Podbeskidzie-Ruch Chorzów!!!
- L_M
- Kontakt:
- wolfik
- Kontakt:
- L_M
- Kontakt:
Brawo Niebiescy! Rozmawialem po meczu z Pepem Smarzykiem i debiutantem-Wojtkiem Musialem. Byli umiarkowanie zadowoleni z remisu bo podobno przy większym szczęściu mogli wygrać. Myślę że remis na mocnym kadrowo Podbeskidziu nie jest zly ale teraz trzeba wygrać ze Stasiakiem.
"Chopcy" liczą na gorący doping i powinno być dobrze.
najwyższa pora się odbić i patrzeć w górę tabeli bo RUCH na szczycie wygląda zdecydowanie lepiej!
pozdrowienia dla wszystkich o niebieskich sercach.
"Chopcy" liczą na gorący doping i powinno być dobrze.
najwyższa pora się odbić i patrzeć w górę tabeli bo RUCH na szczycie wygląda zdecydowanie lepiej!
pozdrowienia dla wszystkich o niebieskich sercach.
- 19r20
- Kontakt:
moja opinia o tym meczy jest taka:
- piłkarzyki dobrze zagrali, nie cofali nóg, włożyli dużo serca
szkada że główka Śrutwy w samej końcówce została obroniona....
- doping? najlepszy jaki pamiętam od bardzo długiego czasu! po meczu prawie straciłem głos ale było warto
Pepek wzioł siędo roboty no i doping calutki mecz
byliście lepsi, Niebiescy byliście lepsi!!
ciekawe czy ktoś siedział na trybunach gospodarzy - jak wyglądał nasz doping z ich perspektywy?
- piłkarzyki dobrze zagrali, nie cofali nóg, włożyli dużo serca
szkada że główka Śrutwy w samej końcówce została obroniona....
- doping? najlepszy jaki pamiętam od bardzo długiego czasu! po meczu prawie straciłem głos ale było warto
Pepek wzioł siędo roboty no i doping calutki mecz
byliście lepsi, Niebiescy byliście lepsi!!
ciekawe czy ktoś siedział na trybunach gospodarzy - jak wyglądał nasz doping z ich perspektywy?
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com
-
- Kontakt:
To chyba efekt polozenia (klatka jest na tej samej linii co trybuna glowna) ze glosniejszy wydawal sie mlyn Podbeskidzia. Regularny doping Ruchu bylo jednak slychac, tylko tak jak mowie czasami byl zagluszany przez Podbeskidzie.19r20 pisze:ciekawe czy ktoś siedział na trybunach gospodarzy - jak wyglądał nasz doping z ich perspektywy?
-
- Kontakt:
- 19r20
- Kontakt:
ah dodam jeszcze kilka słów co od tego wyjazdu a szczególnie dopingu
przez długi czas część naszej klatki było cicho (ci bliżej trybny); wiadomo poderwali się zawsze po jakimś strzale
WojtekO próbował ich poderwać i odrazu było żwawiej
na tym wyjeździe było nas obiektywnie mało ok 300 -doping cały mecz. W zeszłym roku z 600 - gra piłkarzyków- totalna olewka - doping tylko w 1 połowie no i przed meczem, później kurwowanie.
ostatnio na Szczakowej było nas ile? 500 i doping- totalna nędza, ku*** na lewo i prawo.
Jak se przypomne słowa takiej Niebieskiej po tym Jaworznie, te narzekanie na kibiców, że ona chciała podziękować piłkarzom za "grę" i wysiłek... i że ona to już nie pojedzie nigdy jak mamy takich kibiców.......żenada
Traf chciał że siedziałem bardzo blisko niej na Świcie i oczywiście 0 dopingu z jej strony
trzeba było teraz pojechać i zobaczyć - za walkę są podziękowania, za olewkę kurwowanie!
przez długi czas część naszej klatki było cicho (ci bliżej trybny); wiadomo poderwali się zawsze po jakimś strzale
WojtekO próbował ich poderwać i odrazu było żwawiej
na tym wyjeździe było nas obiektywnie mało ok 300 -doping cały mecz. W zeszłym roku z 600 - gra piłkarzyków- totalna olewka - doping tylko w 1 połowie no i przed meczem, później kurwowanie.
ostatnio na Szczakowej było nas ile? 500 i doping- totalna nędza, ku*** na lewo i prawo.
Jak se przypomne słowa takiej Niebieskiej po tym Jaworznie, te narzekanie na kibiców, że ona chciała podziękować piłkarzom za "grę" i wysiłek... i że ona to już nie pojedzie nigdy jak mamy takich kibiców.......żenada
Traf chciał że siedziałem bardzo blisko niej na Świcie i oczywiście 0 dopingu z jej strony
trzeba było teraz pojechać i zobaczyć - za walkę są podziękowania, za olewkę kurwowanie!
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com
-
- Kontakt:
Bardzo przepraszam, ale albo mówisz o innej Niebieskiej, albo o innym meczu ze Świtem, a nie tym z 5 września. Zresztą Ci, którzy siedzieli koło mnie widzieli jak było naprawdę. PozdRo.19r20 pisze: Traf chciał że siedziałem bardzo blisko niej na Świcie i oczywiście 0 dopingu z jej strony
bardzo proszę o głosy: http://kfotoksiazka.nazwa.pl/fotokniha1 ... e=0000.jpg, za każdy głos bardzo dziękuję głosować można raz dziennie do końca października
- 19r20
- Kontakt:
ok zwracam honor
ja jej osobiście nie atakuje tylko atakuje postawę którą ona reprezentuje - zwłaszcza po Szczakowej
na świcie było zwycięstwo więc dużej analogii nie ma
do zobaczenia na szpilu
ja jej osobiście nie atakuje tylko atakuje postawę którą ona reprezentuje - zwłaszcza po Szczakowej
na świcie było zwycięstwo więc dużej analogii nie ma
do zobaczenia na szpilu
powiem Ci tak , mosz racja do tego ze jej narzekania po Szczakowej na kibicow byly bezpodstawne , ae co do dopingu z jej strony zes powinien sie zastanowic. Tez zech siedziol blisko jej i rzeczywiscie za duzo to ona niespiewala , ale powiedz mi wiela spiewali ludzie ktorzy siedzieli naobkolo jej , szkoda gadac !! dopiepszac to sie mozesz do chopow a nie do kobiety , bo ona to raczej przychodzi mecz poogladac , a to naszom rolom jest wspieranie Niebieskich dopingiem !!19r20 pisze: Traf chciał że siedziałem bardzo blisko niej na Świcie i oczywiście 0 dopingu z jej strony
!
-
- Kontakt:
Siedziałem bardzo blisko i potwierdzam słowa Doboszka.Niektórzy chyba na sile szukają kozła ofiarnego.Proponuje najpierw zacząć od siebie.Doboszek pisze:Tekiej Niebieskiej sluchaj troche szacunku Dla Niej bo nie dosc ze jest kobieta to siedzialem kolo niej na swicie i wiem ze mimo ogromnych problemow jakie jej sie przytrafily POTRAFILA ZASPIEWAC I POKRZYCZEC JAK NA KOBIETE PRZYSTALO!!
19r20,wierze,że pokarzesz jak powinien wyglądać doping już w sobotę na meczu ze Stasiakiem.
"W życiu piękne są tylko chwile..."-Ryszard R.
[img]http://images21.fotosik.pl/219/a35f04d4d948e135.jpg[/img]
[img]http://images21.fotosik.pl/219/a35f04d4d948e135.jpg[/img]