Dla mnie tRybuna zawsze była tRybuną i niech tak zostanie, kaRnety, vip-y, droższe bilety, bRak ulg, tak powinno być.
Ale moim zdaniem docelowo byłoby dobrze, gdyby wstęp daRmowy dla kobiet i dzieci, oRaz ulgi dla emeRytów i Rencistów były na wszystkich sektoRach, nie tylko na wyznaczonym tzw. rodzinnym, kiedyś tak było. Ale to tylko moja pRopozycja.
Dlaczego. Powiedzmy, ze mąż chce przyjść z żoną, chłopak (który, np. zawsze siedzi w młynie) z dziewczyną, ojciec z dzieckiem, wszyscy idą na czwórkę, bo jaki mają wybór: mąż, chłopak gdzie indziej, a żona z dzieckiem, czy dziewczyna też gdzie indziej, pustoszeje młyn, i inne sektoRy na 4 Robi się tłok (to weRsja opTymistyczna i melodia pRzyszłości, ale ja w to wierzę

No, ale nie każdy musi się ze mną zgadzać w tym temacie.
NaRazie dobRze, że jest ten jeden sektoR i jedna kasa, bo gdyby nie było kontRoli, to okazałaby sie, że na Ruchu byliby sami emeryci, renciści, kobiety i dzieci. Ale może w przyszłości, będzie lepsza kontRola, lepsza oRganizacja, większe możliwości i będzie można bez obaw otwoRzyć wszystkie sektoRy i nie bać się oszustw.
Podsumowując, jest dobRze, może być jeszcze lepiej, ale potRzeba czasu, czasu i jeszcze Raz czasu, odpowiednich ludzi na odpowiednich miejscach i dużo chęci.