Zgadzam się w 100 % . Mom nadzieja, że tak w końcu będzie. PozdRoBogas_PF pisze:Dobra ale wszyscy powinni dopingowac nie warzne czy mo sie 10 20 czy 40 lot karzdy moze troszka poryczec.Fanie by bylo zalatwic jakis megafon lub jeszcze lepiej mikrofon zoboczymy co do sie zrobic.Mysla ze wszystko sie zmnieni jak otworza reszta stadionu i zoboczymy wtedy ila ludzi przyjdzie do mlyna dopingowac NIEBIESKICH ale musicie pamietac ze trybuna jak i sektor 1 jak bydzie otwarty to musi tyz nos na drugiej stronie pomagac. Mysla ze wszcyscy dojdymy do porozuminia i z biegiem czasu wszystko dojdzie do normy i wszyscy bydymy dopingowac przez cale 90 min naszych NIEBIESKICH pozdR.
RUCH- SWIT NDM
-
- Kontakt:
- vinc84
- Kontakt:
Bravo dla Niebieskich za ambicje jaka wlozyli w ten mecz.Widze ze Molek nabiera pewnosci siebie, wedlug mnie Franke tez robi postepy, brakuje mu jednak doswiadczenia. Nabiera je z meczu na mecz i nie narzekajcie tyla na niego bo to nie fer. Ogolnie mowiac Ruch gra lepiej i jesli zachowa ta tendecje bedzie wysoko w II lidze.
Jesli chodzi o doping to wszystko zostalo juz powiedziane, Jezeli ludzie ktorzy wejda na 7 (i nie tylko) zmienia troche swoje nastawienie, + megafon+prowadzacy na miare kibicow Ruchu to jestem spokojny.
P.S. Ruch ma tyle piosenek a my spiewamy jedno i to samo, nie chodzi mi o to ze one mi sie nie podobaja ale cza by to bylo jakos zorganozowac urozmaicic. Wiecej bebnow!!! daje efekt.
Co z tym plakatowaniem przed meczami daly jestem chetny
Jesli chodzi o doping to wszystko zostalo juz powiedziane, Jezeli ludzie ktorzy wejda na 7 (i nie tylko) zmienia troche swoje nastawienie, + megafon+prowadzacy na miare kibicow Ruchu to jestem spokojny.
P.S. Ruch ma tyle piosenek a my spiewamy jedno i to samo, nie chodzi mi o to ze one mi sie nie podobaja ale cza by to bylo jakos zorganozowac urozmaicic. Wiecej bebnow!!! daje efekt.
Co z tym plakatowaniem przed meczami daly jestem chetny
tak przy okazji nie zachwycajcie sie tak widzewem bo raz sie jest pod wozem raz na nim... w 89 roku bylismy na widzewie w 143 osoby w tym 4 z gks (zagadka z jakiego gksu byli ci kibice ) i to wlasnie jeden z widzewskich owczesnych kozakow podszedl do nas i nazywal swoich kibicow ciulami co jak widzicie z czasem sie zmienilo ... z widzewa zejdzie powietrze tak jak w tej chwili zeszlo z nas to tylko kwestia czasu ... raz pod wozem raz na nim ... a panu wojtkowi o zycze wiecej tak interesujacych wypowiedzi i osmieszania siebie jako bylo nie bylo juz "osoby publicznej" (no sory takie odnosze wraszenie po tonach jego postow) ... niebieska tematy sa rozne na jaworznie wszyscy darli pyski tyle ze z tresciami ktore tobie akurat niepasowaly ... reden mimo ze jak zwykle nie chce nikogo urazic w swoim poscie zawarl chyba podsumowanie calej sytuacji ...