SA.RUCH Chorzów ??? jak długo jeszcze.
- Konrad
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
[quote="Niebieska]Całe szczęście poniedziałek jest już jutro i będę miała najprawdopodobniej możliwość dowiedzieć się czegoś z pierwszej ręki a nie tylko opierać się na opiniach innych, bo to czasem może doprowadzić człowieka do rozdwojenia jaźni, domysłów, zdegustowania, niepotrzebnych nerwów i sama nie wiem czego jeszcze. WojtekO, Patton na pewno jesteście dużo bliżej tego wszystkiego niż ja, ale mimo wszystko możecie się mylić, zarówno Wy jak i ja. Obym to ja miała rację, pozdRawiam.[/quote]
Zawsze byłem optymistą jesli chodzi o Ruch. Jednak jeśli WojtekO - człowiek który jest blisko Klubu - mówi,że jest źle to wiem,że chop musi mieć podstawy do tego,żeby tak twierdzić. .. Mam nadzieję, że będzie dobrze, jednak ja wolę się opierać na miarodajnych podstawach, a nie na optymiźmie nie mającym żadnego umocowania :?
Zawsze byłem optymistą jesli chodzi o Ruch. Jednak jeśli WojtekO - człowiek który jest blisko Klubu - mówi,że jest źle to wiem,że chop musi mieć podstawy do tego,żeby tak twierdzić. .. Mam nadzieję, że będzie dobrze, jednak ja wolę się opierać na miarodajnych podstawach, a nie na optymiźmie nie mającym żadnego umocowania :?
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
p.Chrzanowski
Ja jako jeden z wielu kibiców Chorzowskiego Ruchu daje wotum zaufania p.Chrzanowskiemu.Może niektórzy powiedzą,że jestem naiwny,ale trzeba mieć zaufanie do ludzi.Z tego co zauważyłem to już wszyscy nie wprost,ale zaczynają krytykować utworzenie tej spółki.A tak wszyscy byli zniecierpliwieni,że utworzenie spółki sie przeciąga.A jak już ją utworzono to zaczynacie sie rozpisywać,że w spółce beda zasiadać ludzie Rogali,że Rogala nieoficjalnie dalej bedzie kierował Ruchem.A skąd wy macie taka pewność??Czytałem wasze opinie i ucieszyła mnie opinia napisana przez Lutza.Przynajmniej wiem,że jest jakiś kibic który myśli tak jak ja.POZDRO
- Lutz
- Kontakt:
Re: p.Chrzanowski
Widza , że nie jesteś na bieżąco. Mój optymizm trocha zmaloł , o czym napisołech już post wcześni. Niy zmienio to faktu że innego wyjścio niy momy jak zdać sie na łaska abo niełaska Chrzanowskiego,rogali i innych "MIAŁO być biednie ale UCZCIWIE" - jak już tu ktoś powiedzioł ,,, jak jest ?? Zainteresowani wiedzom.HKSADIK pisze:Ja jako jeden z wielu kibiców Chorzowskiego Ruchu daje wotum zaufania p.Chrzanowskiemu.Może niektórzy powiedzą,że jestem naiwny,ale trzeba mieć zaufanie do ludzi.Z tego co zauważyłem to już wszyscy nie wprost,ale zaczynają krytykować utworzenie tej spółki.A tak wszyscy byli zniecierpliwieni,że utworzenie spółki sie przeciąga.A jak już ją utworzono to zaczynacie sie rozpisywać,że w spółce beda zasiadać ludzie Rogali,że Rogala nieoficjalnie dalej bedzie kierował Ruchem.A skąd wy macie taka pewność??Czytałem wasze opinie i ucieszyła mnie opinia napisana przez Lutza.Przynajmniej wiem,że jest jakiś kibic który myśli tak jak ja.POZDRO
Pozdro.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
czemu nieuczciwie??
Spółka,która została założona napewno jest skromna,ale czem wg.was jest nieuczciwa??Niech ktoś mi to sensownie wytłumaczy.Bo nie umie was zrozumieć.
- Lutz
- Kontakt:
Re: czemu nieuczciwie??
Ja bydziesz uważnie czytoł artykuły i posty , szczególnie z poprzedni strony to dostaniesz odpowiedź na swoje pytanie.HKSADIK pisze:Spółka,która została założona napewno jest skromna,ale czem wg.was jest nieuczciwa??Niech ktoś mi to sensownie wytłumaczy.Bo nie umie was zrozumieć.
A po drugie "mowa jwst srebrem ,a milczenie złotem "

