Ruch - Piast

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
TomSky
Kontakt:

#151 Post autor: TomSky » 4 paź 2004, o 12:59

Licho? ja juz dawno nie widziałem tylu kobiet na stadionie...
Niedzielnym kierowcom stanowcze NIE

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#152 Post autor: Ozor » 4 paź 2004, o 13:15

Nie chcę byc złosliwy ale wtedy flagi wisiałyby na każdym stadionie w polsce tylko nie na Ruchu.

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#153 Post autor: Patton » 4 paź 2004, o 13:16

O flagi sie nie martwcie.... 8)
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Nexus
Kontakt:

#154 Post autor: Nexus » 4 paź 2004, o 14:58

Dzieki za 3 pkt. ,moglo sie obejsc bez takiej nerwowki w koncowce ,ale i to ma swoje plusy ;)

Powtorze za resztą, swietny mecz naszego "wiezowca" oby tak dalej na stoperze.

Bylem oczywiscie z moja ładniejszą połową (wszystkie mecze na ktorych byla zakonczyly sie Naszym zwyciestwem,oprocz ŁKSu ,ale i tak do przerwy 2-0) ,i nie obeszlo sie bez malego zamieszania z wchodzeniem ,ale mysle ze jak na pierwszy raz to i tak nie bylo najgorzej.Poprostu bilet ktory mial zadzialac dwa razy jako "niby" rodzinny ,po pierwszej probie juz odmowil posluszenstwa i zostalem oddzielony plotem od mojej lubej ;)

Co do dopingu to wydaje mi sie ze brak gosci mial duzy wplyw na jego "brak".Ale w koncowce mocno podwyzszony pozim adrenaliny wymogl jednak troche okrzykow.
Wielki plus dla klienta z trybuny krytej i jego glosnego "Nieeebieeescy"

PS. Viro wielkie tnx za koszulke ,odebralem i juz w niej pomykam ;)

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#155 Post autor: gerhat » 4 paź 2004, o 15:24

super że sa 3 pkt, Mrózek nr 1, drobne niedociągniecia - mozna przymknąć oko bo za dużo tego narzekania. Młyn na 10 - goscioo, mnie by się podobało, bo pamietom czasy jak tam był młyn i wyglądało to bardzo dobrze, z tym że wówczas było znacznie wiecej ludzi w młynie a poza tym 10 mo swoich stałych bywalców i nie wiem czy im by się to podobało.

TomSky
Kontakt:

#156 Post autor: TomSky » 4 paź 2004, o 16:05

Ja kupiłem bilet rodzinny i bez problemów weszliśmy z moja lubą, spokojnie bramka puściła 2 osoby na jednym bilecie. Wiec nie wszystko było tak źle jak niektórzy opisują. Myslę, że spokojnie uda sie to wszystko dograc.

Co do dopingu trzeba wziąć pod uwage, że było już znacznie wiecej ludzi niż na meczu z KSZO i doping tez był dużo lepszy. Myslę że wszystko idzie ku dobremu. Najwiekszym problemem jest chyba brak kibiców gości. Wiadomo ż ejak jest sie z kim poprzekrzykiwywac to od razu ludzie chętniej rycza.

I jeszcze ryczenie "kur..a mać wszyscy wstać" na sektorze gdzie siedza wymieszani ludzie starsi i młodsi nie ma sensu... u 90% ludzi wywołało to tylko usmiechy politowania... sorry ale było to troche... mhm.. lepiej nie koncze...

Dopóki nie bedzi ejasno okreslonego miejsca gdzie jest młyn dopóty nie bedzie dobrego dopingu.
Niedzielnym kierowcom stanowcze NIE

DjMaciar
Kontakt:

#157 Post autor: DjMaciar » 4 paź 2004, o 17:48

WIELKIE DZIEKI ZA 3 pkt i oby tak dalej powoli
zaczynom wierzyc w to ze richtig ich na cos stac
tych naszych NIEBIESKICH
wraz z tym rosnie moja nadzieja
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]

Awatar użytkownika
SirArexx
Kontakt:

#158 Post autor: SirArexx » 4 paź 2004, o 17:54

Viro- dzięki za koszulka :D

Viro

#159 Post autor: Viro » 4 paź 2004, o 18:25

mnie niestety nie bylo na szpilu - praca Sir koszulki dawal Buri wiekszosc ludzi z listy je odebrala ci co nie zdazyli to im przepadly ale sa juz nowe zapisy

ODPOWIEDZ