Górnik Zabrze - RUCH Chorzów 21.10.2011 r. godz. 20:30
- woj
- Kontakt:
Re: Górnik Zabrze - Ruch Chorzów 21.10.2011 r. godz. 20
dobrze że zostaje -tam nie ma zgody na linii trener zawodnicy ale o tym się nie dowiemy czyli będą mieć żabole problem dalej 

woj
-
- Kontakt:
skład w 80 % taki jak rok tymu, a wtedy jakos kondycyjnie wyczymiwali.19aRtuR20 pisze:nie moj cyrk, nie moje małpy, ale musi byc jakis problem, jak pilkarze nie wytrzymuja kondycyjnie praktycznie kazdego meczu, to problem musi byc (nie wierza w spisek, ze specjalnie graja tak, zeby zwolnic trenera)
jesli pilkarze chca go zwolnic, a prezydent je tak za Nawalka, to mie to nie przeszkadzo - niech sie szczewiki martwia
Polskie kopacze tak majom, lubio, se zwolnic trenera. kery im koże za***rdalać.
Dlatego cza walczyć zeby Waldek zostoł unos jak najdłuzyj mu nikt nie podskoczy. Choć wiadomo że nie bydzie to łatwe...
-
- Kontakt:
waldek to powinien byc nasz treneiro na lata .szczerze ze zdechlokow umi wycisnos wszysko co sie do .ale za rok abo 2 bydzie chciol walczyc o inne cele jak mu zarzad niy do tego co mu sie wedlug nos nolezy .czyli kontraktu porzadnego a szczegolnie zagwarantowanego rozwoju druzyny a niu sprzedowanie grajkow perspektywicznych.co roku szuko zawodnikow co som za free kaj indzij siedzom na lawie abo grajom w 3-4 lidze do nos przylazom i robi s nich gwiazdy
-
- Kontakt:
Uwielbiam gadke pod tytulem : 80% skladu jak rok temu:) Ko1 sprawdz ile trojka : Sikorski,Bonin,Jez bramek strzelila w zeszlym sezonie i ile dograla.Sklad maja aktualnie beznadziejny , na spadek w sam raz.
Piękne w życiu są tylko szpile ...
Con cantera y afición, no hace falta importación
Con cantera y afición, no hace falta importación
- DingChavez
- Kontakt:
Praktycznie cały weekend byłem poza domem ale tak sobie zorganizowałem czas aby oglądać deRby w telewizji.Dopiero dziś mogę coś od siebie napisać o tym meczu.Ogromnie Dziękuję Niebieskim że pokonali największego wroga na jego terenie.Jestem niesamowicie dumny z tego że mam Niebieskie seRce.Nie będę też ukrywał że i mnie brakło wiary w sukces gdy gapiąc się w ekran, patrzyłem na poczynania Ruchu w pierwszej połowie.Z tego meczu jest nauczka dla piłkarzy i kibiców że choćby szło Ruchowi ciężko pod górkę to nie można rezygnować z walki.Trzeba się bić do końca--o czymś takim pomyślałem gdy Marek Szyndrowski wyrównał.Porządna gra Niebieskich przyniosła w końcu jeszcze jedną bramkę i to zwycięską dla Ruchu strzeloną przez Naszego ulubieńca-Arka Piecha.Dziękuję Arkowi za świetną grę ale też i za jego gest w kierunku szczew.Cieszę się tym zwycięstwem i tym gestem Arka.Nie chcę więcej analizować meczu bo i po co gdy moi przedmówcy to zrobili.Dodam to co zresztą nie może mi umknąć.Czyli Nasz wspaniały trener Waldemar Fornalik.Dziękuję mu za jego fachowe podejście do piłkarzy w decydującym momencie meczu.To się ceni i chwała temu człowiekowi za jego robotę.Wygraliśmy ze szczewami w Zabrzu i cieszmy się z tego.Niech to cenne zwycięstwo zdołuje do bólu wroga a Niebieskim doda wiary w walce o jak najlepszą lokatę w tabeli.Tego oczekuję że Ruch po zwycięstwie w Zabrzu zdobędzie się na coś więcej niż 6 miejsce w tabeli końcowej.Rewanż na Cichej wiosną oczywiście po naszej myśli.
Władcy Górnego Śląska- jak to przyjemnie się śpiewa
Władcy Górnego Śląska- jak to przyjemnie się śpiewa

Bo w Chorzowie i Łodzi jest wiara która łączy kibiców obu miast Ruch i Widzew zawsze razem

-
- Kontakt:

karny powinien byc

ps.
te przerazenie w oczach krupnioli

-
- Kontakt:
do Cafe FuI3ball z tym zdjęciem 

- R1
- Kontakt:
Powiedzą że ręka ułożona naturalniebuli19R20 pisze:do Cafe FuI3ball z tym zdjęciem