Mieliście zrobić Dunham na treneraDunham pisze:... Mielismy zrobić .. SZYNDROWSKI I BRONOWICKI .. .i
4.03.2011 r. godz. 20:00 Wisła-Ruch -piłkarsko
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: 4.03.2011 r. godz. 20:00 Wisła-Ruch -piłkarsko
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
- Dunham
- Kontakt:
Wiem, wiem można by tak myśleć na kogo itd... no nam nie podeszła gra bronowickiego i SZYNDROWSKIEGO.. ale na tego drugiego było juz po jakims błędzie cisnienie i tak wyszło... Co do transferów akurat szyndrowskiego.. zarząd.. mosór.. pewnie dlatego, że kolega itd.. nie wiem ale na Fornalika.. żeby trnas robić ? bo akurat dzisiaj wystawił tych lebrów.. fakt dużo błędów.. sam Jankowski na ataku, brak djokica .. za późno zmiany i to ostatnie już od dawna na Ruchu..że zmiany dopiero ok 65 70 80
co to ma dać drużynie ?? widze, żę gra źle to go zmienie i w przerwie albo przed.. a nie czekam do końca na cud

WSZYSCY DO MŁYNA !!!
-
- Kontakt:
Niestety w Ruchu sie zle Dzieje.I To nie przez nas Kibicow, Tylko przez osoby ktore pracuja w Naszym Klubie
- Zip
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Różnica jest taka, że Szyndrowski w tych 3 meczach ani razu nie pokazał się korzystnie, a Bronowickiego to był chyba jedyny tak słaby występ.. Pierwsza bramka na konto Szyndrowskiego i Bronowickiego, druga na Bronowickiego a trzecia na Szyndrowskiego ( zobaczcie sobie w powtórkach co robi Szyndrowski jak zauważa że Melikson dostaje piłkę: "O, to przecież mój zawodnik!".. ale było już za późno
)

In Siemian We Trust
- szogun
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
heli pisze:Mieliście zrobić Dunham na treneraDunham pisze:... Mielismy zrobić .. SZYNDROWSKI I BRONOWICKI .. .i
Przypomne Ci to już nie długo. Większość użytkowników tego forum ma chyba klapki na oczach. Nie widzicie że drużyna odstawia kaszanke jak za Pietrzaka? Nie widać nic poprawy. Ci co tak dupnie teraz bronicie zespołu i miernoty Szyndrowskiego i Bronowickiego to za dwa miesiące będziecie na czele pochodu który będzie skandować "zmiana trenera, w Chorzowie zmiana trenera".
Ale Wy macie krótką pamięć. To samo było za Pietrzaka właśnie. Gdy zaczynała się kaszana wielu go broniło bo trzeba mu dać czas, bo wie co robi itp itd, sranie w banie. Później się skończyło każdy wie. Przyszedł Fornalik i uratował sprawe. Ba, sezon później zrobił brązowy medal mistrzostw Polski. Ale nie zapmnijmy również że prócz sukcesów ma też na koncie spektakularne porażki, jak np. odpadnięcie z półfinału PP z Pogonią Szczecin. Mam przypomnieć kiepskie występy przeciw potęgom piłkarskim z Malty czy Kazachstanu? Gdzie Górnik Karaganda cisnął nas jak przedszklaki u nas na Cichej 6?
Nie biadolcie nad losem piłkarzyków bo oni za swoją grę biorą kase a nam mają dać radość i wyniki. Narazie jest wstyd i realne widmo spadku do drugiej ligi. Wtedy Wy wszyscy wielcy obrońcy uciśnionych piłkarzyków będziecie siedzieć na Roosvelta albo w domu przed Canal + bo w drugiej lidze zapomnicie że jest taki klub jak Ruch. Chyba że znów bedzie walka o awans to znów w Chorzowie naród dozna oświecenia.
- 19flasteR20
- Kontakt:
Chyba jednak warto zamknac juz tymat.szogun pisze:
Wtedy Wy wszyscy wielcy obrońcy uciśnionych piłkarzyków będziecie siedzieć na Roosvelta albo ...

