Ruch Chorzów - Śląsk Wrocław (25.05.2011 godz. 19)

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
DingChavez
Kontakt:

Re: Ruch Chorzów - Śląsk Wrocław (25.05.2011 godz. 19)

#181 Post autor: DingChavez » 26 maja 2011, o 20:34

Przykro mi było po wczorajszym meczu.Co mam napisać?Można by się pokusić o ten remis ale tak szczerze to nie tylko przez ostatnie 15 minut trzeba grać!!Prezentacja jakiegoś poziomu sportowego musi być widoczna w całym spotkaniu.Ponieważ dla mnie zdanie o byciu z Niebieskimi na dobre i złe to nie są puste słowa zawsze Ruch może liczyć na moje wsparcie.W spotkaniu ze Śląskiem po stronie Niebieskich były plusy i to trzeba docenić.Mam taką nadzieję że ten mecz będzie nauczką na przyszłość że nie można się poddawać a tym bardziej wykorzystać sytuację gdy przeciwnik nie jest super-ekstra dysponowany.Ja to wiem że Niebiescy potrafią grać i kończący się sezon to potwierdza.Mecz ze Śląskiem to też przykład jakiej gry nie powinno się prowadzić.Do gry Niebieskich można mieć uwagi ale gdy grają piłkę miłą dla oka trzeba to powiedzieć i napisać.W meczu z Jagiellonią trzeba się godnie zaprezentować i nie boję się tego napisać-trzeba wygrać.Niebiescy głowy do góry i gramy do końca!!!
Bo w Chorzowie i Łodzi jest wiara która łączy kibiców obu miast Ruch i Widzew zawsze razem

Obrazek

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#182 Post autor: spyru » 26 maja 2011, o 23:51

Kotlet pisze:Myślę Spyru ze decyzje czy wogole protestować podejmują pojedyncze jednostki i jeśli np. ja nie chce to nie ide na czarno i tyle. W dniu dzisiejszym tez tak zrobie, bo to ze grupki osób tak sobie ustaliły nie oznacza iż mam byc jak pies i robić to samo.
Protest będzie trwał napewno, nie wiadomo tylko jaką formę przyjmie w kolejnym sezonie/sezonach. Nie chcesz chodzić na czarno, nie chodź. Nikt nikogo nie zmusi. Ale pamiętaj o jednym, wspólnie możemy zdziałać bardzo dużo, a wyłamywanie się będzie dla rządu oznaką naszej słabości.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

Awatar użytkownika
jalboss
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#183 Post autor: jalboss » 27 maja 2011, o 07:59

spyru pisze:
Kotlet pisze:Myślę Spyru ze decyzje czy wogole protestować podejmują pojedyncze jednostki i jeśli np. ja nie chce to nie ide na czarno i tyle. W dniu dzisiejszym tez tak zrobie, bo to ze grupki osób tak sobie ustaliły nie oznacza iż mam byc jak pies i robić to samo.
Protest będzie trwał napewno, nie wiadomo tylko jaką formę przyjmie w kolejnym sezonie/sezonach. Nie chcesz chodzić na czarno, nie chodź. Nikt nikogo nie zmusi. Ale pamiętaj o jednym, wspólnie możemy zdziałać bardzo dużo, a wyłamywanie się będzie dla rządu oznaką naszej słabości.
Protest protestem ale jak pokazały telewizje, na innych stadionach doping był prowadzony. Może nie w takiej wersji jak zazwyczaj ale był.
Mamy ostatnie kolejki spotkań, więc niedługo ostateczne rozstrzygnięcia i doping właśnie teraz powinien byc jak najlepszy, tak by piłkarze wykrzesali z siebie wszystko.
Jestem za protestem, ale w inne formie. Na stadion przychodzę dla druzyny, klubu, emocji a nie żeby pokazac jednemu czy drugiemu politykowi co o nim sądzę. Myślicie, że któryś z nich sie tym protestem przejął? Wątpię.

Zapytacie kiedy protestować? Odpowiadam - na jesień przy urnach.

Na razie jedynymi wymiernymi efektami tego protestu to są kary dla klubów za transparenty.
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...

Awatar użytkownika
Adam1983
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#184 Post autor: Adam1983 » 27 maja 2011, o 08:04

Taki protest w niczym nie pomoże. Donald osiągnął co chciał, jest spokój na stadionach itp.
Jedynie co na prawdę super teraz wygląda to to, że wszyscy są na sektorach a nie na schodach...daje to efekt "zapełnienia" stadionu.
Ale już swoją drogą...na Widzewie ludzie normalnie stali na schodach...czy ich nie przeganiano ???

danio99
Kontakt:

#185 Post autor: danio99 » 31 maja 2011, o 10:57

tadeus63 może pamiyntosz taki szpil kaj nos wywiyżli nasi piłkarze autobusym kajś na dworzec bo było zagrożynie że nom wdupiom to chyba był 1/2 pucharu Polski gdańsk buł na pewno ica i mody z mikołowa no i my z siemianowic jak ktoś to pamiyntop niych pisze,chyba niy tyn tymat sory ale komputer to moja słabo strona jak można by było z kimś ło tym pogodać to dejcie znać kaj. mom 46 lot pszepraszom za to ale to były piękne chwile i jeszcze szpil na widzewie kaj Widzew śpiywoł kochamy ruch Chorzów to była piyrszo sztama amyn.

Awatar użytkownika
jurek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#186 Post autor: jurek » 31 maja 2011, o 11:04

Mody i Ica sztyjc na dzies10nie som do spotkanio, i pogodac tyz idzie ;)
jak co to PW

ODPOWIEDZ