Wos do groclinu a z Groclina do Nas Jackiewicz...?

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Gość

#16 Post autor: Gość » 17 gru 2002, o 16:42

W przerwie zimowej dojdzie do istotnych zmian transferowych w Ruchu Chorzów.

Wszystko wskazuje na to, że barwach "Niebieskich" wiosna nie zobaczymy już Bartłomieja Jamroza, który liczy na podpisanie kontraktu z Lechem Poznań, a także Jana Wosia.

Ten ostatni jest już "dogadany" z działaczami Groclinu i tylko brakuje kropki nad "i", żeby formalnie został on zawodnikiem klubu z Wielkopolski.

Źródło: Sport

Czy tego nie da się już cofnąć?? Szkoda

JUZA

#17 Post autor: JUZA » 18 gru 2002, o 11:27

Wos juz raczej napewno bedzie gral w groclinie bo mażą mu sie puchary
moja odpowiedz jest nato to do ku.... mogli sie dogadac w Ruchu sami zawodnicy i puchary byly by unas bo Wos zagraln dobrze tylko 3 pierwsze mecze i dalej zenada jak niechce grac dla niebieskich to niech wpierd.......!!! do wioski tam i tak pucharów niebedzie(GWIAZDA WOS)

Jamroz no coz najlepszy sezon w jego wykonaniu to chyba byl jak przyszedl do Ruchu plakac po nim niebedziemy

Martwi mine tylko brak zawodnikow mlodych grajacych bo bramkarz to raczej wzmocnieniem nie jest Nowozelandczyk ??????? jak go niechciaBa szczakowianka to co mozna o NIM powiedziec
I prosze zarzadu bez takich niespodzianek jak Kulawik czy jakis Jackiewicz

Morris
Kontakt:

#18 Post autor: Morris » 18 gru 2002, o 11:51

za onet.pl:
"Praktycznie Jan Woś jest już u nas. Nie wiem, co musiałoby się stać, by do transferu nie doszło" - powiedział menedżer Groclinu Grodzisk Wlkp Władysław Kowalik.

"Jestem już dogadany z działaczami z Grodziska w sprawie dwuletniego kontraktu. Reszta zależy od ustaleń między klubami" powiedział Woś.

Prezes Ruchu Krystian Rogala i menedżer Groclinu Władysław Kowalik już omówili jednak warunki transferu.

"Podaliśmy sobie dłonie i do przeprowadzenia transakcji brakuje tylko podpisów prezesów" - stwierdził Kowalik."

To może prezes poda sobie jeszcze reke z innym menedżerem w sprawie Malinowskiego i Gorawskiego (bo to chyba ostatni kopacze w naszej kadrze, którzy wiedzą jak grać w piłę), a potem będzie sobie już podawał ręce z prezesami klubów drugoligowych przy okazji meczów rozgrywanych przez Ruch.

A może by tak do ku*** nędzy podac sobie dłonie z jakims prezesem innego klubu i wykonać jakiś znaczący transfer w druga stronę??????? chyba że napodawał sobie dłoni w tej Macedonii czy gdzie tam był i posprowadza w pi*** svitliców i vukoviców :x

Morris
Kontakt:

#19 Post autor: Morris » 18 gru 2002, o 22:16

pozostaje jedynie życ nadzieją, że sprzedaż Wosia i Jamroza to czynności związane ze zbieraniem kasy na jakiegos wybitnego gracza. ponoc w Lazio chłopaki sie burzą że od długiego czau nie dostają kasy, może więc kroi sie sprowadzenie na cicha Jaapa Stama lub Claudio "el Piocho" Lopeza Obrazek

Morris
Kontakt:

#20 Post autor: Morris » 19 gru 2002, o 14:57

Morris pisze:To może prezes poda sobie jeszcze reke z innym menedżerem w sprawie Malinowskiego i Gorawskiego (bo to chyba ostatni kopacze w naszej kadrze, którzy wiedzą jak grać w piłę), a potem będzie sobie już podawał ręce z prezesami klubów drugoligowych przy okazji meczów rozgrywanych przez Ruch.
jesli ostatnie doniesienia prasowe znajda odzwierciedlanie w rzeczywistosci to trzeba jeszcze tylko podac reke z kims w sprawie Malinowskiego i sprawa załatwiona ObrazekObrazek

sorry, ale już zaczęło mi to wszystko przypominać jakis cyrk, a najgorsze że w tych gazetach w kontekście wyprzedaży nie piszą o żadnych innych klubach tylko o Ruchu

Zet1920

#21 Post autor: Zet1920 » 21 gru 2002, o 07:41

Kurwaaaaaaaaaaaaa mać na tej Cichej zaczyna robić się burdel na kółkach (o ile już nie jest). Nie wiem czy szkoda moich nerwów na to wszystko, naprawdę nie wiem co już o tym sądzić.

niebieski78

#22 Post autor: niebieski78 » 21 gru 2002, o 13:40

a ja jestem zdania ze prezes robi bardzo dobrze powinien sprzedac WSZYSTKICH za ktorych otrzyma jakas kase-pora zacza budowac nowa druzyne a na razie -Madej (debil :twisted: ) Grzelak Moskala wszyscy mlodzi przebojowi ktorych sprowadza prezes mysla tylko o zmianie klubu bo ... szatnia ich nie akceptuje
mnie imponuje mlody Nowak -"moim marzeniem byla gra w bramce Ruchu - i wszystko jasne "
poza tym nie ma sie co podniecac takiego Wosia i Jamroza laczy z Chorzowem kontrakt i nic wiecej
Jest kilku rezerwowych w polsce Szewczyk w Legii Andruszczak w Zaglebiu ktorych wymienilbym za naszych grajkow z zamknietymi oczami
bo wiem o nich jedno beda grysc trawe w kazdym meczu a o to w tym sporcie przede wszystkim chodzi niestety stara "szatnia" Ruchu o tym zapomniala
i jeszcze jedno pamietacie jak prezes Rogala po awansie zrobil czystke i wysprzedal podstawowych zawodnikow ? swiat sie nie zawalil Ruch sie utrzymal i tak bedzie i teraz

ODPOWIEDZ