 90 to nawet tego dymu by nie pokozali w tv bo nie takie dymy były , ewentualnie delegat wpisołby "wybryk" i było by po sprawie.
Zamiast tego śmiesznego oświadczenia kibiców Ruchu należało by napisać bezpośrednio do ekstraklasy z prośbą o jak najmniejszy wymiar kary i że cała rzesza kibiców odcina sie od tego incydentu .I nie może być tak że zamknięcie stadionu ma być lekarstwem na "anabolików"
Zamiast tego śmiesznego oświadczenia kibiców Ruchu należało by napisać bezpośrednio do ekstraklasy z prośbą o jak najmniejszy wymiar kary i że cała rzesza kibiców odcina sie od tego incydentu .I nie może być tak że zamknięcie stadionu ma być lekarstwem na "anabolików"
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
czy jo o czymś niy wiym?RudaSlaska7 pisze:a chcecie ,zeby w mediach pisalo "kibice ze stowarzyszenia popieraja chuliganskie wybryki
-
- Kontakt:
administratorzy...mjejcie ku**a litosc i zamknijcie tyn temat 

KLIMZOWIEC!!!
- kolarz
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
To jest temat pilkarski wiec jeszcze taka uwaga co do meczu:
W 2 polowie powinna byc czerwona kartka dla Magiery za faul na wychodzacym na czysta pozycje Jankesie.
Tu jakos cicho o tej sytuacji, a eksperci przyznaja ze to duzy blad arbitra.
A co do tematu kibicowskiego: wszystko zostalo powiedziane i nie ma co dalej rozkmniniac tylko czekomy do czw a potem na dalsze informacje. Po meczu z Polonia i finale PP(jak pojedziemy) jak bedzie konkretny doping i zero awantur wszystko wroci do normalnosci i w mediach sprawa ucichnie, a my dodatkowo puchar do kolekcji zbierzemy
W 2 polowie powinna byc czerwona kartka dla Magiery za faul na wychodzacym na czysta pozycje Jankesie.
Tu jakos cicho o tej sytuacji, a eksperci przyznaja ze to duzy blad arbitra.
A co do tematu kibicowskiego: wszystko zostalo powiedziane i nie ma co dalej rozkmniniac tylko czekomy do czw a potem na dalsze informacje. Po meczu z Polonia i finale PP(jak pojedziemy) jak bedzie konkretny doping i zero awantur wszystko wroci do normalnosci i w mediach sprawa ucichnie, a my dodatkowo puchar do kolekcji zbierzemy

- radzion
- Kontakt:
temat wyczerpany - ciach bajera, za 3 dni mamy kolejny ciezki mecz i na nim sie skupiamy