Ruch - Cracovia sobota, 19.11., godz. 15.30 (14 kolejka)

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Harpo
Kontakt:

Re: Ruch - Cracovia sobota, 19.11., godz. 15.30 (14 kolejka)

#106 Post autor: Harpo » 20 lis 2011, o 19:52

...Trochę nie na temat, ale raczej na to napisaliście o sytuacji i komentarzach odnośnie Ruchu.
Życzęz całego serca mistrzostwa ŚLĄSKOWI. Tak, tak samo go olewają jak nasz Ruch (III miejsce!!!).
Tak więc niech utrą nosa pyszałkom z Wa-wy czy POznania, Krakowa.
Oczywiście jak tylko RUchowi się nie uda wygrać ligi ;)

Co do meczu: z Lisowskiego będą jeszcze ludzie. Ogólnie brawo CAŁY Ruch!
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!

"PRECZ z polityczną poprawnością!"

sebaro
Kontakt:

#107 Post autor: sebaro » 20 lis 2011, o 23:31

simonsays pisze:Harpo - dlugo czekalem na taki post odnosnie Lisowskiego.
Bez przesady !, to że Lisowski nie popełniał kardynalnych błędów tak jak w przypadku poprzednich spotkań nie czyni go jeszcze dobrym piłkarzem. Poczekajmy trochę - na razie rozegrał sporo tragicznych meczów i koniec kropka. Jedyna nadzieja, że chłopak jest młody i teoretycznie duża szansa na zrobienie kariery ale na Boga nie mówcie, ze Lisowski na dzień dzisiejszy potrafi grać w piłkę na poziomie ekstraklasy.
[quote="buli19R20"]...7.To mnie najbardziej wzruszyło jada w banie a tu wlazi chop z dzieckiem (5/6 lat) bajtel koszuleczka Ruch-u na czole R lica wymalowane na bioło-niebiesko. POPROSTU COS PIEKNEGO. ...
[/quote]

Awatar użytkownika
DingChavez
Kontakt:

#108 Post autor: DingChavez » 20 lis 2011, o 23:56

Ja ze swej strony też dziękuję Niebieskim za ten mecz i to zwycięstwo.Mogło by się wydawać że nie ma co robić rabanu z pokonania ostatniej drużyny w tabeli ale pochwalić zwycięzców i to ogromnie trzeba!!!Myślałem że mecz może być trudniejszy od tego pucharowego a nożownicy się bardziej zmobilizują.Jak widać magia i kunszt trenerski Waldka Fornalika zrobiły swoje.Nawet z ostatnią drużyną trzeba pokazać chęć do gry i to w zespole Ruchu mi się podobało.Akcje przeprowadzane prawą stroną "palce lizać". Drużyna chciała i wygrała po prostu.Każdemu zawodnikowi Niebieskiej drużyny dziękuję za jakość,styl i wynik końcowy.Dzięki zwycięstwu weekend jest udany :)

Co do opisywania przez jednych czy drugich sytuacji finansowej na Cichej 6.Moim zdaniem zarząd Ruchu "dostał kolejną możliwość" na zastanowienie się razem z władzami Chorzowa nad przyszłością Ruchu.Pismakom cholernie nie po drodze że Ruch jest na trzecim miejscu i przeszkadza bogaczom.Dlatego cała ta nagonka.Z jednej strony działacze muszą wiedzieć że są temu częściowo winni.Trzeba się wziąć w garść bo jakiś upośledzony pismak bez zastanowienia podetrze swój tyłek Ruchem."Niestety" ale zarządowi trzeba na poważnie myśleć o Niebieskich i ich przyszłości.Dobra postawa Ruchu i miejsce w tabeli trzeba to głośno powiedzieć,wprowadziły sporo zamieszania wśród dziennikarzy,najbogatszych klubów.Nie ma innej opcji jak walka o jak najwyższe miejsce w tabeli i lepszą przyszłość na Cichej 6.

Serdecznie pozdrawiam mojego kumpla który nie mógł być na meczu z pasami ale odpisał mi takiego sms-a:
"Dzięki za sms,tak trzymać,Ruch jest wielki."
Bo w Chorzowie i Łodzi jest wiara która łączy kibiców obu miast Ruch i Widzew zawsze razem

Obrazek

Harpo
Kontakt:

#109 Post autor: Harpo » 21 lis 2011, o 00:01

Harpo pisze: Co do meczu: z Lisowskiego będą jeszcze ludzie.
Czytasz Kolego posty?? Pisząc BĘDĄ nie twierdzę, że SĄ (jest w zasadzie).
Chłopak się rozkręca - podejrzewam że na treningach czy w grach kontrolnych gra 2x lepiej. Być może się spala, ale zwróćcie uwagę na drybling start czy walkę o piłkę. Poćwiczy podania i i strzały, i na rękach będziecie go nosić.
BĘDĄ z niego ludzie- napiszę jeszcze raz.

