GORAWSKI W LUBINIE

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Kkubicki (nielogniety)

#16 Post autor: Kkubicki (nielogniety) » 19 gru 2002, o 21:23

Ludu zloty
Kurde gadalem wczoraj z Rogala. Prezes wogole nie chcial gadac o tych wszystkich rewelacjach.
Ja tesh zostalem tak zbajerowany przez gazety, a tu prezes gada ze nie ma sprawy Jan Wosia i Groclinu!
Na razie prawda jest tylko bliski transfer Jamroza do Lecha
Jakby co to bede meldowal mimo za***iscie duzych problemow z netem na glownej:)
Pozdro ekip@ :)

Łukasz 86

#17 Post autor: Łukasz 86 » 19 gru 2002, o 22:21

ROGALA NA BOISKO!!!!!!!

Awatar użytkownika
wojt
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#18 Post autor: wojt » 20 gru 2002, o 01:56

Krzysiu, Krzysiu nie badz aż tak naiwny! Nie myslisz chyba ze prezes wszystko powie Ci dokładnie jak jest. Pamietam jak przy odejsciu Wiry najpierw ty, a potem prezes stanowczo zaprzeczaliscie doniesieniom prasy i zwalaliscie wszystko na złych pismaków. Co sie pózniej okazało??

marcyk(nielogniety)

#19 Post autor: marcyk(nielogniety) » 20 gru 2002, o 07:47

Mialo mnie tu juz niebyc do nastepnego roku, ale wczoraj moje wkurwienie sieglo zenitu.
Obrony niemamy juz dawno(Wlecial,Fornalik),Pomoc tez sie rozsypala sie (Paluch,Jamroz,Wos),teraz przyszedl czas na demontaz ataku? Panie prezesie i caly je***y zarzadzie bierzcie dupska w troki i wy***rdalac. CO WY ch*** ROBICIE Z RUCHEM. To nie jest ku*** mac zabawka, to sa prawie 83 lata tradycji i historii, to nie jest PALANTY wasza wlasnosc.
Panie prezesie nie mow pan o wymyslach pismakow bo przynajmniej mnie juz to przestalo bawic.

fuhr
Kontakt:

#20 Post autor: fuhr » 20 gru 2002, o 09:12

dzisiaj jest w SPortcie wywiad Z Gorawskim i z niego wynika ze on o niczym jeszcze nie wie.....
born and bred Blue!

KS RUCH CHORZOW

Górny Śląsk

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#21 Post autor: Patton » 20 gru 2002, o 10:32

Fuhr - a kto wie, co sie dzieje w tym klubie? :roll: Bo ja juz, za przeproszeniem, ch*** wiem... naprawde :evil: Pozdrawiam
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Morris
Kontakt:

#22 Post autor: Morris » 20 gru 2002, o 11:25

plotka o Gorawskim nie znajdzie potwierdzenia w rzeczywistosci, o czym donosi kilka serwisów informacyjnych w sieci (np. futbol.pl). tak więc jednak kaczka (na szczęście)

DjMaciar
Kontakt:

#23 Post autor: DjMaciar » 20 gru 2002, o 12:19

Morris pisze:plotka o Gorawskim nie znajdzie potwierdzenia w rzeczywistosci, o czym donosi kilka serwisów informacyjnych w sieci (np. futbol.pl). tak więc jednak kaczka (na szczęście)
oby a jak nie to nam sie dopiero oczka otworza jak przyjdzie grac na wiosne amatorszczyzna
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#24 Post autor: vahanara » 20 gru 2002, o 17:35

Bluzgi, oburzenie wielkie, krzyku kupa... Jeszcze zdaje się nikt nie odszedł. Nie przepadam za stylem rządzenia Ruchem ale może by tak poczekać z tymi "ku***mi", "chujami" etc. do końcowych rozstrzygnięć?
Poza tym jest jedna stara prawda która mówi że niema ludzi nie zastąpionych. Sądzę że gdyby np. GKS-a nie sprzedała swego czasu Moskały to dziś Gajtkowski byłby zwykłym szarym grajkiem.
Pozdro

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#25 Post autor: radzion » 20 gru 2002, o 19:20

na szczescie gora ma zostac,teraz czytam ze sprawa wosia jest nieaktualna, zas jamroz nie dogadal sie zlechem i ma zostac na cichej:)
tak wiec jesli dobrze pojdzie to zostana wszyscy,oby, bo ja mmio wszystko wole sprawdzonego wosia,jamroza niz jakis kolejny niewypal transferowy niewypal(patrz jackiewicz) ]
do tego zobaczymy co pokaze jeszcze ten kartofel z z nowej zelandii i ten czeczen ( albo gruzin) jeden ch.. i to i to ruskie :D :D

fuhr
Kontakt:

#26 Post autor: fuhr » 20 gru 2002, o 19:49

radzion pisze: jeden ch.. i to i to ruskie :D :D

pewnie bys sie na ciebie obarzil jakbys mu tak powiedzial

a co do tych ruskich te maja sie czym chwalic

- kalasznikow
- gorzola :P
born and bred Blue!

KS RUCH CHORZOW

Górny Śląsk

ODPOWIEDZ