Ankieta: gdzie tkwi problem ???
-
- Kontakt:
Zaznaczyłem jak wiekszość brak czasu bo niestety nie ma mozliwosci wyboru kilku opcji jednoczesnie.
Generalnie uważam ( pisałem juz o trym w jednym z tematów), że stowarzyszenie jest za mało medialne, brak mu odpowiedniej reklamy.
Z pewnoscią wpływ na to miał brak meczy na Cichej, teraz sie to zmienia i jest szansa zeby sie przedstawić wszystkim kibicom - nie tylko internautom, bo tak właściwie istniejecie tylko w necie.
P.S.
gerhat jeśli w 2 dni przerobiłeś cały materiał do matury to powinieneś zostać prezesem MENSY!!
Generalnie uważam ( pisałem juz o trym w jednym z tematów), że stowarzyszenie jest za mało medialne, brak mu odpowiedniej reklamy.
Z pewnoscią wpływ na to miał brak meczy na Cichej, teraz sie to zmienia i jest szansa zeby sie przedstawić wszystkim kibicom - nie tylko internautom, bo tak właściwie istniejecie tylko w necie.
P.S.
gerhat jeśli w 2 dni przerobiłeś cały materiał do matury to powinieneś zostać prezesem MENSY!!

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
:lol: może sa tacy co przerabiają cały materiał, za moich czasów mówiono na nich kujony. Ja nastawiłem się na konkretne tematy i dwa dni w zupełności mi starczyło w tym jeden na sciągi. Poza tym nie chodziłem zbyt często na wagary więc coś tam w głowie miałem.Marik pisze: P.S.
Oczywiście kazdy ma swoje podejście ale z takim żeby na 8 mieisęcy przed maturą wkuwać i nie znaleźć raz na dwa tygodnie 2 godz. czasu, życzę powodzenia na studiach, gdzie cała matura w porównaniu z pierwszą sesją okaże się mikroteścikiem.
A prezesem mensy nie jestem tylko dlatego że nie jestem komuchem

- L_M
- Kontakt:
u nas znowu na takich sie mowi kujony :lol: a tak serio to matura za pasem ale jak ktos we wrzesniu sie zaczyna uczyc tak ze nie ma czasu to hehe gratuluje :lol: trza sie przed matura wyluzowac nauka po studniowce i to tez nie od razuPoza tym nie chodziłem zbyt często na wagary więc coś tam w głowie miałem.

sory za OFF

- Patton
- Kontakt:
A co to jest matura? :lol: :lol: Gerhat, na studiach mozesz byc obkuty na maxa, a i tak czesto zaliczasz wypad np. za nieladna koszule hehe PozdRo. A wracajac do tematu - mnie sie nie podoba caly ten kraj i mentalnosc ludzi, ktorzy kochaja klotnie, nienawisc i zazdrosc... To Tyle...
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...