Popieram, jeżeli facet nie ma szacunku do nas kibiców, to przynajmniej z mojej strony może liczyć na rewanż. Cała dyskusja je trochę naciągana, bo upodobania tego Pana są już od dawna znane, nie mamy na jego zachowanie żadnego wpływu(chyba że ktoś pójdzie w ślady Starucha z Legii), więc po prostu trzeba to znieść. Gdyby po którymś meczu teraz podszedł pod nasz sektor to będę pierwszym który ryknie "wypier....". Tyla we tyjmie., może zachowanie Jankesa nie jest takie jakbysmy wszyscy chcieli ale nie kazdy jest Grzybkiem, nie chce podchodzić i dziekować za doping to niech tego nie robi, jego sprawa ale na doping tez niech nie liczy i uwielbienie fanów, zadeklarował publicznie miłośc do Legii i musi teraz dźwignąc z honorem tą decyzje.
Korona Kielce - Ruch Chorzów 08.08.2011 piłkarsko
-
- Kontakt:
Re: Korona Kielce - Ruch Chorzów 08.08.2011 piłkarsko
Gerard Cieślik - "Kiedyś przyjechali do mnie działacze z Łodzi. Z kluczem do nowiutkiego, wyposażonego we wszystkie wygody mieszkania. A ja mieszkałem w zwykłej klitce. Ale przez myśl nawet mi nie przyszło, by z tego powodu Ruch opuszczać...".Oprócz ofert z polskich klubów, miał on również ofertę m.in. ze szkockiego Aberdeen, które oferowało pensję w wysokości 10 tys. funtów na miesiąc!

- OSH
- Kontakt:
Nie ineresuja mie sympatie pilkarzy innych klubow. Zreszta wogule nie interesujom mie inne kluby. interesuje mie to jak zachowujom sie pilkarze Ruchu w czasie wykonywania swojej pracy na oczach tysiecy wiernych kibicow. Jankowski moze wyrazac swoje prywatne zdanie w czasie prcy po rozwiazaniu kontraktu z obecnym pracodawcom, bo to zachodzi o niesubordynacja, co w kazdej firmie zakrawo o nielojalnosc wobec pracodawcy.scouser pisze:ale musisz [rzyznać że podobało ci się jak Grzybek grając w innych klubach nie ukrywał swojej sympatii do Ruchu? troszkę konsekwencji czasem się przydajeOSH pisze: Kolega powinien to uszanowac i nie wyrazac wszem i wobec swoich sympati dla KONKURENCJI!
To co on czuje to jego prywatno sprawa i tylko i wylacznie kazdy to zrozumie, jak na boisku to udowodni, a teroz mo juz do udowodnienia DUZO!
Godom dzis wom, ze zawsze jo, za moj HKS beda szol...

-
- Kontakt:
http://legionisci.com/news/42151_Maciej ... Ruchu.htmljajo pisze:Nie śmigał na wyjazdy, a na Łazienkowskiej siedział na krytej.
Żeni się chłopak jakoś w sierpniu i podobno mocno rozkojarzony śmiga teraz
Pamiętam Pepe przed maturą i urodzeniem syna też bujał w obłokach
tutaj jest napisane, że jednak jeździł
- 19r20
- Kontakt:
niech zapierd.... a nie pierdo..... to nikt mu nie będzie miał za złe sympatii
czas chyba zamknąć ten temat i zająć się Śląskiem
czas chyba zamknąć ten temat i zająć się Śląskiem
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Wyjaśnijmy to, bo wciąż są niejasności. Kibicuje Pan Legii, dawniej chodził Pan na jej mecze i bywał nawet na wyjazdach, tak?maly_88 pisze:http://legionisci.com/news/42151_Maciej ... Ruchu.htmljajo pisze:Nie śmigał na wyjazdy, a na Łazienkowskiej siedział na krytej.
Żeni się chłopak jakoś w sierpniu i podobno mocno rozkojarzony śmiga teraz
Pamiętam Pepe przed maturą i urodzeniem syna też bujał w obłokach
tutaj jest napisane, że jednak jeździł
- Bez przesady z tym moim zaangażowaniem. Znam parę osób z Żylety, są to moi koledzy, którzy od dawna chodzą na Legię. Nigdy nie byłem jako kibic na żadnym wyjazdowym spotkaniu warszawskiego klubu, nie miałem za bardzo takich możliwości. Na domowych meczach często bywałem, ale nie na Żylecie, tylko na trybunie krytej.
http://www.2x45.com.pl/aktualnosci/3329 ... je-zdanie/" onclick="window.open(this.href);return false;
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...