PS. też, podobnie jak większość, dziwiłem się jak wchodził. Wierzę w Fornalika - ma Facet nosa...
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!

"PRECZ z polityczną poprawnością!"

hkshannover1920
Kontakt:

#110 Post autor: hkshannover1920 » 21 lis 2011, o 01:09

Świetna gra i mam nadzieję, że nadal tak
Mam nadzieję, że nasi chłopcy są wypłacane na czas
jest to najlepszy zespół od awansu

gucio77
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#111 Post autor: gucio77 » 21 lis 2011, o 10:52

Co do komyntarza w Canal + ło niy spłacyniu Halymby i Dankowic to jo jest za tym żeby piyntnowali takie kluby. Szkoda że zaś sie trefiło Ruchowi ale jak momy taki zarzond , właściciela i władze klubu, my kibice nic niy mogymy zrobić i muszymy czekać na lepsze czasy. Ci co godajom że zaś ino ło Ruchu a niy np. ło legii a ta tysz mo długi to powiym ino tyla, jo sie wychowoł na Ślonsku a w doma mi zawsze godali patrz swojij dupy, być uczciwy jak bydziesz mioł dług łoddej go zawsze na czas, a somsiadowi niy zaglondej przez łokno abo do łogrodka. To co mi godali w doma miało mie nauczyć być "honorowym" słowo bardzo czynsto łonczone ze Ślonskim i Ruchym. Wiymy że kibiców honorowych momy i wszyscy wkoło to wiedzą, ale władzom w naszym klubie te słowo jest obce, i to łone som winne tego że media przedstawiajom nasz Ruch w złym świetle. Po nich to spływo a nos kibiców to rozpierdalo. Co do szpilu to gratulacje do całyj drużyny, a przede wszystkim do Zienia i Waldka Fornalika. Tyla łodymnie.
Nojwiynkszom RUCHu wartościom NIY jest to, że nigdy niy upado na kolana, ale to, że zawsze umiy sie z tych kolan dzwignońć."

grzej
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#112 Post autor: grzej » 21 lis 2011, o 11:50

Smokowski z C+ w magazynie ekstraklasy.tv też z nami pojechał. O Ruchu mówił tylko w jednym kontekście "duże problemy finansowe". Nawet o meczu z Cracovią bardziej akcentował sytuacje krakowian niż naszą dominację. Naszą sytuację w tabeli i grę porównał do gry Pogoni, która przed upadkiem nie miała nic poza drużyną...
Najlepsze pytanie (do Wolskiego) jak trudno grało Wam się z drużynami z czołówki: Śląskiem, Wisłą, Lechem i Polonią? Dla dziennikarzy pojęcie czołówki nie ma nic wspólnego z zajmowanym miejscem w tabeli.
historiaruchu.pl

bazik09
Kontakt:

#114 Post autor: bazik09 » 23 lis 2011, o 19:24

Darth Kabut pisze:Fotelowym kibicom serdeczne prącie w odbyt i wyprostowany środkowy palec.

jw. To co zoboczylech w ta sobota to jakiś dowcip, jesteśmy klubem z czołówki a frekwencja to totalna porażka. A Promocja była, teraz ruszać dupska na Korona!

OLSZA
Kontakt:

#115 Post autor: OLSZA » 23 lis 2011, o 19:36

bazik09 pisze:
Darth Kabut pisze:Fotelowym kibicom serdeczne prącie w odbyt i wyprostowany środkowy palec.

jw. To co zoboczylech w ta sobota to jakiś dowcip, jesteśmy klubem z czołówki a frekwencja to totalna porażka. A Promocja była, teraz ruszać dupska na Korona!

czego WY sie spodziewacie z takim stadionem... :rotfl:
jak na Koronie bydzie tyla co teroz to bydzie dobrze... :(

Niestety ale w XXI w. ludzie niemaja zamiaru korzystac z toi-toi...
My musimy zapewnić przetrwanie naszym ludziom i przyszłość dla naszych białych dzieci!

bazik09
Kontakt:

#116 Post autor: bazik09 » 23 lis 2011, o 20:16

Ino że na PP było wiecej, a tam był środek tygodnia...

Awatar użytkownika
ObeRschlesien
Kontakt:

#117 Post autor: ObeRschlesien » 26 lis 2011, o 09:03

Ino bilety byl za pienciok :)a to moze tez cos znaczyć ;)
Obrazek

bazik09
Kontakt:

#118 Post autor: bazik09 » 26 lis 2011, o 18:29

Mimo wszystko frekwencji nie sprzyjo koniecznosc wyrabiania kk, ludzi to trocha odstraszo...

ODPOWIEDZ