Karnety i bilety w sezonie 2010/2011
-
- Kontakt:
Re: Karnety i bilety w sezonie 2010/2011
szybkie pytanie,miol na tamtyn sezon karnet,tera niebiera to musza wyrobiac ta karta nowo,abo mogom mi nabijac na ta z karnetu?
NRŚL GANG
- Stasiu19R20
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
musisz wyrabiac

Tradycja nie zginie, chwała nie przeminie, Ruch Chorzów jeszcze wróci na należne mu miejsce!!!
-
- Kontakt:
Może to głupie pytanie,ale jak sie kupuje tyn karnet przez internet???
W zakładce bilety nic ni ma,a innego odnośnika niy widza.
-
a jo mom kaś ich tonie karnety.Jo niy je kibic za 5 zł.Jak bydzie drużyna co bydzie walczyć o miejsca 1-6 to wtedy kupia karnet nawet za 500 zł.Fakt faktym,co tonie bilety i karnety som dobre do młodych i uczących sie ludzi.Dobrze co ktoś o nich pomyśloł.Mie niystety niyudolny zarządzie za pora złoty niy kupisz.
freistaat Oberschlesien
-
- Kontakt:
czyli co na szpile nioy bydziesz łazioł?froyd pisze:a jo mom kaś ich tonie karnety.Jo niy je kibic za 5 zł.Jak bydzie drużyna co bydzie walczyć o miejsca 1-6 to wtedy kupia karnet nawet za 500 zł.Fakt faktym,co tonie bilety i karnety som dobre do młodych i uczących sie ludzi.Dobrze co ktoś o nich pomyśloł.Mie niystety niyudolny zarządzie za pora złoty niy kupisz.
Pytanie.
Co daje gwarancje ze druzyna walczy o miejsca 1-6?
a) klasowi zawodnicy?
b) budżet na poziomie 30-40 mln?
c) nowy stadion?
d) itd
W tamtym sezonie nie było nic z tych rzeczy a w połowie rundy wiosennej walczyli my o 3 plac i czy to przyciągnęło ludzi na stadion?
- jabolgo
- Kontakt:
Podłączam się. Też nie wiem jak.CSL pisze:Może to głupie pytanie,ale jak sie kupuje tyn karnet przez internet???
Z jugador, 19aRtuR20, scaneRboy, gerhat, alek900, Mirek, Chudy81, kattowitz, buli19R20, tommy tauzen, adamo_R i Bogutschutz vel BOGUCICE jestem na TY a Dorcia to męczyzna :)
Dlaczego pisząc do osób obcych zawracam się per pani/pan? Bo tak mnie wychowano. Bo tak jest kulturalnie. Bo taki mam styl bycia. :)
Forum to nie rynsztok tutaj też obowiązują zasady savoir vivre.
Pana puchu ignoruję. KIBICE NIE ZNAJĄCY SWOJEJ PRZESZŁOŚCI NIE MAJĄ PRZYSZŁOŚCI.
Były akcjonariusz Ruch Chorzów S.A. sprzedał(się) za garść srebrników 200 akcji.
Dlaczego pisząc do osób obcych zawracam się per pani/pan? Bo tak mnie wychowano. Bo tak jest kulturalnie. Bo taki mam styl bycia. :)
Forum to nie rynsztok tutaj też obowiązują zasady savoir vivre.
Pana puchu ignoruję. KIBICE NIE ZNAJĄCY SWOJEJ PRZESZŁOŚCI NIE MAJĄ PRZYSZŁOŚCI.
Były akcjonariusz Ruch Chorzów S.A. sprzedał(się) za garść srebrników 200 akcji.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
zawsze muszą sie znaleźć jakieś malkontenty.froyd pisze:a jo mom kaś ich tonie karnety.Jo niy je kibic za 5 zł.Jak bydzie drużyna co bydzie walczyć o miejsca 1-6 to wtedy kupia karnet nawet za 500 zł.Fakt faktym,co tonie bilety i karnety som dobre do młodych i uczących sie ludzi.Dobrze co ktoś o nich pomyśloł.Mie niystety niyudolny zarządzie za pora złoty niy kupisz.

SeRce w Bieli kRew w Błękicie KS RUCH Chorzów to moje życie
- mpapmp
- Kontakt:
Nojlepi nic nie robić ino krytykować i czekać aż ktoś w końcu zadowoli wysokie wymagania. Brawo tak trzymej.froyd pisze:a jo mom kaś ich tonie karnety.Jo niy je kibic za 5 zł.Jak bydzie drużyna co bydzie walczyć o miejsca 1-6 to wtedy kupia karnet nawet za 500 zł.Fakt faktym,co tonie bilety i karnety som dobre do młodych i uczących sie ludzi.Dobrze co ktoś o nich pomyśloł.Mie niystety niyudolny zarządzie za pora złoty niy kupisz.
Gowa się dom obciąć ze nie kupisz bo znom takich jak ty. Krytyka, krytyka, krytyka a jak maja pomoc klubowi (a kupując karnet to najlepsza możliwość pomocy) to się wykręcają. Tys po prostu nie jest kibic.froyd pisze:Jak bydzie drużyna co bydzie walczyć o miejsca 1-6 to wtedy kupia karnet nawet za 500 zł.

- cwirek
- Kontakt:
siemka mom pytanie czy cze wyrobic nowo karta kibica???
z góry dzieki
z góry dzieki
- Rickenn10
- Kontakt:
bys sie zdziwil.mpapmp pisze:Nojlepi nic nie robić ino krytykować i czekać aż ktoś w końcu zadowoli wysokie wymagania. Brawo tak trzymej.froyd pisze:a jo mom kaś ich tonie karnety.Jo niy je kibic za 5 zł.Jak bydzie drużyna co bydzie walczyć o miejsca 1-6 to wtedy kupia karnet nawet za 500 zł.Fakt faktym,co tonie bilety i karnety som dobre do młodych i uczących sie ludzi.Dobrze co ktoś o nich pomyśloł.Mie niystety niyudolny zarządzie za pora złoty niy kupisz.
Gowa się dom obciąć ze nie kupisz bo znom takich jak ty. Krytyka, krytyka, krytyka a jak maja pomoc klubowi (a kupując karnet to najlepsza możliwość pomocy) to się wykręcają. Tys po prostu nie jest kibic.froyd pisze:Jak bydzie drużyna co bydzie walczyć o miejsca 1-6 to wtedy kupia karnet nawet za 500 zł.
- Adam1983
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Temat do zamknięcia...jest nowy temat na ten sezon.