Ruch Autonomii Gůrnygo Ślůnska

Masz prawo zadeklarowac narodowosc ślůnska - SILESIA FIRST TO FIGHT! -[/size]

Masz prawo zadeklarowac narodowosc ślůnska - SILESIA FIRST TO FIGHT! -[/size]
- Dunham
- Kontakt:
KOLEGO, od razu Ci wytłumacze.. bo wkurza mnie jak i pewnie resztę bardzo jak ktoś nam zarzuca, że pieniądze idą nie na to na co powinny. Zrozum, że nikt z nas nie wydaje kasy na ciulstwa.. m.in TWOJEJ KASY .. tej kasy zawsze brakuje, wiemy o tym i robimy dziennie cos zeby było dobrze.. a potem wchodzimy na forum i znowu marudzenie, że przepierdalamy, że to, że tamto !!!! Dla informacji wszystkich.. w naszym pomieszczeniu posiadamy skrawki materiału, spreye puszki farb, jakies walki itd.. które nam zostały z innych opraw i to wszystko leży, kiedy jest jakaś okazja to własnie te rzeczy sie przydają na takie coś.. nie kupowaliśmy wczoraj nic specjalnie, żeby to zrobić. Więc proszę następnym razem dowiedzieć się najpierw a potem jeb*c !!!heli pisze:no i ciesza się bardzo że w końcu sie ktoś przyznoł, teraz już wiem naco idzie moja kasa wciepywana do puszek i jakiej to oprawy się moga spodziewać na derbach, dziękuje, a nie to nie z mojej kasy to przecież z tego materiału co klub kupił za kase z meczu z Lechem. No ja. Dziękuje

WSZYSCY DO MŁYNA !!!
- łobuzeRka
po co sie tłumaczysz ? trans jak najbardzi dupny + , i jo sie zgadzom coby moja kasa szła na takie akcje

GůRny Ślůnsk !!!
-
- Kontakt:
Panowie po pierwsze dziękuje ze zawsze wrzucaliście na oprawy.miedza pisze:To samo przyszło mi do głowy, niestety, jo na "oprawy" dłuuugo sie nie dociepna...heli pisze:no i ciesza się bardzo że w końcu sie ktoś przyznoł, teraz już wiem naco idzie moja kasa wciepywana do puszek i jakiej to oprawy się moga spodziewać na derbach, dziękuje, a nie to nie z mojej kasy to przecież z tego materiału co klub kupił za kase z meczu z Lechem. No ja. Dziękuje
Po drugie jakby każdy wrzucał tyle jak na Legi czy chociażby Górniku na oprawy to wtedy moglibyście siać ferment.
Po trzecie cała kasa nie idzie na oprawy tylko inne rzeczy również co chyba wiecie o tym.
Po czwarte jak my ULTRASI zrobiliśmy protest na Koronie to każdy nam bił brawo.
Po piąte widzicie co dzieje się wokół Ruchu czy nie? Mało kibiców, słabe wyniki.
Po szóste udało się tanio załatwić koszulki żeby wszyscy byli ubrani na naszym stadionie na Niebiesko i przy okazji udało nam się wynegocjować kasę do nas ,żeby nie Prosić się co mecz o pieniądze i co kupujecie koszulki?namawiacie innych?
Wszyscy umią gadać a coś w czyś pomóc to Nie.
A co do szpilu z Wisłą i transparentem tak tylko wyłącznie moje przemyślenie lepiej żeby już piłkarze widzieli i sprężyli zwieracze i zap....... za balą i zwyciężali mecz w mecz bo pod koniec rundy bydzie za późno na taką gatkę.
A jak już tera zlecymy to taki Klimek wątpia że się znajdzie.
Po deRbach mamy już pewien plan co robić w Ruchu żeby było lepiej. Każdy będzie mógł pomóc , ciekawe ile się ludzi przyłączy?