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
tym razem zacytuje sam siebie :lol: bo coś przeczuwałem.gerhat pisze:SSA bedzie miała duży kapitał .... zaufania
a o kapitale złozycielskim nic nie wiadomo jeszcze
1 mln ? papier i nic więcej
z tego co najmniej 0,5 mln stowarzyszenie wyceniło logo które wnosi do SSA, a to pieniądze jeszcze mniej prawdziwe jak 100 dolarówki ze słonecznika.
Do tego jeszcze tajemnica z udziałowcami, ciekawe gdzie ukryją KRS?
J.Blok jako członek zarządu? Może to aksamitna rewolucja i wszystkich naraz nie mozna posunąć.
Chrzanowskiego nie znam i się nie wypowiadam. Może chce dobrze dla klubu. Na razie ma tylko kapitał zaufania i jak widac po wpisach dosyć skromny kapitał zaufania. Zobaczymy co najbliższy czas pokaże.
ps
chyba że chodzi o jeszcze jeden wariant.
- SSA przejmując druzynę ze stowarzyszenia musi przejąć jego długi wobec pzpn
- w sytuacji odwortnej gdy stowarzyszenie przejmuje druzynę od SSA nie musi spłacac tych długów
Może więć chodzi o wyczyszczenie konta z lipną spółką która szybko upadnie uwalniając nowe stowarzyszenie od wszelkiech długów?????
- 19r20
- Kontakt:
ale gerhat z ciebie kombinator
no cóż mimo wszystko choćprzeczytałem wszystkie wasze wpisy to jestem optymista
jak nie teraz to kiedy i jak zrobić Ruchowi lepiej?
często na początku w SSA jest tak że właściciele nie ujawniają się
jesteśmy blisko 4 ligi? a kiedy 3-cia?
ja Chrzanowskiemu dają kredyt zaufania i WIERZĘ że będzie lepiej!
no cóż mimo wszystko choćprzeczytałem wszystkie wasze wpisy to jestem optymista
jak nie teraz to kiedy i jak zrobić Ruchowi lepiej?
często na początku w SSA jest tak że właściciele nie ujawniają się
jesteśmy blisko 4 ligi? a kiedy 3-cia?
ja Chrzanowskiemu dają kredyt zaufania i WIERZĘ że będzie lepiej!
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com
- AdiC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
I tak nie mamy innego wyjścia jak dać tym ludziom kredyt zaufania. Od czegoś trzeba zacząć. Formuła każdej spólki jest taka, że o władzach decyduje właściciel wobec czego nic nie stoi na przeszkodzie, aby jesli znajdzie się inwestor do objęcia udziałów większościowych lub podwyzszenia kapitału, zaproponował swój zarząd. Póki co mamy spółkę w okresie tworzenia, z niezbyt dużym kapitałem, ale jak wiadomo nie jest to model docelowy. Po drugie nie mylcie kapitału założycielskiego z budżetem. Może być spółka z kapit. 1 mln i budżetem np . 10 krotnie wyższym (np z tyt. sprzedaży reklam itd).
Od samego założenia spółki kasa się nie znajdzie, ale ważne że zostają wyklarowane zasady wg jakich w przyszłości będzie można funkcjonować.
Może oczywiście się zdarzyć, ze Ci którzy kręcą nosem teraz za rok powiedzą - a niy godołech, ale mimo wszystko mom nadzieją że idzie ku lepszemu i np. za rok nasz Ruch będzie walczył o wyższe cele.
Od samego założenia spółki kasa się nie znajdzie, ale ważne że zostają wyklarowane zasady wg jakich w przyszłości będzie można funkcjonować.
Może oczywiście się zdarzyć, ze Ci którzy kręcą nosem teraz za rok powiedzą - a niy godołech, ale mimo wszystko mom nadzieją że idzie ku lepszemu i np. za rok nasz Ruch będzie walczył o wyższe cele.
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!
Niewiem o co wam chodzi. Narzekaliśmy wszyscy na Rogale, gy cos sie zmiania w naszym klubie też wszyscy narzekają !
Prezesem tymczasowym jest p. Chrzanowski powiedział że SSA bedzie w piątek i SSA było w piątek
Gdyby Rogala powiedził w piątek pewnie nawet nie zajrzałbym na naszą strone bo wiedziałbym że i tak SSA w ten piątek nie bedzie. Skoro ktoś się stara i chce zmienić coś w naszym klubie na lepsze trzeba mu dać czas a nie krytykować wszystko.
Ja licze w Chorzowie teraz bedzie lepie no bo przecież gorzej być juz nie może, a z naszym SSA nie bedzie tak żle zobaczycie sami
Prezesem tymczasowym jest p. Chrzanowski powiedział że SSA bedzie w piątek i SSA było w piątek

Ja licze w Chorzowie teraz bedzie lepie no bo przecież gorzej być juz nie może, a z naszym SSA nie bedzie tak żle zobaczycie sami

no to w góra
Jo mom pytanie to bardziej zorientowanych jakie są na razie losy spółki, miały być spotkania z zarządem stowarzyszenia i rozmowy o przyszłości.
Czy były te spotkania czy może są planowane a późniesze terminy.
Abo czy przypadkiem nie jest tak, że spółka powstała za wszelką cenę ale bez podstaw, a teraz po ciężkiej pracy i spełnieniu obowiązku założenia spółki pojechali sobie na wakacje.
Jo mom pytanie to bardziej zorientowanych jakie są na razie losy spółki, miały być spotkania z zarządem stowarzyszenia i rozmowy o przyszłości.
Czy były te spotkania czy może są planowane a późniesze terminy.
Abo czy przypadkiem nie jest tak, że spółka powstała za wszelką cenę ale bez podstaw, a teraz po ciężkiej pracy i spełnieniu obowiązku założenia spółki pojechali sobie na wakacje.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nie wiem na jakim etapie jest sprawa przejecia drużyny przez SSA ale naszym specjalistom od przeksztalceń polecam ten tekst. W takich okolicznościach głupotą byłoby przejmowanie długów, które narobił Rogala.
Nie zrobiliśmy niczego, co byłoby niezgodne z polskim prawem, nikogo nie "przekręciliśmy". Przecież Drzymała czy Cupiał też przejęli swoje kluby z "wyzerowanymi" długami, bo na to pozwalają państwowe przepisy i regulaminy sportowe" - powiedział w "Sporcie" Zbigniew Boniek, właściciel Widzewa Łódź